Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Diferenţe XL7 - Grand Vitara

Postări Recomandate

Poate să-mi spună cineva dacă există diferenţe intre XL7 şi GV? Mă refer la piese, motor, transmisie, suspensie. Sau diferă doar gabaritul? Există, am şanse să găsesc o automata de 2.0 litri, sau nu s-a fabricat?

Se poate înălţa la fel de "uşor" ca Grand Vitara sau Vitara long?

De fapt, GV şi Vitara long se înalţă cu aceleaşi kit-uri, sau au suspensia diferită?

Mulţumesc,

Iulian

Editat de iulianul
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Diferenţe XL7 - Grand Vitara

Buna seara !

Practic difera in numarul de locuri, respectiv GV 5 locuri si XL-7 7 locuri. Despre suspensie, am luat ca exemplu ce ofera cei de la Ironman pe site-ul lor, este acelasi kit de inaltare. Altceva ar mai fi:

- Motor pe benzina pe XL-7 este de 2.7 V6 173 Cp si 231 Nm. Ar mai fi si diesel cu motor de Peugeot.

- Transmisie, difera rapoartele si anume:raport grupuri XL7 benzina: 4.30 la 1. Acestea le gasim si pe GV cu motor pe benzina 2.5. Pe XL-7 diesel 16v (dupa cele spuse de @grandvitara in alt topic in Romania nu avem acest motor, doar cel cu 8v) avem 3.909 la 1. Diesel 8v avem 4.30 la 1 exact ca GV cu motor Mazda. Pe GV 2.0 benzina avem 4.875 la 1 iar pe 1.6 benzina 5.125 la 1.

- Frane: pe XL-7 avem discuri ventilate pe fata si pe spate in schimb pe GV avem discuri ventilate pe fata si tamburi pe spate.

Cam atat, daca mai e ceva revin.

O seara buna,

Teodor.

Editat de Teodor4x4
4x4, Way of Life !
Link spre comentariu

• 3 luni mai târziu...

Re: Diferenţe XL7 - Grand Vitara

Salut!

Va rog sa ma ajutati si pe mine cu cateva raspunsuri.

Sunt interesat si eu de un Grand Vitara XL7 2.0Td, model 2004-2005

Mai exact vreau sa fie cu 7 locuri si motor de 2.0Td. Exista asa ceva , sau numai cele cu motor 2.7benzina au 7 locuri?

Cat are garda la sol. Cat costa un kit de inaltare cu tot cu manopera?

Au reductor, diferential blocabil, sau este optional?

Probleme frecvente la aceste modele?

Multumesc!

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare