air_wolf Postat Iulie 31, 2013 Partajează Postat Iulie 31, 2013 Re: Inmatriculare fara taxa/prin donatie De prosteala aia cu taxa in pretul carburantului a mai auzit cineva ceva ? "prosteala" e bine merci in vigoare si prin unele state americane. mie mi se pare ok. platesc cit utilizez. daca am o masina de 3000 care consuma 13-16% si pe care doresc sa o folosesc zilnic, voi plati. si idiotii dracului ar cistiga muuuuuuuuuuult mai multi bani daca ar baga 5% in plus la carburant. dar, cum spuneam si in fraza anterioara, ei sint niste idioti. la fel si cu impozitele, alti imbecili. The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat August 1, 2013 Partajează Postat August 1, 2013 Re: Inmatriculare fara taxa/prin donatie Idiotii ar avea o problema cu transportatorii si cu economia RO megasubreda...,adica s-ar duce dreak de tot.La momentul asta transportatorii merg in cistig si datorita pretului carburantului.5% in plus ar fi aruncat preturile in aer, la supermarche,nu? Si atunci ar avea probleme Ponta cu toti prostii ce trebuie sa manance~ 20 milioane, nu doar cu prostii ce vor sa-si inmatriculeze masini -maxim 1 ,hai 2 milioane....astea-s numere din burta sa vedeti /intelegeti diferenta, si sa intelegeti de ce nu merge asa pt guvernanti,cu 5% in pretul carburantului. Riscul sa plece de pe scaunul caldut este muuult mai mare,din cauza a 20milioane ..... Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat August 6, 2013 Partajează Postat August 6, 2013 Re: Inmatriculare fara taxa/prin donatie din 5 august politia nu mai primeste dosarele de inmatriculare prin partaj....gata. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex44 Postat August 6, 2013 Partajează Postat August 6, 2013 Re: Inmatriculare fara taxa/prin donatie Am si eu o intrebare pentru colegii juristi/ovocati. S-a publicat intradevar in Monitorul Oficial de vineri 2 august ca se scoate inmatricularea prin partaj....dar de la 1 septembrie...scrie clar. Luni la ora 10 in toata tara s-au blocat aceste inmatriculari pentru ca fiecare judet a primit ordin sa faca asa....ce ordin? e legal? daca inca este in vigoare vechea lege? Oricum, si presa e de tot kkt....au iesit in gura mare sa anunte acum o saptamana ca se va termina toata treaba, dar despre lucrul de mai sus, doar in Hunedoara s-a scris ceva....si asa pentru ca a fost un protest spontan la Politie..... Are cineva noutati? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat August 6, 2013 Partajează Postat August 6, 2013 Re: Inmatriculare fara taxa/prin donatie e legal? evident ca nu e legal. dar nu e prima data cand statul insusi este in ilegalitate. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kosfunny Postat August 6, 2013 Partajează Postat August 6, 2013 Re: Inmatriculare fara taxa/prin donatie Daca un notar inceie in momentul asta un act de partaj nu face nimic ilegal. Problema e ca acestia au primit o circulara prin care li se recomanda sa nu o mai faca pana intra in vigoare ordonanta. Bineinteles ca nu vrea niciun notar sa strice relatia cu Camera Notarilor. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat August 10, 2013 Partajează Postat August 10, 2013 Re: Inmatriculare fara taxa/prin donatie Am si eu o intrebare pentru colegii juristi/ovocati. S-a publicat intradevar in Monitorul Oficial de vineri 2 august ca se scoate inmatricularea prin partaj....dar de la 1 septembrie...scrie clar. Luni la ora 10 in toata tara s-au blocat aceste inmatriculari pentru ca fiecare judet a primit ordin sa faca asa....ce ordin? e legal? daca inca este in vigoare vechea lege? Oricum, si presa e de tot kkt....au iesit in gura mare sa anunte acum o saptamana ca se va termina toata treaba, dar despre lucrul de mai sus, doar in Hunedoara s-a scris ceva....si asa pentru ca a fost un protest spontan la Politie..... Are cineva noutati? asta e ca bariera aia cu smecherii sar peste, bugetarii pe branci si prostii stau si o iau in freza.... un amic a facut ieri ( vineri 9 august ) actele de partaj iar tot ieri i le-au primit la politie la inmatriculari ... deci se poate :ha: Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tonytherunner Postat August 10, 2013 Partajează Postat August 10, 2013 Re: Inmatriculare fara taxa/prin donatie In lege am vazut ca scrie ca sunt scutite de taxa cele provenite din donatii. Ce inseamna asta si cum se procedeaza ??:tk If you own a land rover everyone expect to be a mechanic Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat August 10, 2013 Partajează Postat August 10, 2013 Re: Inmatriculare fara taxa/prin donatie textul legii e un pic mai lung, daca il citesti cu atentie vei vedea pentru cine este valabila donatia. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat August 10, 2013 Partajează Postat August 10, 2013 Re: Inmatriculare fara taxa/prin donatie In lege am vazut ca scrie ca sunt scutite de taxa cele provenite din donatii. Ce inseamna asta si cum se procedeaza ??:tk Trebuie sa te incadrezi aici : b)acordate instituţiilor de învăţământ, sănătate şi cultură, ministerelor, altor organe ale administraţiei publice, structurilor patronale şi sindicale reprezentative la nivel naţional, asociaţiilor şi fundaţiilor de utilitate publică, de către guverne străine, organisme internaţionale şi organizaţii nonprofit şi de caritate, Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Adi Hodis Postat Decembrie 4, 2013 Partajează Postat Decembrie 4, 2013 (editat) Re: Inmatriculare fara taxa/prin donatie Salutari tuturor. Am cumparat un Nissan Terrano fabricat in anul 2004, cumparat din Romania si inscris in circulatie tot in Romania, de catre o firma SRL in anul 2005. Nu s-a platit taxa veche s-au de timbru. Masina a fost vanduta recent unei persoane fizice, de la care am cumparat-o eu. Nu a platit timbrul de mediu fiindca ... a scos-o la vanzare. Eu nu vreau sa platesc, e absurd sa platesc o taxa uriasa in timp ce, multe tractoare agricole, combine, motociclete si autoturisme se folosesc dar nu sint incluse in aceasta ... talharie. Si chiar daca ar fi incluse, taxa este uriasa si pentru un salariu occidental, ce sa mai zic de cel romanesc ... Asadar, rog frumos, sa imi spuna si mie cineva, ce acte imi sint necesare pentru a trece pe numele meu masina ? ... dar fara a arunca banii in taxa aceea aberanta. Multumesc anticipat. Editat Decembrie 4, 2013 de Adi Hodis Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mita31 Postat Decembrie 5, 2013 Partajează Postat Decembrie 5, 2013 Re: Inmatriculare fara taxa/prin donatie Actele mașinii, contractul de vânzare-cumpărare, certificat de autenticitate de la RAR, declarația de impunere pe numele tău, de la taxe și impozite locale/primărie și ... o hotârâre judecătorească definitivă, prin care instanța obligă SRPCIV BH să-ți înmatriculeze mașina fără plata timbrului de mediu. Toate cele bune!:h5 All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! ▀ lllllll ▀ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mac01 Postat Decembrie 5, 2013 Partajează Postat Decembrie 5, 2013 (editat) Re: Inmatriculare fara taxa/prin donatie Nu mai poti deveni proprietarul masinii fara plata taxei aberante. Legea din titlul topicului nu mai este valabila. Iar cu judecata nu stiu daca se mai poate face ceva. Editat Decembrie 5, 2013 de mac01 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 5, 2013 Partajează Postat Decembrie 5, 2013 Re: Inmatriculare fara taxa/prin donatie Nu mai poti deveni proprietarul masinii fara plata taxei aberante. Legea din titlul topicului nu mai este valabila. Iar cu judecata nu stiu daca se mai poate face ceva. Cu semnul intrebarii adaugat, e ok titlul acum.....:h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wolfman Postat Decembrie 5, 2013 Partajează Postat Decembrie 5, 2013 Re: Inmatriculare fara taxa/prin donatie ??? Prin donatie nu se mai poate de cateva luni. Cu judecata depinde de noroc. Dureaza aproximativ un an, costa in jur de 100 E dar nu garanteaza nimeni. In acest caz exista doua posibilitati: 1. Se da statul in judecata pentru inmatricularea fara taxa (dar se sta cu masina "pe dreapta" vreo 8-9 luni pentru ca se pot obtine doar trei randuri de numere provizorii-am auzit de la cineva ca ar putea obtine cate vrea dar nu e sursa sigura si nu prea imi vine sa cred) 2. Se plateste taxa, se inmatriculeaza masina si apoi se da statul in judecata pentru recuperarea ei. Nici in acest caz nu garanteaza nimeni succesul si ma gandesc ca si in caz de castig pana se recupereaza banii de la mafie (pardon, stat) incaruntim la oo. Totusi exista cazuri castigate si in Bucuresti. 1 "Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
filip2010 Postat Decembrie 16, 2013 Partajează Postat Decembrie 16, 2013 Re: Inmatriculare fara taxa/prin donatie ??? Prin donatie nu se mai poate de cateva luni. Cu judecata depinde de noroc. Dureaza aproximativ un an, costa in jur de 100 E dar nu garanteaza nimeni. In acest caz exista doua posibilitati: 1. Se da statul in judecata pentru inmatricularea fara taxa (dar se sta cu masina "pe dreapta" vreo 8-9 luni pentru ca se pot obtine doar trei randuri de numere provizorii-am auzit de la cineva ca ar putea obtine cate vrea dar nu e sursa sigura si nu prea imi vine sa cred) 2. Se plateste taxa, se inmatriculeaza masina si apoi se da statul in judecata pentru recuperarea ei. Nici in acest caz nu garanteaza nimeni succesul si ma gandesc ca si in caz de castig pana se recupereaza banii de la mafie (pardon, stat) incaruntim la oo. Totusi exista cazuri castigate si in Bucuresti. Cabinetele de avocatura pot recupera taxa de mediu? Din cate am inteles,nu prea mai au sanse de izbanda. Tu cunosti cazuri de recuperare a acestei taxe? Multumesc. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wolfman Postat Decembrie 16, 2013 Partajează Postat Decembrie 16, 2013 Re: Inmatriculare fara taxa/prin donatie ??? Nu cunosc persoane care au castigat dar acum aproximativ o luna cautam o masina de strada si m-am interesat de posibilitatea recuperarii sau a inmatricularii fara taxa. Am discutat cu un cabinet de avocatura (sau casa de avocatura, cum dracu' i-o zice) si mi-au spus ca au cateva cazuri castigate dar si mai multe pierdute (macar au fost sinceri) deci cum am spus si mai inainte e vorba de noroc. Daca esti interesat nu strica sa vorbesti cu un avocat, poate s-au mai schimbat lucrurile intre timp. "Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipri778 Postat Decembrie 17, 2013 Partajează Postat Decembrie 17, 2013 Re: Inmatriculare fara taxa/prin donatie ??? Cum naiba sa ai cazuri castigate si cazuri pierdute. Ce p.m., legea nu e la fel pentru toti? 1 don't worry, be happy Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wolfman Postat Decembrie 17, 2013 Partajează Postat Decembrie 17, 2013 Re: Inmatriculare fara taxa/prin donatie ??? Ca orice lege in tara asta minunata si aceasta lasa loc de interpretari, probabil. Mie mi s-a spus ca depinde de judecator. "Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
filip2010 Postat Decembrie 17, 2013 Partajează Postat Decembrie 17, 2013 Re: Inmatriculare fara taxa/prin donatie ??? Nu cunosc persoane care au castigat dar acum aproximativ o luna cautam o masina de strada si m-am interesat de posibilitatea recuperarii sau a inmatricularii fara taxa. Am discutat cu un cabinet de avocatura (sau casa de avocatura, cum dracu' i-o zice) si mi-au spus ca au cateva cazuri castigate dar si mai multe pierdute (macar au fost sinceri) deci cum am spus si mai inainte e vorba de noroc. Daca esti interesat nu strica sa vorbesti cu un avocat, poate s-au mai schimbat lucrurile intre timp. Multumesc. Inainte de a pune aceasta intrebare pe forum,vorbisem deja cu o d.na avocat,dar al carei raspuns abiguu m-a lasat fara replica. Un raspuns demn de prim-ministru...nu ca as avea ceva cu plagiatorii ce au ajuns in functii inalte! Ramane sa mai fac cercetari,atat pe forumuri cat si pe la cabinetele de avocatura. Multumesc oricum. :wink: Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catasebi Postat Decembrie 17, 2013 Partajează Postat Decembrie 17, 2013 Re: Inmatriculare fara taxa/prin donatie ??? Eu anu asta, prin primavara, am recuperat taxa la un cap tractor. 2 ani adurat toata smecheria, si uitasem int-un timp da proces, dar am castigat si mi-au platit si cheltuieli de judecata. 1000 lei a fost onorariul la avocat. Bun baiat Sezi bland, ca-s din Maramu' ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
filip2010 Postat Decembrie 17, 2013 Partajează Postat Decembrie 17, 2013 Re: Inmatriculare fara taxa/prin donatie ??? Eu anu asta, prin primavara, am recuperat taxa la un cap tractor. 2 ani adurat toata smecheria, si uitasem int-un timp da proces, dar am castigat si mi-au platit si cheltuieli de judecata. 1000 lei a fost onorariul la avocat. Bun baiat La tine a fost vorba de "taxa de prima inmatriculare",cu siguranta. Eu ma refer la noua taxa,numita "taxa de mediu",care este mult mai bine construita,ptr. a nu mai putea fi atacata in instanta...dar cu siguranta,are ea habele ei. Oricum,felicitari ptr. reusita!! Asa de mult ma bucur cand vad si romani fericiti!! :banana Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate