Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Chedere

Razvan Dinescu

Postări Recomandate

Buna ziua, fiind in concediu am rupt forumul citind cam tot ce ma interesa si am inceput sa imi fac planul pentru remodelarea fierului din dotare.

Lista este lunga tare si o sa o fac publica cat de curand.

Saracul domn Calinvas a incercat 1 luna sa ma convinga sa renunt sa fiu doar copilotul lui, acum am ajuns la ceea ce imi spunea, visez noaptea modificari...mi-a intrat fierul asta in sange, si iesirile de pana acum in care fierul s-a comportat bine mi-au intarit veridicitatea executarii planului de upgrade... Sper sa nu radati de mine ...aveti probabil senzatia de deja vu..dar microbul asta se pare ca nu are leac..

Acum punctual ca idee nu am gasit nimic legat de chederele de la usi pe care as vrea se le schimb, cel putin pe cel de la mine/ sofer si cel de la usa spate.

Variante am:

Original: 560 ron cel de la usa sofer si probabil tot atat cel de pe spate

Second: nu prea as vrea, poate iau ceva uzat..

Si trei aici m-am gandit eu ca fac o soparla.... Sa salvez niste banuti..Nu ar merge de Dacie 1310 sau de o masina regular?

Voi ce spuneti?

Editat de Razvan Dinescu

Former LR Disco 1 2.0 MPI GSS

Actual: Nissan Patrol Y61 SWB 2.8

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Chedere

Alo, domnu ...ce ne facem? :ha:

Dragule pune chedere de Dacie fara nici o greata ...costa 10 lei / ml ...si se gasesc in Vitan ...vin-o sa iti arat despre ce e vorba ...eu am pus pe Patrol ...pe toate usile ...si n-am absolut nici o problema ...au intrat 10ml ...si nici nu m-am stresat sa vad cat sunt pe original ... :grin:

Trebuie cautate insa unele anume ...nu orice chedere ...

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...

eu le am carpit cu superglue ...ala din spate s a desprins iar la usa soferului s a tocit partea de jos in dreptul ornamentului de prag ..acolo am taiat bucata uzata si am inlocuito cu un segment dintr un cheder de pe donator...

daca tine figura cu cheder la metru pune te rog niste poze sunt interesat si eu sa vad cum iese

in alta ordine de idei un cheder de parbrise mai ieftin ?????

Link spre comentariu

Buna pun poze maine. Chedere la 15 lei ml din targ la vitan pentru Bucuresti, sunt si la 10 dar am vrut mai late si carnoase, au venit de minune, am schimbat integral la usa soferului si la portbagaj aveam ca si tine bucati lipsa sau tocite si ma lua curentul pe acolo :grin: , acum e minunat nu mai ma trage nimic, FYI 3,5 m usa sofer si 4 m usa portbagaj

• Like 1

Link spre comentariu

Buna pun poze maine. Chedere la 15 lei ml din targ la vitan pentru Bucuresti, sunt si la 10 dar am vrut mai late si carnoase, au venit de minune, am schimbat integral la usa soferului si la portbagaj aveam ca si tine bucati lipsa sau tocite si ma lua curentul pe acolo :grin: , acum e minunat nu mai ma trage nimic, FYI 3,5 m usa sofer si 4 m usa portbagaj

Te-ai ingrasat peste masura daca nu te mai trage nimic ...baga niste troscote! :ha:

Domnu Razvan e ca locomotiva cu aburi...bagi carbuni ...si nu se mai opreste decat atunci cand se stinge focul ...:ha:

Salutam domnu initiativa si cele doua manute "vrenicutze" ... :grin:

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Te-ai ingrasat peste masura daca nu te mai trage nimic ...baga niste troscote! :ha:

Domnu Razvan e ca locomotiva cu aburi...bagi carbuni ...si nu se mai opreste decat atunci cand se stinge focul ...:ha:

Salutam domnu initiativa si cele doua manute "vrenicutze" ... :grin:

Multumim...:al

Link spre comentariu

eu le am carpit cu superglue ...ala din spate s a desprins iar la usa soferului s a tocit partea de jos in dreptul ornamentului de prag ..acolo am taiat bucata uzata si am inlocuito cu un segment dintr un cheder de pe donator...

daca tine figura cu cheder la metru pune te rog niste poze sunt interesat si eu sa vad cum iese

in alta ordine de idei un cheder de parbrise mai ieftin ?????

Nu am avut timp de poze astazi dar promit sa iti pun in curand...:al

Link spre comentariu

Salut,arata chiar bine.

La curburi cum te-ai descurcat,stau bine?

Le-ai lipit?

Daca pe tine te tragea curentul in Disco sa vezi cum e in Defender iarna.....:grin:

Discovery 4 2010

Discovery 2 2000

Defender 90 1997

Link spre comentariu

Salut,arata chiar bine.

La curburi cum te-ai descurcat,stau bine?

Le-ai lipit?

Daca pe tine te tragea curentul in Disco sa vezi cum e in Defender iarna.....:grin:

Buna Sean70,

nu le-am lipit, sunt batute cu ciocanul de cauciuc, sunt cumparate din targ vitan din cele mai scumpute la 15 ron ml dintr-o bucata turnate adica si rama si chederul corp comun nu chedereul lipit de rama cu insertie metalica.

La curburi al lasat mai larg un pic si am batut din marginile opuse si s-a tras singur. Asa m-a invatat Yonutz si a avut dreptate. Nu a iesit ca din fabrica la colturi (90 grade) acolo sta un pic cu burta in interior dar si cele de fabrica erau taiate in unghi si lipite, eu nu am facut asa am lasat pe rotund la 90 de grade dar sunt multumit..tu poti taia ca sa iasa 100% ca originalul la forma cel putin.

Curent la usa nu mai am gata!!!

Link spre comentariu

Ma apuc si eu de o lucrare asemanatoare la Def,mai intai sa-i schimb balamalele ca le-am luat de anul trecut si am tot lalait-o.:al

Discovery 4 2010

Discovery 2 2000

Defender 90 1997

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare