Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Lada Niva 1.7i 2008 intrerupe mai sus de 2000rpm

babyzulu

Postări Recomandate

Re: Lada Niva 1.7i 2008 intrerupe mai sus de 2000rpm

Salut si scuze de intarziere, dar am avut parte de ceva evenimente neplacute in familie in ultimele luni.

Problema s-a rezolvat cu Lada.

Era defect senzorul de viteza de pe cutia de transfer.Tot baietii de la Buzau care au instalat GPL-ul si-au dat seama de problema, dupa aproximativ 4 ore de investigatii,chiar daca masina fusese interogata de "n-shpe" tester-e. Cand stateam pe loc senzorul indica ca masina ruleaza cu o viteza aleatorie 16-31kmh. Cand eram in mers indica ca masina ruleaza cu 318kmh si calculatorul de injectie intra in balarii.

Va multumesc tuturor pentru sfaturi si sper ca ne vom vedea in teren.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 11 luni mai târziu...

Re: Lada Niva 1.7i 2008 intrerupe mai sus de 2000rpm

Salut si scuze de intarziere, dar am avut parte de ceva evenimente neplacute in familie in ultimele luni.

Problema s-a rezolvat cu Lada.

Era defect senzorul de viteza de pe cutia de transfer.Tot baietii de la Buzau care au instalat GPL-ul si-au dat seama de problema, dupa aproximativ 4 ore de investigatii,chiar daca masina fusese interogata de "n-shpe" tester-e. Cand stateam pe loc senzorul indica ca masina ruleaza cu o viteza aleatorie 16-31kmh. Cand eram in mers indica ca masina ruleaza cu 318kmh si calculatorul de injectie intra in balarii.

Va multumesc tuturor pentru sfaturi si sper ca ne vom vedea in teren.

Exact aceeasi problema cu aceleasi simptome le-am avut si eu.

Pana sa descopar acest topic am trecut prin 3 mecanici si schimbare de filtru benzina, bujii, pompa benzina, 3 diagnoze obd si era sa dau banii si pe o bobina de inductie.

Solutia a fost pur si simplu decuplarea mufei de la senzorul de viteza. Masina functioneaza perfect acum fara acel senzor.

Sper sa le fie de ajutor si altora inainte de a face investitii in piese recomandate de tot felul de mecanici.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare