firekeeper Postat Iulie 22, 2013 Partajează Postat Iulie 22, 2013 Re: zgomot de tabla cand dau in marsalier plus martor srs aprins Am si eu o nelamurire - poate ma ajuta cineva: Cand dau cu spatele cateodata se aude o trosnitura in partea din spate a masinii pe dreapta - m-am uitat pe la banchete, le-am rabatat, pe sub masina sa vad vreun surub nestrans totul ok pur si simplu n-am idee de ce trosneste... Poate a mai patit cineva.. am un LR td4 3 usi 2001 fost utilitar firekeeper Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Iulie 22, 2013 Partajează Postat Iulie 22, 2013 (editat) Re: zgomot de tabla cand dau in marsarier plus martor srs aprins In principiu ar trebui sa verifici bucsaraia de pe dreapta spate, mai ales reperul 6 din poza, trailing link. Editat Iulie 22, 2013 de DKW Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Valerică Postat August 18, 2013 Partajează Postat August 18, 2013 Re: zgomot de tabla cand dau in marsalier plus martor srs aprins am murit ................ imi prind urechile de tot ........stiti pe cineva in iasi cu o diagnoza buna si care se pricepe la freelander? va multumesc anticipat este un mecanic f bun in Iasi,cel putin dpmdv,dar e cam aglomerat,daca e de acord,am sa-ti dau nr de tel pe privat ...imi place munca,o ador, pot sta ore in sir sa privesc la ea. L.R. freelander-Td4/2006 Suzuki Vitara 1.6 /'95:care Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raduccu Postat August 19, 2013 Autor Partajează Postat August 19, 2013 Re: zgomot de tabla cand dau in marsalier plus martor srs aprins este un mecanic f bun in Iasi' date='cel putin dpmdv,dar e cam aglomerat,daca e de acord,am sa-ti dau nr de tel pe privat[/quote'] salut daca vrei poti sa mi lasi un pm te rog frumos. multumes Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raduccu Postat Septembrie 27, 2014 Autor Partajează Postat Septembrie 27, 2014 cateva probleme freelander tocmai mi am luat freelanderul inapoi in urma unui schimb nereusit(multumesc ponta) si vreau sa mi fac freelanderul ca la carte si am de rezolvat cateva probleme: 1 nu stiu unde sa pun apa sa am la stergatorul din spate deoarece cand apas pe buton motorasul se aude dar apa nu iese . 2 : problema srs in bord dupa ce am schimbat acumulatorul si hopa eroarea m am uitat la centuri la mufe la tot si totul pare normal ce poate fi? 3: o problema aparuta recent cateodata ( cand urc o panta imi aparea eroare in bord cu masina galbena ( hill descent control) si apoi daca merg putin cu ea sau o opresc dupa o perioada dispare si nu apare decat in acceasi panta cand o urc . mentionez ca freelanderul e 2002 td4 ........ unde pot face si eu o diagnoza calumea in iasi ? multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Septembrie 27, 2014 Partajează Postat Septembrie 27, 2014 Re: cateva probleme freelander 1) Apa se pune in acelasi recipient pentru parbriz si luneta, probabil furtunul este infundat la stergator sau vreo problema la pompa de apa pentru luneta. De obicei umpli vasul complet? 2) Eroare de ECU SRS, cauze posibile: ECU SRS defect sau mufe oxidate, asta in cazul in care nu a fost schimbata vreo pretensionare de la centuri... Diagnoza buna in Iasi nu prea cred, incearca in Bucuresti. Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raduccu Postat Septembrie 27, 2014 Autor Partajează Postat Septembrie 27, 2014 Re: cateva probleme freelander 1) Apa se pune in acelasi recipient pentru parbriz si luneta, probabil furtunul este infundat la stergator sau vreo problema la pompa de apa pentru luneta. De obicei umpli vasul complet? 2) Eroare de ECU SRS, cauze posibile: ECU SRS defect sau mufe oxidate, asta in cazul in care nu a fost schimbata vreo pretensionare de la centuri... Diagnoza buna in Iasi nu prea cred, incearca in Bucuresti. pompa se aude bazait cand apas pe buton in legatura cu srs masina nu a avut nici un accident eroarea a aparut dupa ce i am schimbat acumulatorul dar problema e ca acumulatorul e de amperaj mic e de 600 poate fi din cauza asta? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Septembrie 28, 2014 Partajează Postat Septembrie 28, 2014 Re: cateva probleme freelander Baga in marsarier si vezi daca se intampla ceva, in vasul de apa sunt 2 pompe, una pentru parbriz si una pentru luneta. Curentul maxim al bateriei nu are relevanta. Cauta un tester dedicat sa scapi de stres. Si pentru linistea ta descarca-ti RAVE. Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raduccu Postat Septembrie 28, 2014 Autor Partajează Postat Septembrie 28, 2014 Re: cateva probleme freelander Baga in marsarier si vezi daca se intampla ceva, in vasul de apa sunt 2 pompe, una pentru parbriz si una pentru luneta. Curentul maxim al bateriei nu are relevanta. Cauta un tester dedicat sa scapi de stres. Si pentru linistea ta descarca-ti RAVE. cand bglag in marsalier nu se aprinde nici un bec in spate ca desteptii care mi au schimbat ambreqjul n au mai pus mufa in curia de viteze pt marsalier o fi din cauza asta eroarea cu hill descent? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Septembrie 28, 2014 Partajează Postat Septembrie 28, 2014 Re: cateva probleme freelander cand bglag in marsalier nu se aprinde nici un bec in spate ca desteptii care mi au schimbat ambreqjul n au mai pus mufa in curia de viteze pt marsalier o fi din cauza asta eroarea cu hill descent? Exact!:grin: It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raduccu Postat Septembrie 28, 2014 Autor Partajează Postat Septembrie 28, 2014 Re: cateva probleme freelander Exact!:grin: multumesc pt informatii acu sa mai vad cu srs ala din ce cauza apare eroarea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mate Andrei Vlad M.D. Postat Septembrie 28, 2014 Partajează Postat Septembrie 28, 2014 (editat) Re: zgomot de tabla cand dau in marsarier plus martor srs aprins scuzati am mai scris uitasem nu am intrat de mult ! imi cer scuze mai poate fi srs de la unul din airbaguri Editat Septembrie 28, 2014 de Mate Andrei Vlad M.D. Land Rover freelander td4 2001 :n1 " I've rather push my Landy ,than drive your cruiser ":old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Septembrie 28, 2014 Partajează Postat Septembrie 28, 2014 Re: zgomot de tabla cand dau in marsarier plus martor srs aprins scuzati am mai scris uitasem nu am intrat de mult ! imi cer scuze mai poate fi srs de la unul din airbaguri Foarte posibil, mai ales ca nu se stie istoricul (complet) al masinii. Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raduccu Postat Octombrie 3, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 3, 2014 Re: zgomot de tabla cand dau in marsarier plus martor srs aprins Foarte posibil, mai ales ca nu se stie istoricul (complet) al masinii. gata am rezolvat si cu eraorea de la hdc erau 2 mufe scoase de cand a fost schimbat ambreajul una era in cutie si una pe sub baterie pe acolo.... vreau sa schimb difuzoarele de pe masina si sa mi cumpar un car kit acceptabil ca pret aveti ceva idei de difuzoare care se pot monta pe net am citit ca marg de 13 cm insa am vazut pwe altii care au pus si de 16.5 eu as vrea de 16.5 ceva pareri... poze ... ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
firekeeper Postat Octombrie 6, 2014 Partajează Postat Octombrie 6, 2014 Re: cateva probleme freelander tocmai mi am luat freelanderul inapoi in urma unui schimb nereusit(multumesc ponta) si vreau sa mi fac freelanderul ca la carte si am de rezolvat cateva probleme: 1 nu stiu unde sa pun apa sa am la stergatorul din spate deoarece cand apas pe buton motorasul se aude dar apa nu iese . 2 : problema srs in bord dupa ce am schimbat acumulatorul si hopa eroarea m am uitat la centuri la mufe la tot si totul pare normal ce poate fi? 3: o problema aparuta recent cateodata ( cand urc o panta imi aparea eroare in bord cu masina galbena ( hill descent control) si apoi daca merg putin cu ea sau o opresc dupa o perioada dispare si nu apare decat in acceasi panta cand o urc . mentionez ca freelanderul e 2002 td4 ........ unde pot face si eu o diagnoza calumea in iasi ? multumesc 1. Am patit acelasi lucru insa masina mea a fost utilitara iar cand s-au maontat suportii de sus pt banchetele din spate s-a strangulat furtunul, odata bagat furtunul prin suport (am facut o taietura in suport) stergatorul pe spate da 4 jeturi in X ca un paianjan nervos asa e super :) 3. am patit ceva asemanator - pe tester imi da eroare senzor G acceleratie longitudinala cod SSB101331, de asemeni mai am semnal intermitent ABS sensor right rear faulty - am cumparat senzorul si urmeaza senzoul G... firekeeper Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raduccu Postat Octombrie 22, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 22, 2014 (editat) Re: zgomot de tabla cand dau in marsarier plus martor srs aprins nu am rezolvat cu srs ul ala insa i am facut un schimb de ulei, filtre, etc si am ales un ulei liqui moly TOP TEC 4100 5W 40 este a 2 oara cand folosesc acest brand ( pe bmw folosesm din asta) aveti ceva pareri despre el ? l a mai folosit cineva? motorul parca suna mai incet la turatii ... poate fi si efectul placebo Si mi am cumparat niste gume de iarna NOKIAN HAKKAPELITTA din alea cu tinte putin deasupra ...abia astept iarna :D Editat Octombrie 22, 2014 de raduccu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raduccu Postat Octombrie 25, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 25, 2014 Re: zgomot de tabla cand dau in marsarier plus martor srs aprins se pare ca am o problema (nu stiu sigur) masina mea se incalzeste cam greu si nu da aer cald cum trebuie adica cand ii dau la maxim aerul cald nu e fierbinte sa zic asa de tot parca nu incalzeste bine iar temperatura in bord creste doar putin adica un sfert sa spun asa cand era cald si mergeam mult prin oras ajungea la jumatate (cat e normal) dar acum nimic ce poate fi ? sau asa sunt freelanderele astea? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FordRanger Postat Octombrie 25, 2014 Partajează Postat Octombrie 25, 2014 Re: zgomot de tabla cand dau in marsarier plus martor srs aprins Posibil sa ai termostatul blocat pe deschis sau pur si simplu sa nu ai termostat. Vara se incalzese mai usor si temperatura creste chiar si daca circuitul nu are termistat . Iarna , ti se vantura lichidul de racire prin radiatorul frontal si in motor iti intra permanent lichid rece. Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raduccu Postat Octombrie 25, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 25, 2014 (editat) Re: zgomot de tabla cand dau in marsarier plus martor srs aprins Posibil sa ai termostatul blocat pe deschis sau pur si simplu sa nu ai termostat. Vara se incalzese mai usor si temperatura creste chiar si daca circuitul nu are termistat . Iarna , ti se vantura lichidul de racire prin radiatorul frontal si in motor iti intra permanent lichid rece. mai poate fi si altceva in afara de termostat? daca pun un carton sau ceva de genul in fata radiatorului se rezolva situatia cu caldura in masina? Editat Octombrie 25, 2014 de raduccu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tonytherunner Postat Octombrie 25, 2014 Partajează Postat Octombrie 25, 2014 (editat) Re: zgomot de tabla cand dau in marsarier plus martor srs aprins mai poate fi si altceva in afara de termostat? daca pun un carton sau ceva de genul in fata radiatorului se rezolva situatia cu caldura in masina? NU !! .........o sa consume mai mult pt. ca merge la o temperatura mai scazuta si o sa-l uzezi mai rapid :old Editat Octombrie 25, 2014 de tonytherunner If you own a land rover everyone expect to be a mechanic Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raduccu Postat Octombrie 25, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 25, 2014 (editat) Re: zgomot de tabla cand dau in marsarier plus martor srs aprins [/u] NU !! .........o sa consume mai mult pt. ca merge la o temperatura mai scazuta si o sa-l uzezi mai rapid :old multumesc am sa vad ce e cu termostatul atunci si sa l schimb mi am sunat mecanicul si mi a spus ca e normal ca masina sa dea caldura dupa un nr de km (20 sau 25 ) ceva de genu. e normal asa? Editat Octombrie 25, 2014 de raduccu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tonytherunner Postat Octombrie 25, 2014 Partajează Postat Octombrie 25, 2014 (editat) Re: zgomot de tabla cand dau in marsarier plus martor srs aprins multumesc am sa vad ce e cu termostatul atunci si sa l schimb mi am sunat mecanicul si mi a spus ca e normal ca masina sa dea caldura dupa un nr de km (20 sau 25 ) ceva de genu. e normal asa? :ha::ha:....ce repara asta,trotinete ??? ....ca sa verifici termostatul,las-o la ralanti pe loc asteapta pana se incalzeste si vezi daca radiatorul e cald ,verifica in principiu partea de jos aproape de conducta de iesire:wink: Editat Octombrie 25, 2014 de tonytherunner If you own a land rover everyone expect to be a mechanic Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raduccu Postat Octombrie 25, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 25, 2014 Re: zgomot de tabla cand dau in marsarier plus martor srs aprins :ha::ha:....ce repara asta,trotinete ??? ....ca sa verifici termostatul,las-o la ralanti pe loc asteapta pana se incalzeste si vezi daca radiatorul e cald ,verifica in principiu partea de jos aproape de conducta de iesire:wink: orice e posibil acum eu nu stiu in cat timp ar trebui masina sa dea aer cald inauntru mie imi da caldut asa nu e fierbinte aerul sau ceva de genul asta cand vine mai cald cand caldut ...am observat ca aerul mai cald mi l da atucni cand o turez mai mult (schimb vitezele in trepte mai mari ) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dacuBurebista Postat Octombrie 25, 2014 Partajează Postat Octombrie 25, 2014 Re: zgomot de tabla cand dau in marsarier plus martor srs aprins acul de la caldură trebuie sa stea cam pe jumatate... dacă sta mai jos, mai ales acum, trebuie sa schimbi termostatul dacă nu ai un sistem auxiliar de incalzire - cel numit de multe ori webasto - și mașina e diesel, atunci e și normal că o să ai caldură după 10 minute de mers așa cum știe toată lumea, motoarele diesel lucrează la temperaturi mai scăzute decât benzinarele http://www.calauzaoffroad.ro/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raduccu Postat Octombrie 25, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 25, 2014 Re: zgomot de tabla cand dau in marsarier plus martor srs aprins acul de la caldură trebuie sa stea cam pe jumatate... dacă sta mai jos, mai ales acum, trebuie sa schimbi termostatul dacă nu ai un sistem auxiliar de incalzire - cel numit de multe ori webasto - și mașina e diesel, atunci e și normal că o să ai caldură după 10 minute de mers așa cum știe toată lumea, motoarele diesel lucrează la temperaturi mai scăzute decât benzinarele acul sta mult mai jos de jumatate cam la un sfert am sa vad zilele astea cum se comporta si va anunt ce si cum . multumesc btw stiti un magazin de piese de freelander acceptabileca pret? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate