dacuBurebista Postat Octombrie 25, 2014 Partajează Postat Octombrie 25, 2014 Re: zgomot de tabla cand dau in marsarier plus martor srs aprins gasesti pe net o gramada de magazine e in jur de 100 de lei http://www.calauzaoffroad.ro/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raduccu Postat Octombrie 26, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 26, 2014 Re: zgomot de tabla cand dau in marsarier plus martor srs aprins gasesti pe net o gramada de magazine e in jur de 100 de lei multumesc frumos si mai am o intrebare .... daca eu am firele de la incalzirea in scaune pot lua alt kit sal pun dar fara sa mai umblu sa desfac scaunele ? ma refer la butoane ...etc ??? si daca stie cineva un electrician in iasi care ma poate ajuta. multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Octombrie 26, 2014 Partajează Postat Octombrie 26, 2014 Re: zgomot de tabla cand dau in marsarier plus martor srs aprins Daca masina nu a avut incalzire in scaune din fabrica va trebui sa desfaci si scaunele. Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raduccu Postat Octombrie 26, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 26, 2014 Re: zgomot de tabla cand dau in marsarier plus martor srs aprins Daca masina nu a avut incalzire in scaune din fabrica va trebui sa desfaci si scaunele. multumesc ..dar stii pe cineva cunoscut in iasi sa faca treaba asta? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Octombrie 26, 2014 Partajează Postat Octombrie 26, 2014 Re: zgomot de tabla cand dau in marsarier plus martor srs aprins Ia legatura cu userul @AlexStrugariu, este tot din Iasi, posesor de Freelander, vezi ce-ti recomanda el. Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate