Plitz Postat Iunie 27, 2013 Partajează Postat Iunie 27, 2013 Salutare tuturor. Am achizitionat acum 2 ani gps-ul din titlu cu harta Canadei instalata, fara sd-card. A functionat perfect in Canada. Acum incerc sa pun harta Europei, am cumparat card 4 Gb, am urmat exact instructiunile dupa care un cunoscut a "europenizat" un aparat identic cumparat in acelasi timp din acelasi magazin. La el functioneaza, la mine nu. Am descarcat de pe torente link-ul trimis, am creat pe card fisierul GARMIN, nu vrea si pace. Help. Multumim. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stane Postat Iunie 28, 2013 Partajează Postat Iunie 28, 2013 Re: Harta europei pe garmin nuvi 255 Pentru ca harta trebuie deblocata. Cauta programul Garmin Key Generator si urmeaza instructiunile. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stane Postat Iulie 5, 2013 Partajează Postat Iulie 5, 2013 (editat) Re: Harta europei pe garmin nuvi 255 A aparut City Navigator Europe 2014.10(iunie 2013) de la Garmin. N-am gasit inca review-uri la ea dar am pus-o pe un Nuvi 40. Romania e actualizata bine. Nu mi-au venit in minte obiective recente sa le urmaresc dar RO.A.D. 2009 e istorie dar...imi vor lipsi pomisorii si lebedele. Editat Iulie 5, 2013 de stane Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Plitz Postat August 21, 2013 Autor Partajează Postat August 21, 2013 Re: Harta europei pe garmin nuvi 255 Am elucidate problema. Era de la cardul sd care avea alt format (din fabrica) decat cel care trebuia. Am incarcat hartile in memoria interna a aparatului si l- am testat pe traseul Romania- Finlanda. Stie drumul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate