Plitz Posted June 27, 2013 Share Posted June 27, 2013 Salutare tuturor. Am achizitionat acum 2 ani gps-ul din titlu cu harta Canadei instalata, fara sd-card. A functionat perfect in Canada. Acum incerc sa pun harta Europei, am cumparat card 4 Gb, am urmat exact instructiunile dupa care un cunoscut a "europenizat" un aparat identic cumparat in acelasi timp din acelasi magazin. La el functioneaza, la mine nu. Am descarcat de pe torente link-ul trimis, am creat pe card fisierul GARMIN, nu vrea si pace. Help. Multumim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stane Posted June 28, 2013 Share Posted June 28, 2013 Re: Harta europei pe garmin nuvi 255 Pentru ca harta trebuie deblocata. Cauta programul Garmin Key Generator si urmeaza instructiunile. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stane Posted July 5, 2013 Share Posted July 5, 2013 (edited) Re: Harta europei pe garmin nuvi 255 A aparut City Navigator Europe 2014.10(iunie 2013) de la Garmin. N-am gasit inca review-uri la ea dar am pus-o pe un Nuvi 40. Romania e actualizata bine. Nu mi-au venit in minte obiective recente sa le urmaresc dar RO.A.D. 2009 e istorie dar...imi vor lipsi pomisorii si lebedele. Edited July 5, 2013 by stane Link to comment Share on other sites More sharing options...
Plitz Posted August 21, 2013 Author Share Posted August 21, 2013 Re: Harta europei pe garmin nuvi 255 Am elucidate problema. Era de la cardul sd care avea alt format (din fabrica) decat cel care trebuia. Am incarcat hartile in memoria interna a aparatului si l- am testat pe traseul Romania- Finlanda. Stie drumul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts