Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Sfat achizitie Pajero

geticul

Postări Recomandate

Re: Sfat achizitie Pajero

de curiozitate cat poate ajunge o cutie de viteza automata pentru un Pajero MK3 3.5 GDI?

Salut,

Am cautat și eu, de curiozitate "cutie automată Pajero MK3 3,5GDI", pe google. Am găsit pe o pagină cunoscută de vânzări diverse, din Romania:

175284415_AnuntOKAZII_RO.thumb.jpg.9ddc79a24c1f0f21e8e440086f41d2a4.jpg

P.S.: Oamenii, spuneau că mai sănătos ar fi Pajero MK2 ... și tind să-i cred, ținând cont că am avut și eu un cazan de 2.5td SWB din `98. Dacă era 3.0 v6 benzină, cred că l-aș fi avut și acum. Mie mi s-a părut submotorizat 2,5 td, dar socrul meu are un MK2 LWB din 1993, 2.8td și trage destul de bine, deși e mai grea decât SWB-ul. Am condus mașina, e diferența ca de la cer la pămînt între 2.5 td și 2.8 td. Imi închipui că benzinarele 3.0 și 3.5 sunt mult, mult peste dieseluri. Și cu un gpl secvențial, ești tătic. E doar părerea mea.

Numai bine!

All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! lllllll
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

nu m-am gandit sa caut pe okazii.ro.

eram curios ca am gasit un MK2 in germania si spune ca are probleme la cutia de viteza. vroiam sa vad cat as mai baga in cutie la cat iese masina.

Link spre comentariu

Din ce am auzit eu la GDI nu se poate pune GPL, din cauza injectoarelor mai lungi. Cel putin nu existau variante de GPL acum vreo 1-2 ani cand ma interesam eu. La un 3.5 daca mergi pe benzina, la preturile actuale, te cam seaca.

Link spre comentariu

Am avut doua 2,5 mk2 automate, lwb si swb, motorul destul de slab pentru ce vroiam eu sa fac atunci dar pt offroad soft si plimbari montane sunt super, mai ales lwb-ul:wink: nici acum nu mi-a iesit de la suflet:y

Apoi dupa ce am testat si un 2,8 am trecut la un 3000 automat 12 valve pentru ca nu am avut cash pentru un 3500:grin:, pot spune ca e diferenta considerabila intre 2,5 sau 2, 8 si motoarele pe benzina (m-am dat si cu 3500) iar cutia automata e chiar ok, eu nu am reusit sa stic nicuna la fel cum nimeni din grupul nostru nu a reusit( suntem mai multi cu mitshu automate)

Urmatorul pas, cand o sa-l pot face:wink: este la un 3500 lwb automat. Sa ai noroc in alegerea pe care o sa o faci:h5

Mitsubishi Pajero 3000 V6
Link spre comentariu

mersi baieti. acum urmeaza sa astept raspuns de la oameni. ori din tara ori din europa. vaz io.

Incet, incet ma conving sa iau un urs carpatin, aka Pajero 3.0 sau 3.5 V6.

Ce am vazut ca preturi se invart intre 6000-8000 euroi, in tara sau Europa. E un pret bun pentru un model 1999-2002?

ce am vazut sunt cu piele, motoare gdi ala de 3.5 si alte acarateri. acum astept sa vaz cu banii.

cum am zis ma uit inca dupa un urs.

am vazut MK2 si MK3, dar ma nedumiresc preturile. Am vazut ca modele asemanatoare cu aproximativ acelasi an de inmatriculare si numar de km preturile difera foarte mult.

Am vazut MK2 care au pret intre 3000 si 6000 euroi. Si in acelasi interval de bani am vazut si MK3. Dupa ce sa ma uit? care model ar fi mia bun?

PS. Ma refer la motorizari V6 3 sau 3.5 l cutie automata.

Editat de Tavi D.
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare