Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Proaspat posesor de GC 5,2 V8

cretu

Postări Recomandate

BUna ziua

Incerc sa trec putin de la Lada Niva la grupa mare. Drept urmare, o aparut un GC de 5,2 V8 verde cum imi place.

Pt moment, nu stiu prea multe despre masina, decat ca mere de rupe.

Acuma, vreau sa-i pun niste incaltari adecvate pt ca slapii care ii are (245/70/16) is doar de strada. Ma intereseaza ce dimensiune de anvelopa (pe 16) pot sa-i pun, astfel incat sa nu fiu nevoit sa o inalt.

Va multumescc anticipat

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Proaspat posesor de GC 5,2 V8

BUna ziua

Incerc sa trec putin de la Lada Niva la grupa mare. Drept urmare, o aparut un GC de 5,2 V8 verde cum imi place.

Pt moment, nu stiu prea multe despre masina, decat ca mere de rupe.

Acuma, vreau sa-i pun niste incaltari adecvate pt ca slapii care ii are (245/70/16) is doar de strada. Ma intereseaza ce dimensiune de anvelopa (pe 16) pot sa-i pun, astfel incat sa nu fiu nevoit sa o inalt.

Va multumescc anticipat

:) ma bucur ca ai luat aceasta decizie vei vedea si nu vei regreta o sa iti placa :)

pune niste poze sa vedem ce e cu masina :)

acum personal stiam ca pe 5,2 se puneau roti pe 15 dar daca tu le ai pe 16 atunci asta e e bine :)

daca vrei sa bagi teren cu ea atentie ca punand o guma mai lata mai inalta automat mai grea vei solicita ansamblul mai mult decat e cazul oricum duce dar din ce stiu fara inaltare poti sa mergi pe maxim roti pe 31 iar cu inaltare de 5-7cm poti sa mergi si cu 33-uri

inaltare e usor sa o faci cu un kit de inaltare iar daca vrei doar sa iti ridici caroseria pentru a castiga un pic de garda la sol atunci sunt suficiente niste inaltatoare de 5 cm deasupra arcurilor si gata.

daca ai nevoie de vreo piesa ceva sa imi zici ca am unul la dezmembrat pe care l-am luat pentru mine si daca e disponibila o rezolvam :)

Link spre comentariu

Am observat si eu faptul ca peste tot se discuta despre jentti pe 15, dar, eu asa l-am luat cu 16. Asta o fost si motivul pt care am lansat intrebarea pt ca eram nedumerit.

Multumesc pentru raspuns (mai ales ca vine de la un posesor de Lada Niva si Jeep).

Link spre comentariu

Am observat si eu faptul ca peste tot se discuta despre jentti pe 15, dar, eu asa l-am luat cu 16. Asta o fost si motivul pt care am lansat intrebarea pt ca eram nedumerit.

Multumesc pentru raspuns (mai ales ca vine de la un posesor de Lada Niva si Jeep).

pai si posesor si utilizator doar ca rusoaica desi balaie si de incredere a fost lasata mai pe dreapta datorita unei americance mai voluminoasa,confortabila si mai fortoase un fel de red neck in varianta feminina :)

lasand prostiile si poezia tehnica deoparte sa fii foarte atent ca daca intradevar ai rotile pe 16 puse after market de catre unul din proprietarii anteriori si nu sa intervenit la schimbarea grupurilor te va penaliza la ceea ce vrei tu sa faci,adica inaltare si taote cele

Link spre comentariu

Buna seara !

Diametrul jantei nu are nimic de-a face cu diametrul total al rotii. Binenteles ca janta nu are cum sa fie mare decat roata, daca chiar e sa ducem lucrurile pana aproape de absurd. Cu alte cuvinte, sunt sanse foarte mari sa nu fie nevoie sa se umble la rapoarte.

Doua exemple din care reies clar anumite diferente:

1488548584_ToyotaLandcruisercujantede40toli.jpg.121a4f45bae05fdc4e23bc525ac78500.jpg [ATTACH=CONFIG]183239[/ATTACH]

Dragos

1776767276_6x6pentruactivitatigrele.jpg.b9f5e2a2ab2a80da19e584be69f54816.jpg

Link spre comentariu

• 3 luni mai târziu...

:) ma bucur ca ai luat aceasta decizie vei vedea si nu vei regreta o sa iti placa :)

pune niste poze sa vedem ce e cu masina :)

acum personal stiam ca pe 5,2 se puneau roti pe 15 dar daca tu le ai pe 16 atunci asta e e bine :)

daca vrei sa bagi teren cu ea atentie ca punand o guma mai lata mai inalta automat mai grea vei solicita ansamblul mai mult decat e cazul oricum duce dar din ce stiu fara inaltare poti sa mergi pe maxim roti pe 31 iar cu inaltare de 5-7cm poti sa mergi si cu 33-uri

inaltare e usor sa o faci cu un kit de inaltare iar daca vrei doar sa iti ridici caroseria pentru a castiga un pic de garda la sol atunci sunt suficiente niste inaltatoare de 5 cm deasupra arcurilor si gata.

daca ai nevoie de vreo piesa ceva sa imi zici ca am unul la dezmembrat pe care l-am luat pentru mine si daca e disponibila o rezolvam :)

tot cu 16'' sunt incaltat si eu

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare