Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

vitara 8v sta prea turata

flavionelo

Postări Recomandate

de ceva vreme am achizitionat si eu o vitara 1.6 8v 91 injectie din multitudinea de probleme ma cam deranjeaza 2 una ar fi faptul ca turatia sta peste 1000-1200 chiar daca motorul este incalzit cea ce banuiesc ca imi afecteaza si consumul (consuma cam 15-16 ) cea ce mi se pare extrem si o alta problema este ca mi se tot arde siguranta de 60A daca poate cineva sa ma ajute cu un sfat ceva si indeosebi daca ar fi ceva mester in vitara pe zona maramures. multumesc
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: vitara 8v sta prea turata

sa stii ca am avut si eu o problema asemanatoare.dupa o iesire la plimbare a inceput sa se tureze singura si sa stea turata la 1800 de ture.am descoperit o crapatura la un furtun de vacum .dupa ce lam inlocuit problema a disparut instant.

Link spre comentariu

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?45910-relanti-mare-la-vitara/page2

Ai sa gasesti in link cum am rezolvat eu cu turatia marita , am pus si poze .... E acel termostat mecanic care lasa sa treaca aerul sa stea turata cand e rece motoru , se afla in stanga pe corpu carburatorului.. A trebuit sa mai rotesc cateva filete acea tabla rotunda sa se regleze si sa scada turatia ... Gasesti poze unde este pozitionata. Operatiunea sa o faci cu motoru cald .

Faci reglaju asta doar dupa ce ai eliminat alte posibile cauze , furtun de vacum spart sau fisura in galerie , etc.

Editat de undercover

suzuki vitara 1.6

suzuki kingquad 750

nissan patrol gr y61 3.0

Link spre comentariu

multumesc am gasit acolo o multime de explicatii si solutii sper sa reusesc sa acord un prim ajutor furtunelor apoi daca nu e nici asta o sa merg la un service si sa-i dea ei de capat ca asa nu mai merge

Link spre comentariu

dupa o trecere in revista a furtunelor de vacum am reusit sa ii scad turatia de la 1800 la 1200 -1100 am progresat ceva dar cred ca nu suficient mai ramane sa incerc si cestia asta din topicul de m-ai sus

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare