sacal Postat Iunie 30, 2013 Partajează Postat Iunie 30, 2013 ma bate gandul sa iau o masinuta din asta, 3.0 diesel. an 2007. 110.000km. apreciez niste sfaturi: la ce sa fiu atent, costuri intretinere, consum etc. precizez ca voi merge linistit, deloc sportiv. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Iulie 3, 2013 Partajează Postat Iulie 3, 2013 Re: A6 Allroad 2007 Ca idee, un calculator pentru suspensie este 1500 eur. Un set complet de perne, incepe la 800 lire in anglia. In rest este o masina exceptionala care nu iti va consuma mult si pe te va bucura constant. Buzunar sa ai in caz ca ar crapa ceva. Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat Iulie 3, 2013 Partajează Postat Iulie 3, 2013 Re: A6 Allroad 2007 acelasi feedback il am de la cineva care are una la fel. faina masina, dar niste preturi la service, piese si consumabile ceva de speriat... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mac01 Postat Iulie 3, 2013 Partajează Postat Iulie 3, 2013 (editat) Re: A6 Allroad 2007 Incerci sa imbini utilul cu placutul. Am facut si eu treaba asta, dar nu o mai fac. O masina adevarata de teren ramane o masina de teren, iar o conserva de oras ramane o conserva de oras. Nici cal, nici magar, ceva pe la mijloc. Eu zic mai bine sa-ti vezi de treaba ta. Nu stiu cat mai sunt de fiabile masinile europene, dar sigur economia de piata si-a spus cuvantul destul de puternic in Europa, mai ales in ultimii ani. Asta asa, ca sa nu-ti para rau mai tarziu de banii aruncati pe un fier de doi lei. Pentru mine, Europa nu mai produce masini, doar niste tinichele costisitoare si proaste in draci. Salutare! Editat Iulie 3, 2013 de mac01 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Iulie 4, 2013 Partajează Postat Iulie 4, 2013 Re: A6 Allroad 2007 Stiu un tip care a avut 2, luate pe firma. Nu mai retin exact din ce an erau. Dar cu tot obrazul lui subtire, s-a exprimat intr-un mod foarte colorat la adresa lor. De una scapase deja pe cand am vorbit cu el, si cauta fraier pentru cea de a doua. Mi-a relatat cateva incidente tehnice penibile avute cu ambele. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Iulie 5, 2013 Partajează Postat Iulie 5, 2013 Re: A6 Allroad 2007 Mi-am mai amintit ceva, ECU-ul era 3400 eur la reprezentanta :al Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sacal Postat Iulie 5, 2013 Autor Partajează Postat Iulie 5, 2013 Re: A6 Allroad 2007 cred ca ma reorientez. cercetez putin piata si sa vedem ce optiuni ar fi... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wolfman Postat Iulie 6, 2013 Partajează Postat Iulie 6, 2013 Re: A6 Allroad 2007 Si consumul nu e chiar asa mic. Sub 12-13 nu am vazut in Bucuresti la motorul asta pus pe un A6 quattro automata. La drum lung e deja alta poveste, spre exemplu Bucuresti -Constanta (pe A2) cu masina incarcata si mers 160-180 a scos 8.4, in schimb trage intr-un mare fel si nu prea ai cum sa nu mergi sportiv cu el. "Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate