alex44 Postat Iulie 1, 2013 Partajează Postat Iulie 1, 2013 Buna , Stie cineva cum se schimba? Pentru ca motorul este foarte in spate, si nu am loc sa ridic capacul....pentru a inlocui garnitura. Sincer imi vine greu sa cred ca trebuie sa dau motorul jos pentru o garnitura... In consecinta, a mai facut cineva opeartiunea? Daca da, cum? Merci Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Iulie 1, 2013 Partajează Postat Iulie 1, 2013 Re: Schimbare garnitura capac culbutori Zj - 2,5 TD Razvan Hodea Spunea ca stie cum se face, dar eu tot nu am aflat. Si el spunea ca a schimbat tijele la culbutori la ZJ-ul lui Volker. Cand am schimbat tijele la culbutori acum 3 ani, pentru ca nu au dat jos motorul de pe tampoane au ciupit 2 garnituri mecanicii. Noroc ca sunt ieftine, dar tot asa a ramas, cu silicon. Se pare ca trebuie sa desfaci cel putin un tampon. Capacul se poate da jos, foarte dificil dealtfel, si asa. Dar la montat va ciupi invariabil garnitura. Poate se desface traversa de sus, dar noi nu am descoperit cum. "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex44 Postat Iulie 1, 2013 Autor Partajează Postat Iulie 1, 2013 Re: Schimbare garnitura capac culbutori Zj - 2,5 TD Asa ma gandeam si eu Sorin..sa dau drumul la tamponul din stg...si daca e nevoie, si sigur este, si la cel din dreapta....dar mai astept un pic, poate gasesc pe cineva care a mai facut sa imi explice....daca nu , descopar pana la urma:ha:, pentru ca trebuie schimbata. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex44 Postat Iulie 12, 2013 Autor Partajează Postat Iulie 12, 2013 Re: Schimbare garnitura capac culbutori Zj - 2,5 TD Am schimbat. M-am lamurit. Pentru posteritate: se scot suruburile de la tampoanele de motor, se lasa motorul pe cric si e loc berechet. Cu scule adecvate(elevator/cric) timp de lucru 2-3 ore in functie de meserias.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate