kermit Postat Iunie 9, 2008 Partajează Postat Iunie 9, 2008 Astia vor sa cucereasca lumea :P .... o sa conducem masini made in INDIA :-P http://www.topgear.ro/revista/stiri/incearca_gm_sa_scape_de_hummer.html TOYOTA Hilux 2.4, D4D 4x4 SUZUKI Samurai 1.6, 8v 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ampopa Postat Iunie 9, 2008 Partajează Postat Iunie 9, 2008 Re: TATA MOTORS Noile Hummer vor avea sistem multimedia si de navigatie cu filme indiene preinstalate. :ha: “E mult mai usoara dezintegrarea unui atom decat a unei prejudecati” - Albert Einstein Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Iunie 9, 2008 Partajează Postat Iunie 9, 2008 Re: TATA MOTORS nu cunosc multe despre firma tata ma tenteaza camioneta lor 4x4 pt ca are motorul de 2 mii cmc diesl si ar fi taxele rezonabile si de ce nu consumul am studiat-o un pic si nu e nu stiu ce minune tehnologica nici nu am pretentia de la o masina destinata exclusiv ca service mobil prin munti ce am aflat insa destul de interesant de la un mecanic de utilaje care a lucrat vre-o 6-7 ani in asia pe diverse utilaje cu motoare tata-cica astia sunt f cunoscuti si raspanditi in vehicule comerciale iar comparativ cu caterpilarul (care intre noi fie vorba e tata si mama fiabilitatii) omul sustine ca nu ar fi cu nimic mai prejos lucru care ma mira si imi starneste indoieli daca e asa e numai de bine... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate