Yonutz Postat Iulie 2, 2013 Partajează Postat Iulie 2, 2013 Filtrele sunt ptr motorul de 1.3 carburatie sau injectie (nu stiu sigur) ...Poate ma ajuta cineva cu detaliile ... Cod filtre: Ulei - MANN W 67/2 Benzina - MANN WK 42/81 Aer - Tenneco ... Oferta este valabila ptr toti membri forumului mai putin ptr neseriosul care nu le-a ridicat. Singurul lucru necesar: sa faca dovada ca este membru al acestui forum!!! De preferat in Bucuresti dar trimit si prin curier (taxele de curier in sarcina primitorului). Detalii livrare aici sau pe PM. consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sfatupopular Postat Iulie 2, 2013 Partajează Postat Iulie 2, 2013 Re: Donez kit filtre Suzuki Samurai Salut,daca mai este valabil anuntul mi-ar prinde bine. De luni pana vineri pot veni personal sa le iau,sunt in Buc.:tk daca n-am putut sa ma fac samurai...mi-am luat unul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iulie 2, 2013 Autor Partajează Postat Iulie 2, 2013 Re: Donez kit filtre Suzuki Samurai Salut,daca mai este valabil anuntul mi-ar prinde bine. De luni pana vineri pot veni personal sa le iau,sunt in Buc.:tk Adjudecat! :h5 Ai numerele mele de telefon ...pe PM! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate