raduccu Postat Iulie 2, 2013 Partajează Postat Iulie 2, 2013 am si eu o intrebare cu ce va mentineti trimurile negre pentru mult timp ca am gasit pe net o groaza de firme si nush ce sa aleg. va multumesc(caut un produs sa ramana trimurile negre pentru mult timp sa nu dau in fiecare sapt pe ele si sa fie mat si nu lucios ..... pretul nu prea conteaza daca e ceva de calitate) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tonytherunner Postat Iulie 2, 2013 Partajează Postat Iulie 2, 2013 Re: ce folosti sa mentineti trimurile negre? sa nu se albeasca?:D Sa no lasi in soare ca acolo se decoloreaza:grin: If you own a land rover everyone expect to be a mechanic Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Iulie 2, 2013 Partajează Postat Iulie 2, 2013 Re: ce folosti sa mentineti trimurile negre? sa nu se albeasca?:D Daca ai Freelander pre-facelift(am vazut la ele problema asta),izolezi frumos masina si vosesti trimurile cu bumper paint,adica vopsea de spoilere,care se gaseste atat la cutie,cat si la spray! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Iulie 2, 2013 Partajează Postat Iulie 2, 2013 Re: ce folosti sa mentineti trimurile negre? sa nu se albeasca?:D De la 3-4 cm distanta. Pina iti faci mina, ia de la groapa de resturi de la orice service, ceva bucati de bumpere rupte. Efectul de intinerire, dureaza infinit mai mult, decit orice solutie de inegrire. Practic, suprafata plasticului ajunge la temperatura de turnare. Daca nu stai prea mult intr-un loc, sa se incalzeasca pina curge, iese ca nou. I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Iulie 2, 2013 Partajează Postat Iulie 2, 2013 (editat) Re: ce folosti sa mentineti trimurile negre? sa nu se albeasca?:D [ATTACH=CONFIG]183178[/ATTACH] De la 3-4 cm distanta. Pina iti faci mina, ia de la groapa de resturi de la orice service, ceva bucati de bumpere rupte. Efectul de intinerire, dureaza infinit mai mult, decit orice solutie de inegrire. Practic, suprafata plasticului ajunge la temperatura de turnare. Daca nu stai prea mult intr-un loc, sa se incalzeasca pina curge, iese ca nou. :g E cea mai buna metoda. Cu talent, poti folosi si un arzator cu gaz. Daca însa nu vrei sa risti nimic, folosesti un Bosch GHG 660 LCD Professional (asta folosesc eu), la care poti regla temperatura dorita. ...sau ma rog..., ceva similar de la firma ta preferata. :h5 Editat Iulie 2, 2013 de Patrolator Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raduccu Postat Iulie 2, 2013 Autor Partajează Postat Iulie 2, 2013 Re: ce folosti sa mentineti trimurile negre? sa nu se albeasca?:D :g E cea mai buna metoda. Cu talent, poti folosi si un arzator cu gaz. [ATTACH=CONFIG]183181[/ATTACH] Daca însa nu vrei sa risti nimic, folosesti un Bosch GHG 660 LCD Professional (asta folosesc eu), la care poti regla temperatura dorita. [ATTACH=CONFIG]183179[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]183180[/ATTACH] ...sau ma rog..., ceva similar de la firma ta preferata. :h5 merci mult baieti am sa incerc intai cu ceva special si daca nu imi place ma bag la un " feon din ala" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Iulie 2, 2013 Partajează Postat Iulie 2, 2013 Re: ce folosti sa mentineti trimurile negre? sa nu se albeasca?:D Mai exista o solutie,speciala pentru revigorarea plasticului,dar nu-mi amintesc acum cum se numeste.O am in magazie.Maine o sa ma uit si iti spun ce scrie pe eticheta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Iulie 2, 2013 Partajează Postat Iulie 2, 2013 Re: ce folosti sa mentineti trimurile negre? sa nu se albeasca?:D Poza ce am atasat-o este una gasit pe net. Eu am un feon deala low budget luat de prin baumax. Pot regla temperatura, dar nu are afisaj. Este pe trepte. Nu stiu cit incinge. Ca tehnica; de la 3-4 cm in cca 2-3 secunde, trebuie sa vezi cum intinereste plasticul. Incepe de la 10cm, si apropie incet. Cauta pe youtube heat gun black trim. Gasesti o gramada de filmulete. I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raduccu Postat Iulie 3, 2013 Autor Partajează Postat Iulie 3, 2013 Re: ce folosti sa mentineti trimurile negre? sa nu se albeasca?:D Poza ce am atasat-o este una gasit pe net. Eu am un feon deala low budget luat de prin baumax. Pot regla temperatura, dar nu are afisaj. Este pe trepte. Nu stiu cit incinge. Ca tehnica; de la 3-4 cm in cca 2-3 secunde, trebuie sa vezi cum intinereste plasticul. Incepe de la 10cm, si apropie incet. Cauta pe youtube heat gun black trim. Gasesti o gramada de filmulete. si cat tien chestia asta? permanent? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin75 Postat August 24, 2013 Partajează Postat August 24, 2013 Re: ce folosti sa mentineti trimurile negre? sa nu se albeasca?:D Salut! Cumpara un bidon de 1l de ulei de in. Spala masina bine, apoi las-o in soare toata ziua (cu bidonul in masina). Spre seara i-a bidonul din masina, si cu un burete de vase inmuiat in ulei treci si sterge pe fiecare bandou. Se creaza o pelicula destul de lucioasa (poate parea tiganism in prima faza) apoi lasa masina in soare mai departe. Vei remarca cum se vor innegri. Nu insista prea mult cu stersul deoarece plasticul absoarve atat cat ii trebuie. Se poate intampla ca la urmatoarele spalari (depinde ce spuna activa folosesc) sa se cojeasca putin. Las-o asa pana la anul in vara cand mai repeti o data. La mine erau aproape albe, iar cand m-am interesat de vopsit am crezut ca-mi spun pretul pentru toata masina. (asa am platit colosala suma de ..... 13 lei). Numai bine, Alin .... orice supraapreciere duce la dezamagire..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raduccu Postat August 24, 2013 Autor Partajează Postat August 24, 2013 Re: ce folosti sa mentineti trimurile negre? sa nu se albeasca?:D Salut! Cumpara un bidon de 1l de ulei de in. Spala masina bine, apoi las-o in soare toata ziua (cu bidonul in masina). Spre seara i-a bidonul din masina, si cu un burete de vase inmuiat in ulei treci si sterge pe fiecare bandou. Se creaza o pelicula destul de lucioasa (poate parea tiganism in prima faza) apoi lasa masina in soare mai departe. Vei remarca cum se vor innegri. Nu insista prea mult cu stersul deoarece plasticul absoarve atat cat ii trebuie. Se poate intampla ca la urmatoarele spalari (depinde ce spuna activa folosesc) sa se cojeasca putin. Las-o asa pana la anul in vara cand mai repeti o data. La mine erau aproape albe, iar cand m-am interesat de vopsit am crezut ca-mi spun pretul pentru toata masina. (asa am platit colosala suma de ..... 13 lei). Numai bine, Alin sincer sa fiu imi este putin frica momentan am dat cu un spray special de plastice dar cred ca are silicon ca se pune praful imediat pe ele :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate