bogdan.sb Postat Iulie 2, 2013 Partajează Postat Iulie 2, 2013 Va rog, ajutor !!! Cum pot sa demontez amortizoarele spate, surubul de sus (prinderea de sasiu) fara sa demontez caroseria de pe sasiu???? Am foarte putin loc sa bag o cheie si la fel de putin sa invart. In plus amortizorul se invarte si, peste toate, surubul de sus este ruginit Am dat cu spray pentru desfacere, dar nici ala nu ajunge cum trebuie la srub, din cauza locului stramt :wi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Iulie 2, 2013 Partajează Postat Iulie 2, 2013 Re: Demontat amortizoare spate Daihatsu Feroza Vezi ca daca dai mocheta la o parte ai acolo niste usite prinse in cateva suruburi pe care le dai jos si poti sa demontezi amortizoarele. Sunt fix deasupra amortizoarelor. Una in stanga si una in dreapta Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan.sb Postat Iulie 3, 2013 Autor Partajează Postat Iulie 3, 2013 Re: Demontat amortizoare spate Daihatsu Feroza Aha, le-am vazut in urma cu ceva timp, m-am gandit ca au vre-un rol, dar, intre timp, am uitat :grin: dupamasa ma apuc de treaba multam' fain Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate