cornel84 Postat Iulie 4, 2013 Partajează Postat Iulie 4, 2013 Vreau sa aflu daca se potriveste carligul de remorcare de la un jeep gc 1998 pe unul din 1997 si magazia cu cd-uri daca nu ii trebuie ceva cod sau nu difera de la un an la altul Cu respect cornel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Iulie 4, 2013 Partajează Postat Iulie 4, 2013 Re: Carlig remorcare, magazie cd-uri jeep gc 1007 carligul se potriveste cel putin vizual se potriveste eventual arunca o privire si la modalitatea de fixare a lui care e parca din ce stiu cu cate 3 suruburi pe fiecare parte Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Iulie 4, 2013 Partajează Postat Iulie 4, 2013 Re: Carlig remorcare, magazie cd-uri jeep gc 1007 Carligele se potrivesc la toate ZJ-urile intre 1993-1998. Ca piesa de schimb nu au coduri diferite. Magazia de CD-uri nu se pupa cu fiecare casetofon. Eu nu am putut pune magazie la cel pe care l-am avut. "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cornel84 Postat Iulie 5, 2013 Autor Partajează Postat Iulie 5, 2013 Re: Carlig remorcare, magazie cd-uri jeep gc 1007 ok am inteles va multumesc pentru informatii Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate