dr_apostol Postat Iulie 4, 2013 Partajează Postat Iulie 4, 2013 Buna ziua, Am un Mercedes G 460 240GD la care a fost schimbat motorul cu unul de Cobra (300TD, OM617.952). Problema este ca ceasul de temperatura apa nu indica nimic (efectiv acul nu se misca). De la senzorul de temperatura apa pleaca un fir verde iar la mufa care intra in ceas nu ajunge nici un fir verde . Poate trece prin siguranta sau este inadit pe undeva cu unul de alta culoare (nu am detectat inaditura) ...nu stiu... Care este pinul (culoarea firului) din mufa ceasului care ajunge la indicatorul de temperatura apa? Vreau sa verific continuitatea acestui traseu (sonda - ceas). Am masurat rezisititatea senzorului de temperatura apa si scade cu cresterea temperaturii (presupunem senzorul ok). Indicatorul de nivel combustibil (care este in acelasi ceas) functioneaza corect. Multumesc anticipat, Dragos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dr_apostol Postat Iulie 6, 2013 Autor Partajează Postat Iulie 6, 2013 Re: Ceas temeratura apa Salut, Firul verde de la senzorul de temperatura apa trece prin tablul de sigurante si ajunge la ceas un fir albastru cu rosu. De la senzor la ceas este ok. O avea alimentare separata (indicatorul de nivel combustibil care este in acelasi ceas este ok). Numai bine, Dragos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dr_apostol Postat Iulie 18, 2013 Autor Partajează Postat Iulie 18, 2013 Re: Ceas temeratura apa Buna ziua, Problema poate veni si din faptul ca am motorul de Cobra (300TD, OM617.952) (probabil si senzorul de temperatura este tot pentru acest model) si ceasul este de G W460. O merge sa schimb senzorul de temeratura actual cu unul de G W460 (care sa fie compatibil cu ceasul de W460)? Adica se potriveste la filet? Multumesc anticipat, Dragos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iulie 18, 2013 Partajează Postat Iulie 18, 2013 Re: Ceas temeratura apa Pune un ceas individual de apa si nu te mai doare capul ... Arunca un ochi aici. http://forum.club4x4.ro/showthread.php?79645-Sursa-ceasuri-indicatoare-de-bord consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dr_apostol Postat Iulie 19, 2013 Autor Partajează Postat Iulie 19, 2013 Re: Ceas temeratura apa Salut, Cred ca asa o sa fac. O mica problema ar fi ca nu cred ca o sa pot monta sonda de temperatura in chiuloasa ci pe furtunul de apa care duce la calorifer. O sa fie ceva erori de masurare (mai mari decit in mod normal plus ca nu o sa cumpar din cele foarte performante) dar macar am un ordin de marime. O zi placuta in continuare, Dragos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate