mirceasmx Postat Iulie 4, 2013 Partajează Postat Iulie 4, 2013 (editat) Salutare. Ma bate gandul sa vand Honda cr v 2.2 diesel din 2008 pe care o tin pt sotie si sa ii iau un qashqai 1.6 dci nou, tot 4x4. Merita o astfel de schimbare? As merge pe varianta nissan doar din pricina acetui motor relativ nou 1.6 dci, in caz ca nu merita voi face un buy back la Honda pt CR-V.ul asta nou. Editat Septembrie 9, 2013 de Astral MERITA, NU "se merita" !!...http://forum.club4x4.ro/showthread.php?50746-Dictionar&p=613631&viewfull=1#post613631 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Teodor4x4 Postat Iulie 4, 2013 Partajează Postat Iulie 4, 2013 (editat) Re: Qashqai 1.6 dci? Pai v-a dezamagit motorul de pe Honda ? Am auzit numai lucruri bune despre acest motor de 2.2. E printre cel mai fiabil motor diesel... Dupa cum banuiam (m-am convins dupa ce am aruncat o privire pe un site de piese), Qashqai-ul este mai ieftin in aceasta privinta. De exemplu discurile de frana pentru fata la Honda incep de la 150 € in sus iar la Qashqai ajung la 100 € cele mai scumpe (aici in Spania, in tara banuiesc ca preturile difera). Mai sint si alte exemple dar nu are rost sa le fac aluzie datorita motivului din paranteza. Despre interior... cel al Hondei in opinia mea e mai bine finisat... Ca si prestati si consum, Qashqai-ul are un consum mai bun dar motorizarea lui ofera 20 cp si 30 nm mai putin decat la CR-V... Decizia va apartine dvs, mai ales ca cunoasteti deja CR-V-ul. Eu personal, daca ar trebui sa aleg, as merge tot pe CR-V... La ce varianta de echipare v-ati gandit ? Bafta la alegere, oricare ar fi ea :h5. Editat Iulie 4, 2013 de Teodor4x4 4x4, Way of Life ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat Iulie 4, 2013 Partajează Postat Iulie 4, 2013 Re: Qashqai 1.6 dci? Eu nu as da Honda pe un Qashqai. Chiar daca impozitul e 800 de lei... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PYZ Postat Iulie 4, 2013 Partajează Postat Iulie 4, 2013 Re: Qashqai 1.6 dci? Nici eu nu as da Honda pe Quascarabeta de Nissan.Nu mai e Nissanul ce a fost odata...Ca sa revin la subiect Nissanul asat e mult mai mic la interior pe cit de mare pare afara.Mie mi s-a parut mai mic decit Toyoya Avensis la interior, iar totusi Avensisul este un turims, nu suv urban.Destul de Incomoda si al parcari din cauza geamului spate destul de mic si pozitionat sus, dar asta se poate rezolva si cu o camera. Concluzie: Nu as da CRV-ul pe Quashqai! Indiferent de motorizare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mac01 Postat Iulie 4, 2013 Partajează Postat Iulie 4, 2013 (editat) Re: Qashqai 1.6 dci? Qashqai-ul este un crossover bun. Singura problema care s-a semnalat la inceput, a fost cea a amortizoarelor spate (se strica foarte repede bucsa de sustinere), necaz care Nissan l-a recunoscut si l-a rezolvat. Motorul de 1,6 130 cp si 320 Nm este un motor nou, si se pare ca este bun. Se poate comanda Qashqai si cu motorul de 2.0 litri cu 150Cp si 340Nm, un motor cu o calitate si o fiabilitate foarte buna. Pentru femei-doamne eu zic ca este o masina excelenta. Face fata cu brio printr-un oras plin de gropi si drumuri de tara ceva mai proaste. Despre motorul 1,6 dci; http://www.e-automobile.ro/categorie-motor/19-diesel/75-130-dci.html Editat Iulie 4, 2013 de mac01 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mirceasmx Postat Iulie 5, 2013 Autor Partajează Postat Iulie 5, 2013 (editat) Re: Qashqai 1.6 dci? Nu m.a dezamagit Honda. D.abia ce am mai bagat niste bani in ea. Merge ok, doar ca sotia a vazut modelul asta de la Nissan si ii place mult, si ca sa fiu sigur ce decizie voi lua am deschis aceasta discutie. Am vazut ca au si varianta cu randul 3 de scaune dar la cat de mic este... pe mine sincer m.a incantat motorul 1.6 dci, consum mic, distributie pe lant, suna bine. Dar ceva tot ma retine :) Editat Iulie 5, 2013 de mirceasmx Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexei Postat Iulie 5, 2013 Partajează Postat Iulie 5, 2013 Re: Qashqai 1.6 dci? pai stii cum e, daca ii place doamnei :) degeaba te mai agiti cu distributie pe lant, cu xx Nm cuplu in plus sau in minus... ei ii place si gata! :al Acuma lasand gluma la o parte, am inchiriat un Qashqai la inceputul verii intr-o vacanta, pentru o saptamana. Fetelor le-a placut foarte mult masina la condus, chiar incepusera glumele "noi cand ne cumparam una ca asta?!". Masina este placuta la condus, am mers pe asfalt, drumuri denivelate si putin macadam, nimic spectaculos ca traseu. Bine izolata fonic. Directia nu e cea mai precisa pe care am vazut-o. E o masina in care te simti "la locul tau" aproape imediat, e usor sa te adaptezi la ea. Pana la urma, mergeti la un drive-test, si daca tot ii place, voteaza schimbarea! :grin: PS - nu am mers in si nu am condus vreo varianta dde CR-V Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Teodor4x4 Postat Iulie 5, 2013 Partajează Postat Iulie 5, 2013 (editat) Re: Qashqai 1.6 dci? Qashqai-ul nu e asa mic, totusi are 410l de portbagaj si daca se doreste, scaunele se pot rabata... Qashqai+2, cu al treilea rand de scaune pliat, are 550l... Cel al Hondei e prea mare :ha:, noul model are 589l, nici Partner-ul Combi Plus din ograda n-are atata portbagaj (si e facut si pentru carat). Pana la urma sint si eu de aceeasi parere cu @alexei, mers si facut un drive-test si daca e sa fie... :wink: O zi buna ! :h5 Editat Iulie 5, 2013 de Teodor4x4 4x4, Way of Life ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mirceasmx Postat Iulie 5, 2013 Autor Partajează Postat Iulie 5, 2013 Re: Qashqai 1.6 dci? Multumesc pentru sustinere :). In final voi merge la un test drive ca sa nu zica ca nu vreau si apoi o dau eu la intors cumva. Pentru masina ma incadrez la 30.000 +/- cate ceva acolo. Oricum as da avans ce iau pe Honda si apoi un leasing 2-3 ani. Nah... Voi vedea cand ajung pe la Suceava sau Iasi sa gasesc una de test. Zi buna domnilor!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mirceasmx Postat Septembrie 9, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 9, 2013 Re: Qashqai 1.6 dci? La ce ma gandeam eu si la ce am ajuns. Pana la urma am luat un Mercedes GLK 220 modelul cu facelift. Si am pastrat Honda :). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Teodor4x4 Postat Septembrie 9, 2013 Partajează Postat Septembrie 9, 2013 Re: Qashqai 1.6 dci? Sa-l stapaniti sanatosi ! Este cu CV auto sau manuala ? 4x4, Way of Life ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mirceasmx Postat Septembrie 11, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 11, 2013 Re: Qashqai 1.6 dci? Multumesc! Cutie automata 7Gtronic plus! Cel fara facelift are 7Gtronic. Diferenta la asta noua este ca schimbul de ulei se face la 5 ani spre deosebire de cealalta la care se face mult mai repede si ca este mai bine setata. Oricum merge super. Oricum cu el merge sotia, eu tot cu l200-ele :). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate