knut Postat Iunie 9, 2008 Partajează Postat Iunie 9, 2008 Salut baieti, Aveti oarece indicatii unde se monteaza mai ' bine ' o suspensie ( kit inaltare 4,5'' ) la un YJ ? Daca e si aproape de Bucale e si mai bine ! Multam ! Ce ar fi viata daca nu am avea curajul sa riscam ceva ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mickey3 Postat Iunie 9, 2008 Partajează Postat Iunie 9, 2008 Re: Unde montez si eu un kit pe Wrangler ! ti am dat PM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niros05 Postat Iunie 9, 2008 Partajează Postat Iunie 9, 2008 Re: Unde montez si eu un kit pe Wrangler ! In Bucuresti ai o gramada de ateliere unde poti merge sa-ti pui kitul si hai mai repede ca mergem iar la Buzau sa vedem cum se face gratarul si vara. Si mai da si tu un semn de viata ca mai mult m-am intilnit cu "toarta" ta decit cu tine. In fiecare marti ne intilnim la Dremer's pe Cal. Plevnei dupa Facultatea de Stomatologie la ora 20,30 - 21,00. www.mitsubishi.org.ro T 44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabic Postat Iunie 10, 2008 Partajează Postat Iunie 10, 2008 Re: Unde montez si eu un kit pe Wrangler ! Vorbeste cu Tzuparu ca are deja experienta, a mai montat. GHITZA PRESEDINTE! www.ocb.ro www.gafa.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
knut Postat Iunie 10, 2008 Autor Partajează Postat Iunie 10, 2008 Re: Unde montez si eu un kit pe Wrangler ! In Bucuresti ai o gramada de ateliere unde poti merge sa-ti pui kitul si hai mai repede ca mergem iar la Buzau sa vedem cum se face gratarul si vara. Si mai da si tu un semn de viata ca mai mult m-am intilnit cu "toarta" ta decit cu tine. In fiecare marti ne intilnim la Dremer's pe Cal. Plevnei dupa Facultatea de Stomatologie la ora 20,30 - 21,00. Salut Barosane :hi Daca sunt atat de multe de ce nu imi zici si mie unul ( adresa, telefon... ) care stii ca a mai montat din astea, ca de carpaci sunt satul.... Multam frumos de invitatie, am retinut locatia, martea viitoare trec sa va salut ! Numai bine ! Ce ar fi viata daca nu am avea curajul sa riscam ceva ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat August 3, 2008 Partajează Postat August 3, 2008 Re: Unde montez si eu un kit pe Wrangler ! Man.....incearca la Oresti. Roaga-l sa te ajute cu montajul.......omul chiar stie bine cu jeep-urile si ii face si placere sa mestereasca la ele. (asta evident ......daca nu ai rezolvat pina acum ca am vazut ca e destul de vechi postul) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
knut Postat August 4, 2008 Autor Partajează Postat August 4, 2008 Re: Unde montez si eu un kit pe Wrangler ! Man.....incearca la Oresti. Roaga-l sa te ajute cu montajul.......omul chiar stie bine cu jeep-urile si ii face si placere sa mestereasca la ele. (asta evident ......daca nu ai rezolvat pina acum ca am vazut ca e destul de vechi postul) Multam frumos Bogdan, am rezolvat-o la o ' ruda ' de-alui Oresti, in Brasov la Marius Lupu. Super multumit ! :) Ce ar fi viata daca nu am avea curajul sa riscam ceva ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate