Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

patrol vs terrano

sacal

Postări Recomandate

observ ca se vand cam la aceleasi sume.

motorizare 30 td la amandoua.

as fi curios sa aflu care sunt diferentele intre cele doua masini si de ce patrolul pare putin mai scump si mai apreciat.

vorbim de masini 2000-2005.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: patrol vs terrano

despre Patrol http://en.wikipedia.org/wiki/Nissan_Patrol#Fifth_generation_.28Y61.3B_1997.E2.80.932013.29

despre Terrano http://en.wikipedia.org/wiki/Nissan_Terrano_II

Patrolul este o masina mai mare ca dimensiuni exterioare si interioare. De asemenea, fiind masina din varful gamei destul de multa vreme, calitatea finisajelor si a constructiei este mai buna.

Patrolul are punti rigide, Terrano are suspensie independenta pe fatza.

avand acelasi motor si o diferenta sensibila de greutate, probabil (este doar o supozitie, pt ca nu am condus Terrano 2) ca este mai sprinten Terrano 2.

asta asa la prima strigare

Link spre comentariu

........

Patrolul are punti rigide, Terrano are suspensie independenta pe fatza.

........

Ceea ce se traduce in posibilitatea de a o putea inalta mai mult si mai usor prin suspension lift, deci se pot pune roti mai mari si de asemenea fiabilitatea este mai mare.....Flexia puntilor este si ea mult mai buna......

Link spre comentariu

Ceea ce se traduce in posibilitatea de a o putea inalta mai mult si mai usor prin suspension lift, deci se pot pune roti mai mari si de asemenea fiabilitatea este mai mare.....Flexia puntilor este si ea mult mai buna......

Inainte de toate...gandeste-te ce vrei sa faci cu masina..

NADS Fitted

Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul.

Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii.

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

as fi curios sa aflu care sunt diferentele intre cele doua masini si de ce patrolul pare putin mai scump si mai apreciat.

Ai deja deschise 5 topicuri cam in aceeasi directie pe forum.

In cazul in care doresti sa faci o achizitie, asa cum am dedus eu din topicurile deschise de tine...desi vad ca esti foarte nehotarat sari de la biserica la primarie si viceversa...oare nu este destula informatie la tehnic pe fiecare marca in parte sau ti-e lene sa stai sa cauti sa citesti?

Editat de Yonutz

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Patrol începe cu "P", Terrano cu "T".:ha:

No offence dar, cu toate ca sînt amîndoua masini, sînt totusi foarte diferite (clase diferite). E ca si cum ai compara un Golf cu un Passat, o chitara cu un contrabas, un scuter cu o motocicleta, etc.

Tu trebuie sa stii pt. ce-ti trebuie masina, iar în functie de asta o alegi pe cea mai potrivita.

Spor la ales

:h5

Unde-i un PATROL, acolo-i un drum...

http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ

Link spre comentariu

• 4 săptămâni mai târziu...

La masinile cu productie 2000-2005 daca bine imi amintesc diferenta la pretul de achizitie de nou intre Patrol si Terrano depasea 20.000 euro. Intre cele 2 masini singura asemanare zic eu ca este motorul. Terrano pana si la interior este mult mai din topor ca sa zic asa , cu plastice aiurea si multe altele. Patrolul este mai finisat mai calitativ si mai robust. Asa ca, daca vrei o masina mai eleganta cumpara Patrolul. Daca vrei o masina de teren mai fiabila, mai usor de modificat si cu piese mai usor de gasit si cu capacitati offroad mai bune cumpara Patrolul. Daca vrei o masina mai mare, cumpara Patrolul..........ar mai fi ceva de zis?

Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT

Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT

Natura si aventura

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare