nickudragan Postat Iulie 10, 2013 Partajează Postat Iulie 10, 2013 (editat) Ce pareri aveti de Opel Monterey? Asta imi face cu ochiul , m-ar intersa cam cat consuma pe gaz, si daca sunt mai fiabile ca frontera, eventual cum se gasesc piesele. Impozitul o sa fie zero, iar asigurare nu stiu, dar cred ca ca nici ea nu va fi mare. O sa o inscriu pe bunicu, veteran de razaboi. Editat Iulie 10, 2013 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Teodor4x4 Postat Iulie 10, 2013 Partajează Postat Iulie 10, 2013 (editat) Re: Pareri Opel monterey Opel Monterey = Isuzu Trooper. Aici aveti cateva pareri despre aceasta masina: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?40669-VA-ROG-MULT-UN-SFAT-IN-ACHIZITIONAREA-UNUI-OPEL-MONTEREY-!!!&highlight=opel+monterey Deasemenea, dl. Ionut va poate ajuta in privinta acestei masini. Vedeti aici: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?74260-Sekta-4JX1-%28odiseea-unui-Isuzu%29&highlight=opel+monterey. Editat Iulie 10, 2013 de Teodor4x4 4x4, Way of Life ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei_vl Postat Iulie 10, 2013 Partajează Postat Iulie 10, 2013 Re: Pareri Opel monterey 3200cc, benzina, 1992 Stii cum e la noi, daca e Opel e prost daca e Isuzu e bun... Monterey din cate stiu e mai fiabil ca Frontera si mai solid+ ca are motoare mai bune. ex: ARO 244 3.1D & Opel Frontera 2.3TDI :cort Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iulie 10, 2013 Partajează Postat Iulie 10, 2013 Re: Pareri Opel monterey 3200cc, benzina, 1992 Cine a zis ca Opel e prost si Isuzu e bun? Ambele sunt la fel ...evident daca vorbim de Monterey vs. Trooper. La Isuzu exista niste chestii in plus dar fara importanta deosebita in ecuatie ... Am surubarit si 3.2 benzen, am surubarit si 3.0 TD ...pe mecanica sunt aproape identice ...pe motorizare prima mai fiabila ...adica mai putin stricacioasa. Motorul ala 3.2 trage bine ...dar e si consumator ...daca are gaz ...ai grija sa fie instalatia omologata ca altfel ... Daca imi dai seria de sasiu iti pot spune mai multe despre cotoarba aia de pe autovit. consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei_vl Postat Iulie 10, 2013 Partajează Postat Iulie 10, 2013 (editat) Re: Pareri Opel monterey 3200cc, benzina, 1992 Parerea mea e una singura: daca intretii masina si ii dai piese bune, si ea va fi buna, nu perfecta, ca nici omu nu e perfect, dar un lucru facut de om... Se zice ca motoru de 3.0 e mai slabut decat cel de 3.1. P.S. Pe unde am tras cu urechea, asta se intelegea, Isuzu mai bun ca Opel, desi e aceeasi masina in mare parte... in special daca stii la ce sa te uiti la o Frontera! Si, intr-adevar, pe youtube sunt mai multe ISUZU modificate decat Frontera... Editat Iulie 10, 2013 de Andrei_vl ex: ARO 244 3.1D & Opel Frontera 2.3TDI :cort Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Adrian XJ Postat Iulie 15, 2013 Partajează Postat Iulie 15, 2013 (editat) Re: Pareri Opel monterey 3200cc, benzina, 1992 Acum un an am vrut sa-mi iau un Monterey/Trooper 3.2 de la bulgari. N-am apucat sa conduc dihania aia dar as fi tentat s-o incerc. Parca sa zic ca am dat o tura cu Tractozaur pe vremea cand vindea caraciumba cu acelasi motor de 3.2. Partile bune pe care le-am remarcat: Motoarele de 3.2 (evoluate ce e drept) s-au folosit si la Frontera B, deci vei gasi consumabile. Mi s-a parut ca trag destul de tare. Arata ca un tanc. Cu jante si cauciucuri adevarate, prinde bine si probabil se descurca cat de cat. Parti rele: Consum de racheta. La dezmembrari n-am vazut multe 3.2 din pacate, in schimb 3.1 destule... Personal mi-as lua una daca ar functiona (mai bine ca ex Frontera) si mai ales daca as avea pe cine sa o inmatriculez. PS: O mai ai in vizor? Stima. Editat Iulie 15, 2013 de Adrian XJ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iulie 15, 2013 Partajează Postat Iulie 15, 2013 Re: Pareri Opel monterey 3200cc, benzina, 1992 Andrei, motorul 3.0 e mult mai smecher decat 3.1 ...doar cu o singura conditie ...SA NU SE STRICE! Cand ajunge sa se strice ...se strica tot meciul ...:grin: Adrian - defineste consumul de racheta ...sau poate tu raportezi consumul la una cu motor de 800cmc ...si probabil daia ti se pare mult ...Ce e masina de teren si cumsuma sub 12 ...indiferent de masina ...aia nu e masina de teren! :ha: Pe caroserie si pe multe elemente de mecanica (mai toate) 3.2 benzina si 3.1 diesel sunt cam aceeasi gasca ... consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Adrian XJ Postat Iulie 16, 2013 Partajează Postat Iulie 16, 2013 (editat) Re: Pareri Opel monterey 3200cc, benzina, 1992 Adrian - defineste consumul de racheta ...sau poate tu raportezi consumul la una cu motor de 800cmc ...si probabil daia ti se pare mult ...Ce e masina de teren si cumsuma sub 12 ...indiferent de masina ...aia nu e masina de teren! :ha: ... Pai la fostul Explorer consumul de 25-30 mi se parea de nava intergalactica. Ma gandeam sa-mi deschid rafinarie... La Frontera 15-16 mi se parea de avion :pl1 Monterey-ul cu vreo 18-20 mi se pare intre, adica racheta :grin: Acum, Scenicul meu de 1.6 16v cu vreo 13-14 consum mediu, deci cred ca-l pot pune si p-asta la categoria grea.:jp1 Legat de Monterey, mi-as lua dinozaurul ala pentru ca imi place. Gusturi. Editat Iulie 16, 2013 de Adrian XJ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nickudragan Postat Iulie 16, 2013 Autor Partajează Postat Iulie 16, 2013 Re: Sfaturi achizitie Opel monterey 3200cc, benzina, 1992 Am incercat sa-l sun de vreo 2 ori dar nu a raspuns...., cred totusi ca o sa caut un diesel. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iulie 16, 2013 Partajează Postat Iulie 16, 2013 Re: Pareri Opel monterey 3200cc, benzina, 1992 Legat de Monterey, mi-as lua dinozaurul ala pentru ca imi place. Gusturi. Asta suna ca aia cu ce ar face pisicutele care si-ar cumpara haleala ... :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Adrian XJ Postat Iulie 17, 2013 Partajează Postat Iulie 17, 2013 (editat) Re: Pareri Opel monterey 3200cc, benzina, 1992 Asta suna ca aia cu ce ar face pisicutele care si-ar cumpara haleala ... :ha: Pisicutele ar cumpara Monterey :)) Si uite asa, pana la urma ajunge omul sa-si ia Frontera...:4079862908: Acum on topic, daca as avea banii, mi-as lua bestia suprema (Patrol cu motor de Hummer): http://www.autovit.ro/nissan-patrol-C27566873.html# Cica papa 13% la motor de 6.5...Era si mai misto daca avea motor electric. Puneai o eoliana pe el si gata :grin: Editat Iulie 17, 2013 de Adrian XJ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nickudragan Postat Iulie 18, 2013 Autor Partajează Postat Iulie 18, 2013 Re: Sfaturi achizitie Opel monterey 3200cc, benzina, 1992 Asta? http://www.publi24.ro/anunturi/auto-moto/masini-second-hand/opel/frontera/anunt/opel-frontera-4x4/7b0c62727e686457.html, eventual daca ar fi un user de prin zona care sa stie mecanica, eu sunt PRAF la capitolul asta, dar dispus sa invat :d Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iulie 18, 2013 Partajează Postat Iulie 18, 2013 Re: Pareri Opel monterey 3200cc, benzina, 1992 Pisicutele ar cumpara Monterey :)) Si uite asa, pana la urma ajunge omul sa-si ia Frontera...:4079862908: Acum on topic, daca as avea banii, mi-as lua bestia suprema (Patrol cu motor de Hummer): http://www.autovit.ro/nissan-patrol-C27566873.html# Cica papa 13% la motor de 6.5...Era si mai misto daca avea motor electric. Puneai o eoliana pe el si gata :grin: Masina aia a fost a lui Gabi Nicolae din cate stiu eu ... Poate ca arata bine ...dar sunt sunt ferm convins ca ar fi ca nu ar fi cea mai buna alegere...Iar cu consumul ...cred ca e gresit acolo ...consum maxim 4.5/100 (asta ptr cunoscatori! :grin:) :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SUPERDRAGOS Postat Iulie 18, 2013 Partajează Postat Iulie 18, 2013 Re: Sfaturi achizitie Opel monterey 3200cc, benzina, 1992 Vezi ca taxa la frontera aia nu e 500 eur,ci vreo 2000. 0722.246.245-YMS/e-mail-stoica.mdragos@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Adrian XJ Postat Iulie 19, 2013 Partajează Postat Iulie 19, 2013 (editat) Re: Sfaturi achizitie Opel monterey 3200cc, benzina, 1992 Asta? http://www.publi24.ro/anunturi/auto-moto/masini-second-hand/opel/frontera/anunt/opel-frontera-4x4/7b0c62727e686457.html, eventual daca ar fi un user de prin zona care sa stie mecanica, eu sunt PRAF la capitolul asta, dar dispus sa invat :d Auuu, tu esti exact ca mine acum un an. Vrei un 4x4 dar nu stii cu ce se mananca. Pai ca sa nu pierzi din prima bani pe dihanii de-alea mari, poti incepe cu o Frontera sport 2.0 sau o Vitara. Sunt mai ieftine, mai mititele si poti invata multe. Macar sa nimeresti una buna.. Daca nu ai planuri de offroad extrem (iarba verde, gratare), poti incepe cu un Scenic RX4, cum e asta de la tine din TM: http://www.autovit.ro/renault-scenic-rx4-C29869307.html PS: Nu stiu daca SuperDragos mai vinde Frontera. Arata OK masina.:wink: consum maxim 4.5/100 (asta ptr cunoscatori! ) Poate la relanti. :grin: Editat Iulie 19, 2013 de Adrian XJ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nickudragan Postat Iulie 21, 2013 Autor Partajează Postat Iulie 21, 2013 (editat) Re: Sfaturi achizitie Opel x4x Auuu, tu esti exact ca mine acum un an. Vrei un 4x4 dar nu stii cu ce se mananca. Cam asa ceva, vreau mai mult unul diesel cu motor cat mai simplu sa il alimentez cu "black diesel" ( am un fiat brava 1.9 td si merge asa, am facut aproape 6000 km si inca merge), cared ca o sa ma reorientez catre un frontera A diesel. La frontera din poza cica ii autoutilitara, dar are un cilindru spart in motor :( Editat Iulie 21, 2013 de nickudragan Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Adrian XJ Postat Iulie 24, 2013 Partajează Postat Iulie 24, 2013 (editat) Re: Sfaturi achizitie Opel monterey 3200cc, benzina, 1992 Pai motoarele diesel sunt mai pretentioase decat cele pe benzina si nici nu mi se par a fi deloc simple. Daca le mai dai si motorina ieftina...in fine. Daca tot cauti Fronterash, eu zic sa iei Frontera A sport 2.0 benzina. Mi se pare un pic mai reusita si ceva mai usor de intretinut. Din cele diesel, cea de 2.8 si cea de 2.3 sunt mai OK. Cea 2.5 TDS e mai pretentioasa. Tine minte ca la diesel ai costuri de intretinere mari, mai ales daca esti la inceput, o sa-ti manance sufletul orice defectiune. Vitara 1.6 cum ti se pare? Ia una din astea in forma buna si apoi vezi daca vrei cu adevarat sa ai Jip (nu SUV). Daca as gasi piese la discretie si timp de ea, mi-as lua o Lada Niva. Macar aia merge calarita fara resentimente, plus ca are piese mult mai ieftine decat Opel-ul. Uite: http://www.ladaniva-shop.ro/ladaniva-store/eshop/1-1-Lada-Niva Stima. Editat Iulie 24, 2013 de Adrian XJ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate