Mihu94 Postat Iulie 10, 2013 Partajează Postat Iulie 10, 2013 (editat) Buna ziua, as vrea sa cer sfatul vostru in legatura cu achizitionarea unei masini offroad. O sa enumar mai jos cateva cerinte care m-ar interesa: -de preferat sa fie diesel, maxim 3000cm3, sa nu aiba un consum exagerat -masina care sa ruleze pe un asfalt de calitate inferioara zilnic (aprox 50-70 km pe zi) -sa faca fata in unele cazuri pe drumuri forestiere cu inclinatie 40-50'grade -sa nu ajunga in service foarte des -de preferat ar fi sa fie in doua usi. -tranmisie manuala -Buget, aproximativ +-7000 euro. In mare parte m-ar interesa un Mercedes G300 (w460) sau un Nissan Patrol Y60 2.8 Td. Astept alte modele de masini, pareri pro/contra. Multumesc Editat Iulie 10, 2013 de Mihu94 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Teodor4x4 Postat Iulie 10, 2013 Partajează Postat Iulie 10, 2013 Re: Sfaturi, pareri pro/contra achizitie auto In afara de Patrol si G, mai aveti si alte optiuni, si anume: - Toyota Land Cruiser 2.4 sau 3.0 diesel - Mitsubishi Pajero 2.5td sau 2.8td, Galloper 2.5td - LR Defender 200tdi sau 300tdi - Jeep Cherokee 2.1td sau 2.5td - Frontera 2.2, 2.3, 2.5, 2.8 - Trooper 3.0 sau 3.1 Cam astea mi-au venit mie in cap acum... unele au mai multe pro altele mai multe contra :grin: ... totul e sa luati fiecare sectiune in parte si sa cititi deoarece s-a discutat mult despre aceste masini si n-are rost sa le luam pe toate de la capat... Bafta :h5. 4x4, Way of Life ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Iulie 11, 2013 Partajează Postat Iulie 11, 2013 Re: Sfaturi, pareri pro/contra achizitie auto In afara de Patrol si G, mai aveti si alte optiuni, si anume: - Toyota Land Cruiser 2.4 sau 3.0 diesel - Mitsubishi Pajero 2.5td sau 2.8td, Galloper 2.5td - LR Defender 200tdi sau 300tdi - Jeep Cherokee 2.1td sau 2.5td - Frontera 2.2, 2.3, 2.5, 2.8 - Trooper 3.0 sau 3.1 Cam astea mi-au venit mie in cap acum... unele au mai multe pro altele mai multe contra :grin: ... totul e sa luati fiecare sectiune in parte si sa cititi deoarece s-a discutat mult despre aceste masini si n-are rost sa le luam pe toate de la capat... Bafta :h5. LR va fi tot timpul in service Jeep2,1 si 2,5 slabe nefiabile Frontera depinde de noroc , dar pica destul de des lamecanica Mitsu 2,5 foarte puturos 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Iulie 11, 2013 Partajează Postat Iulie 11, 2013 Re: Sfaturi, pareri pro/contra achizitie auto LR va fi tot timpul in service Jeep2,1 si 2,5 slabe nefiabile Frontera depinde de noroc , dar pica destul de des lamecanica Mitsu 2,5 foarte puturos Cu tot respectul: nu stiu la celelalte marci/modele cum este, dar, in ce priveste LR (cu deosebire la Defender), prezenta acestuia in service si durata cat "sta" pe acolo e in stransa legatura cu modul de utilizare si intretinere. Nu este genul de masina care sa poata fi utilizata pe principiul "apa, paie si bataie" cata vreme ceri de la ea mai mult decat poate da (de ex. gume exagerat de mari) sau daca nu-i dai ce are nevoie, atunci cand are nevoie (consumabile adecvate, intretinere corecta si la intervalele stabilite). La "parametrii" de utilizare specificati de initiatorul topicului, Defender 90, echipat cu gumele adecvate (profil si dimensiuni) si cu un troliu, s-ar incadra de minune, cu singura obiectie ca e greu de gasit unul in mintile lui in cadrul bugetului specificat. In acelasi timp, un mare plus in favoarea lui ar fi ca, piesele "sensibile" se pot gasi relativ usor si la preturi mai mult decat convenabile... si pot fi inlocuite rapid de un utilizator "cu ambele maini la locul lor":wink: It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
JurasikMan Postat Iulie 11, 2013 Partajează Postat Iulie 11, 2013 Re: Sfaturi, pareri pro/contra achizitie auto La toate te lasa genunchii si ti se innoada lacrimile in barba cand le schimbi cate un rulment. Nu cauta neaparat masina . Cauta rulajul mic si o intretinere si utilizare corecte din partea proprietarului anterior. Desi banii sunt putini , sunt multe ocazii acum la masini cu motoare de 3.0 din cauza taxelor aberante. Am vazut in targuri LC 120 foarte cinstit la banii tai. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Catalin.V Postat Iulie 12, 2013 Partajează Postat Iulie 12, 2013 Re: Sfaturi, pareri pro/contra achizitie auto Recomand Pajero 3.2 ... e foarte robust, cu cutia manuala are cel mai mic consum dintre masinile mari de teren, are cea mai buna tinuta de drum si merge cel mai bine pe forestiere si drumuri rele, iar una omologata ca autoutilitara te scuteste de restul cheltuielilor. Daca-ti place modelul, da-mi un pm si-ti arata una faina. Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sacal Postat Iulie 12, 2013 Partajează Postat Iulie 12, 2013 Re: Sfaturi, pareri pro/contra achizitie auto catalin, la ce te referi cand spui consum mic? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Catalin.V Postat Iulie 12, 2013 Partajează Postat Iulie 12, 2013 Re: Sfaturi, pareri pro/contra achizitie auto catalin, la ce te referi cand spui consum mic? 7l/100 km la drum, 11l/100km oras. Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sacal Postat Iulie 15, 2013 Partajează Postat Iulie 15, 2013 Re: Sfaturi, pareri pro/contra achizitie auto uau... asta chiar e consum mic! motor 3.2? si 2,5 cat consuma? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Catalin.V Postat Iulie 15, 2013 Partajează Postat Iulie 15, 2013 Re: Sfaturi, pareri pro/contra achizitie auto uau... asta chiar e consum mic! motor 3.2? si 2,5 cat consuma? In aceleasi conditii de mers ... ceva mai mult cred. Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sacal Postat Iulie 15, 2013 Partajează Postat Iulie 15, 2013 Re: Sfaturi achizitie 4x4 cred ca si land cruiserul la un sofer temperat cam tot acolo ia: 7 cu 10. dar patrolul cum sta la capitolul asta? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iulie 15, 2013 Partajează Postat Iulie 15, 2013 Re: Sfaturi achizitie 4x4 -de preferat sa fie diesel, maxim 3000cm3, sa nu aiba un consum exagerat Defineste-ne te rog ce intelegi tu prin consum exagerat! Spre exemplu ...eu cred ca un 15/100 e un consum normal (chiar mic as spune) ptr un 4x4 exploatat in regim de offroad. -masina care sa ruleze pe un asfalt de calitate inferioara zilnic (aprox 50-70 km pe zi) 100% alege masina cu punti rigide fata-spate si pe elicoidale nu pe lamelare -sa faca fata in unele cazuri pe drumuri forestiere cu inclinatie 40-50'grade Unele fac fata, altele in schimb nu prea...DAR in mare parte asta depinde de echipare si de sofer. -sa nu ajunga in service foarte des Aici as opta ptr o marca japoneza sau chiar un W460 ....DAR care sa fie intr-o stare satisfacatoare tehnic la achizitie (a se citi pe linia de plutire) -de preferat ar fi sa fie in doua usi. Ptr drumuri mai lungi (nu loco) ti-ar recomanda un 5usi. consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mihu94 Postat Iulie 16, 2013 Autor Partajează Postat Iulie 16, 2013 Re: Sfaturi achizitie 4x4 -In regim de offroad este ok consum 15/100, eu ma refeream la un consum ok la mers din'asta du-te, vino.. -Eu m-am gandit la ceva in 2 usi pentru a o face autoutilitara si a scapa de impozitul aberant. In mare parte m-am gandit la un W460 TD, dar, inca nu am gasit unul tehnic/estetic (rugina si altele) sa-mi placa. :10 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iulie 16, 2013 Partajează Postat Iulie 16, 2013 Re: Sfaturi achizitie 4x4 Mihule...tu vrei ceva de genul mult bun ieftin si pe gratis masina rezistenta.....trage tare la cantar....si e miscata de un motor mare....2.8...3.0...4.0...4.2 de aici si consumurile.....ridicate.......am avut de la Samurai...pana la Patrol de 4.2.....toate consumau.....mai mult decat povesteste lumea.....banuiesc ca pe forestierele alea de 40-50 de grade nu vei merge cu gume de asfalt si vei pune gume de teren...in acest caz...consumul se modifica....in sus vrei sa nu ajunga masina in service...pui mana fain frumos...si inveti sa-i faci tu intretinerea...daca esti comod...o vor face altii...dar asta va costa vrei impozit si taxe mici...le vei gasi oriunde..dar nu in tara asta un LC cu consum asa mic...inca nu am vazut...chiar nici echipat cu amaratul ala de motor de 2.4....tot sare de 10 l in oras si nu uita un lucru...o masina in teren consuma atat cat vrea ea......acolo consumul se face la ora...nu la km 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate