geticul Postat Iulie 12, 2013 Partajează Postat Iulie 12, 2013 Salve, Pana sa devin propitar de 4x4, folosesc masina din dotare de la companie. Am pus 2 poze una cu masina si una cu cel mai bun drum pe care umblam. Toate celelalte sunt numai de pamant. :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ediflorianus Postat Iulie 16, 2013 Partajează Postat Iulie 16, 2013 Re: Probe si iar probe Sa il stapanesti sanatos , am aflat ca is mai reusite decat prima generatie , merg 400k fara probleme , sigura defectiune e la airbag , a fost ceva recall din ce am auzit in rest masini super fiabile. D40-ul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
geticul Postat Iulie 17, 2013 Autor Partajează Postat Iulie 17, 2013 Re: Probe si iar probe Sa il stapanesti sanatos , am aflat ca is mai reusite decat prima generatie , merg 400k fara probleme , sigura defectiune e la airbag , a fost ceva recall din ce am auzit in rest masini super fiabile. D40-ul. As vrea eu sa o stapanesc, dar e a companiei. Inainte ne-a incaltat compania cu Toyota Hilux dar primavara asta au schimbat compania de inchirieri masini. Ce nu imi place la Navara e ca e tractiune pe spate si la curbe daca e praf derapeaza mancand praful. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alinf Postat Iulie 18, 2013 Partajează Postat Iulie 18, 2013 Re: Probe si iar probe Salutare...ce pick-up 4x4 a-ti vazut dvs cu tractiune fata? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
geticul Postat Iulie 19, 2013 Autor Partajează Postat Iulie 19, 2013 Re: Probe si iar probe Salutare...ce pick-up 4x4 a-ti vazut dvs cu tractiune fata? Pick-up-ul care l-am avut inainte, Toyota Hilux, avea tractiune pe fata si era 4x4. Puteai sa cuplezi tractiunea pe toate rotile daca aveai nevoie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate