ALINRIDE Postat Iunie 9, 2008 Partajează Postat Iunie 9, 2008 DACA ARE NEVOIE CINEVA DE CARTEA,DE FAPT E PROGRAMUL PTR REPARATIE LA NISSANUL PATROL Y61 MOTOR 3.0TD,CEL FOLOSIT SI IN REPREZENTANTE....IL POT AJUTA Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Iunie 9, 2008 Partajează Postat Iunie 9, 2008 Re: PROGRAM REPARATII Y61 Eu as dori ... spune-mi cum vrei sa facem, merci ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALINRIDE Postat Iunie 10, 2008 Autor Partajează Postat Iunie 10, 2008 Re: PROGRAM REPARATII Y61 cum vrei tu,teoretic e un cd care trebuie sa ti-l trimit,sau poate o fi vreo cale de download (aici tre sa-l intreb pe brother ca el se acupa.daca nu cu fancurier ceva.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alibotean Postat Iunie 24, 2008 Partajează Postat Iunie 24, 2008 Re: PROGRAM REPARATII Y61 Puteti folosi serverul meu de FTP pt download/upload. Adresa: www.asylum-studios.ro Cont: updown Parola: updown PS: M-ar interesa si pe mine CDul. Mersi. Nissan Patrol Y61 GR 2.8 TDi - modelul intreg :grin: Plimbăreală prin lume: 2.in-jurul-lumii.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
valissan Postat Iunie 25, 2008 Partajează Postat Iunie 25, 2008 Re: PROGRAM REPARATII Y61 Manualele astea stau la dispozitia voastra de un an de zile ,prin bunavointa lui Gepetto, si le gasiti in sectiunea manuale de servis / nissan patrol. http://support.gpx.ro/index.php?dir=man ... %20patrol/ Tico BMW 525d Mercedes 412 Terrano2 2.7 TD Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate