RETI Postat Iulie 14, 2013 Partajează Postat Iulie 14, 2013 Am o rugaminte la cine a cumparat tirfor de la userul Sanduzzo sa ma dumireasca cum functionaeaza al lor ca al meu ma cam chinui cu el de abia am bagat cablul ,pozele vad ca le-a sters de pe pstarea cu vanzarea si as fii vrut sa stiu cum merg celelelate 3 bucati livrate la clienti.Deja l-am desfacut sa vad ce nu ie in ordine prin -nauntru...vaselina era din 1980 acolo ..de armata garanatat...am o singura hiba la el amreiajul,levierul sa zic asae rup..se poate face fara probleeme dra ma intereseaza restul....oricum cablul era nou nout....de abia l-am bagat in tirfor. in rest nu reusesc sa trec de partea a doua a sistemului. Mersi de intelegere . Land Rover Discovery I Mercury Sable LR serie III Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danciucu Postat Iulie 15, 2013 Partajează Postat Iulie 15, 2013 (editat) Re: Trolii tirfor de la SANDUZZO. Azi am vorbit la telefon cu dl Marius aka Sanduzzo si am ramas absolut stupefiat de raspunsurile care le-am primit. Nu o sa scriu aici ce am vorbit la telefon ( astept inca un raspuns concret de la domnia sa ). M-am uitat si eu prin el caci la mine nici macar nu am putut sa il fac sa poata intra cablul. Stupoare , multe piese au semne avansate de uzura. Dl. Marius , asteptam sa ne explicati cum folosim troliile achizitionate si vandute ca fiind noi. Daca aveti persoane care ne pot ajuta sa le raparam va rog sa ne puneti in contact cu ele. In concluzie eu zic sa facem o asociatie a posesorilor (pagubitilor) de trolii de la userul Sanduzzo si sa le trimitem la reparat / reconditionat asa en-gross. Deci, ele nu functioneaza in starea in care au fost vandute, asta sa fie clar. Ramane de vazut costurile si timpul pierdut pt repararea lor. Pacat ca nici lucrurile vandute ca noi nu functioneaza. Sa luam unele defecte poate avem sanse mai mari. Editat Iulie 15, 2013 de danciucu XJ '96 2.5i, WJ '00 4.7 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iulie 15, 2013 Partajează Postat Iulie 15, 2013 (editat) Re: Trolii tirfor de la SANDUZZO. Nu stiu de unde ati ajuns voi la concluzia ca pe Sanduzzo il cheama Marius ...In realitate se numeste Razvan. Si cel de-al doilea prenume este Viorel. In ceea ce priveste calitatea produselor nu ma pot pronunta ptr ca nu o cunosc. Editat Iulie 15, 2013 de Yonutz consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crisguide Postat Iulie 16, 2013 Partajează Postat Iulie 16, 2013 Re: Trolii tirfor de la SANDUZZO. Si eu am luat unul, dar e inca in Bucuresti. ajunge la mine la intalnirea de la Rosia Montana. Se pare ca ma asteapta surprize de proportii. Mai ales ca la intrebarile mele despre atributul "NOU" asociat troliilor, a cam dat-0 la rasucit si mii de explicatii pe langa. Rasfoind prin istoricul lui @Sanduzzo, am constat ca a avut tot felul de litigii si reclamatii (el despre altii si altii despre el). Chiar Max l-a avertizat la un moment dat sa inceteze cu rahaturile respective. O fi doar un alt tepar 'romanesc' ?! "Destinul alearga dupa noi ca un nebun cu briciul in mana" A. Tarkovski Nissan Patrol GR Y60 4.2, Nissan Patrol GR Y60 2.8 (deja de piese), Toyota Avensis 2.2D-CAT 177CP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviuplaton Postat Iulie 16, 2013 Partajează Postat Iulie 16, 2013 Re: Trolii tirfor de la SANDUZZO. Se impinge de cele dou manete in spate cand bagi cablul, nu stiu acum daca is ca cel pe care l-am folosit eu, de tras trag foarte putin la o actionare a manetei. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ssrli Postat Iulie 16, 2013 Partajează Postat Iulie 16, 2013 Re: Trolii tirfor de la SANDUZZO. Sanduzzo nu vindea intr-o vreme Uro Vamtac si spunea ca e Hummer H1 Alpha? '02 WG CRD - EGR delete '94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Heavy D. Postat Iulie 16, 2013 Partajează Postat Iulie 16, 2013 Re: Trolii tirfor de la SANDUZZO. Buna ziua ! Ba da, ala e tipul, dar a fost cineva care a facut diferentele si le-a si descris in acel anunt de vanzare, dupa care a fost banat, apoi, de-banat, etc. Probabil Sanduzzo nu cunostea motto-ul celor de la Hummer: Dragos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crisguide Postat Iulie 16, 2013 Partajează Postat Iulie 16, 2013 Re: Trolii tirfor de la SANDUZZO. Se impinge de cele dou manete in spate cand bagi cablul, nu stiu acum daca is ca cel pe care l-am folosit eu, de tras trag foarte putin la o actionare a manetei. Eu personal stiu cum se foloseste un tirfor, folosim la munca asa ceva. Acum il astept pe 'al meu' sa vad daca e la fel de bun ca al colegilor. Promit ca revin cu detalii :grin: "Destinul alearga dupa noi ca un nebun cu briciul in mana" A. Tarkovski Nissan Patrol GR Y60 4.2, Nissan Patrol GR Y60 2.8 (deja de piese), Toyota Avensis 2.2D-CAT 177CP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sfatupopular Postat Iulie 16, 2013 Partajează Postat Iulie 16, 2013 Re: Trolii tirfor de la SANDUZZO. Ma apuca groaza la ce citesc aici,am luat si eu unl pentru un prieten...tare imi este teama ca o sa ma fac de kako in fata lui. Sper ca al lui sa functioneze,ca pana acum nu a sunat sa reclame vreun defect. :uameni daca n-am putut sa ma fac samurai...mi-am luat unul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RETI Postat Iulie 16, 2013 Autor Partajează Postat Iulie 16, 2013 Re: Trolii tirfor de la SANDUZZO. Intru sera pe forum ca nu am timp....si cand vad ce e aici pe acest post ...ma iau cu mainiile d ecap. Problema e de incredere......Am un trifor indentic la ferma ..si este neuzat stiu ce zic....am sa iau si sa-l pun unul langa altul si am sa fac poze. Firma mostenitoare a patentelor este HESPER bucuresti inca nu am ajuns pana acolo incat sa ma rog sa mi-l repare mai ales ca nici numai este pe lista lor de produse......spre realizare.Cablul intradevar era nou nout. nefolosit dra triforul...........e . Land Rover Discovery I Mercury Sable LR serie III Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ssrli Postat Iulie 17, 2013 Partajează Postat Iulie 17, 2013 Re: Trolii tirfor de la SANDUZZO. Buna ziua ! Ba da, ala e tipul, dar a fost cineva care a facut diferentele si le-a si descris in acel anunt de vanzare, dupa care a fost banat, apoi, de-banat, etc. Probabil Sanduzzo nu cunostea motto-ul celor de la Hummer: [ATTACH=CONFIG]184270[/ATTACH] Dragos :ha::ha::ha: Ca sa revin la subiect, in calitate de cumparator online avid, treaba cu Uro/H1 l-a exclus pe Sanduzzo din lista mea de vanzatori, oricat de buna ar fi oferta curenta :) Caveat emptor...cred :grin: '02 WG CRD - EGR delete '94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danciucu Postat Iulie 17, 2013 Partajează Postat Iulie 17, 2013 (editat) Re: Trolii tirfor de la SANDUZZO. La mine cred ca e in starea cea mai jalnica, pe langa faptul ca oricat as misca de manete ( l-am si desfacut sa vad de ce nu merge - dar nu prea mi-am dat seama fiind cateva piese deformate/stricate ) , falcile acelea care apuca cablul pur si simplu nu se misca , nu se casca ca sa intre cablul. De cablu in sine nu mai vorbesc, ca are in 2 locuri deformari aproape la 90 de grade, nici nu stiu daca poate fi functional cablul in conditiile in care el trebuie sa fie drept. Ceea ce ma uimeste este nonsalanta cu care trag oamenii tzeapa in ziua de azi, oare nu se gandesc ca dau peste un nebun si ii poate baga marfa pe gat cu forta, asa de ziua lui !? Pana cand cred ei ca o pot duce asa mult si bine ? Franturi din dialogul naucitor: Cumparator: Se pare ca e o problema cu troiliul, ca nu functioneaza. Vanzator: Hmm, ciudat, nu inteleg cum din toate 30 cate am avut, tocmai al dvs nu functioneaza ! Oricum, in anunt scrie ca nu le-am probat si ca le vand asa cum au venit . ...... Cumparator: Domnule dar m-i se pare normal, daca dau un ban pe un produs nou , ca asa le-ati prezentat, macar sa functioneze ! Vanzator: Sunt noi d-le, nu au fost folosite ! Si mai e o chestie, romanii s-au invatat sa cumpere mai pe nimic produse ! ...... Cumparator: Dar dvs ati fixat pretul, v-am dat cat ati cerut , adica cum ? Vanzator: Noi nu avem nici o responsabilitate, daca vreti, va dau factura si gata ! Cumparator: Si eu ce fac acum, cum il repar, pe banii cui ? Vanzator: Va sun in cursul zilei sa vedem cum facem, luam legatura cu un maistru militar , sa vedem. Bineinteles ca nu a revenit cu telefon, acum am inteles ca pleaca in Namibia 10 zile. Sper sa se intoarca cu bine ! @RETI , te rog putem lua legatura sa le punem fata in fata cu al tau care functioneaza si sa vedem ce si cum ? Si poate facem un tutorial de service pt trolii marca Sanduzzo Multam anticipat Editat Iulie 17, 2013 de danciucu XJ '96 2.5i, WJ '00 4.7 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nick67 Postat Iulie 17, 2013 Partajează Postat Iulie 17, 2013 Re: Trolii tirfor de la SANDUZZO. Exista in Bucuresti o firma-prolift parca se numeste. Chiar atata a fost diferenta de pret fata de cei care le produc ca sa merite sa luati teapa? VW Typ 3, 1966 LR Go Beyond Tough Phone IP68 http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danciucu Postat Iulie 17, 2013 Partajează Postat Iulie 17, 2013 Re: Trolii tirfor de la SANDUZZO. Exista in Bucuresti o firma-prolift parca se numeste. Chiar atata a fost diferenta de pret fata de cei care le produc ca sa merite sa luati teapa? 1) Sugerezi sa imi cumpar altul de la firma-prolift , sau sa il repar acolo ? Nu am inteles exact, multam de info. 2) Exista vreun caz in care sa merite sa iei teapa , adica stiind dinainte ca e tzeapa ? Poate ca da , caci altii nu vor lua tzeapa de mii de euro poate . Uite ca m-am sacrificat eu, ca poate tu sa fii ferit de tzepari sa ii cunosti acum. Da, daca diferenta de pret e in jur de 30-40-50% chiar nu se merita sa iei sh. Dar aici e vb de altceva, ca nu 400 de lei ne vor saraci . XJ '96 2.5i, WJ '00 4.7 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexei Postat Iulie 17, 2013 Partajează Postat Iulie 17, 2013 Re: Trolii tirfor de la SANDUZZO. banuiesc ca de firma asta e vb http://prolift.ro/detalii-produs/156/troliu-manual-cu-cablu-tirfor-tip-pro-al.html din pacate nu au preturi pe site, sau eu nu am gasit, ca se poata face o comparatie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat Iulie 17, 2013 Partajează Postat Iulie 17, 2013 Re: Trolii tirfor de la SANDUZZO. La 5600 kg diferenta este mai mult decat notabila. Noroc ca nu-s in tara ca as fi luat si eu... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Iulie 17, 2013 Partajează Postat Iulie 17, 2013 Re: Trolii tirfor de la SANDUZZO. Tocmai am sunat eu la ei, de curiozitate. Cel cu capacitate de tragere de 5 T costa 286,56 euro + TVA. L-am ales pe asta pt ca alea cumparate de voi parca erau de 4,5 T daca am retinut bine. Si pe mine m-a mancat tare sa-mi iau unul, dar m-am abtinut, ca strang bani pt troliul electric deocamdata. O jucarie de-asta e numai buna in teren, daca o aveam in vreo 2 cazuri, meserias eram. Daca ar si functiona. Totusi, din pozele puse de SANDUZZO era clar ca numai noi nu erau troliile alea. Daca reusiti sa le resuscitati ieftin, atunci ati facut o afacere buna! :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crisguide Postat Iulie 17, 2013 Partajează Postat Iulie 17, 2013 Re: Trolii tirfor de la SANDUZZO. Tocmai am sunat eu la ei, de curiozitate. Cel cu capacitate de tragere de 5 T costa 286,56 euro + TVA. L-am ales pe asta pt ca alea cumparate de voi parca erau de 4,5 T daca am retinut bine. Si pe mine m-a mancat tare sa-mi iau unul, dar m-am abtinut, ca strang bani pt troliul electric deocamdata. O jucarie de-asta e numai buna in teren, daca o aveam in vreo 2 cazuri, meserias eram. Daca ar si functiona. Totusi, din pozele puse de SANDUZZO era clar ca numai noi nu erau troliile alea. Daca reusiti sa le resuscitati ieftin, atunci ati facut o afacere buna! :) Da, era clar ca nu sunt noi. Dar am sperat la ceva stocuri vechi. El zicea ca sunt de 5,9t, eu din poze am avut impresia ca ar fi de 5T. Gasisem la un moment dat ceva de 4,5T la vreo 4-500 euro, asa ca la 400 lei ... . Vineri ajung la al meu, sa vedem mie ce mi-a adus Mosu' Sanduzzo :ha: Ziceti ca pleaca in Namibia? O fi mergand la vanatoare?! :grin: Ca eu i-am virat banii in contul unei asociatii de vanatoare :wink: "Destinul alearga dupa noi ca un nebun cu briciul in mana" A. Tarkovski Nissan Patrol GR Y60 4.2, Nissan Patrol GR Y60 2.8 (deja de piese), Toyota Avensis 2.2D-CAT 177CP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Iulie 17, 2013 Partajează Postat Iulie 17, 2013 Re: Trolii tirfor de la SANDUZZO. Pai la 12000 lei facuti rapid (30 buc x 400 lei) era si pacat sa stea acasa. :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Iulie 17, 2013 Partajează Postat Iulie 17, 2013 Re: Trolii tirfor de la SANDUZZO. Dragilor, spuneti-mi si mie la ce va folosesesc dracoveniile astea, ca va-ti inghesuit asa la ele? Bine ca n-a avut omul mai multe...:grin: Poate ca v-a impresionat titlul anuntului... "Vand troliu mecanic"... de fapt troliul manual este mecanic...:grin: Tot pe atatia bani, nu mai bine cumparati un Hi-Lift din ala rosu, original, cu care ridici masina, o tragi, o inpingi, o proptesti...? Oricum, tot la un troliu electric o sa ajungeti, ca sa iesiti din rahat. 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iulie 17, 2013 Partajează Postat Iulie 17, 2013 Re: Trolii tirfor de la SANDUZZO. Dragilor, spuneti-mi si mie la ce va folosesesc dracoveniile astea, ca va-ti inghesuit asa la ele? Bine ca n-a avut omul mai multe...:grin: Poate ca v-a impresionat titlul anuntului... "Vand troliu mecanic"... de fapt troliul manual este mecanic...:grin: Tot pe atatia bani, nu mai bine cumparati un Hi-Lift din ala rosu, original, cu care ridici masina, o tragi, o inpingi, o proptesti...? Oricum, tot la un troliu electric o sa ajungeti, ca sa iesiti din rahat. Absolut corect. Nu m-as chinui cu un astfel de "trifoi" pentru nimic in lume. Mare, greu, greu de utilizat si cu o sigura intrebuintare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RETI Postat Iulie 17, 2013 Autor Partajează Postat Iulie 17, 2013 Re: Trolii tirfor de la SANDUZZO. Dragilor, spuneti-mi si mie la ce va folosesesc dracoveniile astea, ca va-ti inghesuit asa la ele? Bine ca n-a avut omul mai multe...:grin: Poate ca v-a impresionat titlul anuntului... "Vand troliu mecanic"... de fapt troliul manual este mecanic...:grin: Tot pe atatia bani, nu mai bine cumparati un Hi-Lift din ala rosu, original, cu care ridici masina, o tragi, o inpingi, o proptesti...? Oricum, tot la un troliu electric o sa ajungeti, ca sa iesiti din rahat. Iti spun eu din comoditate ..nu am vrut sa mai ajung la ferma la mine ca mai aveam unul ..de 5400kg...si aveam un proiect cu o tiroliana de vreo 150 metri la cuca macaii fara alt suport de curent electric sau masina in ziona totul tras la mana ...absolut totul inclusiv respectivele obiecte pe sanie pana sus....nu faci cu electricul ce faci cu asta si invers......e pentru ce ee..daca alti au vrut daor sa aiba o scula in portbagaj treba lor. Nu va mai ganditi ca face-ti totul cu telefonul sau cu winch-ul ca nu prea ee asa.... Nici nu mi-am mai batut capul cu el.......dar nu se face asa ceva pe un forum .E un individ care din start a vrut sa dea teapa.SIMplu spunund ca aceste scule sunt noi, nefolosite. Land Rover Discovery I Mercury Sable LR serie III Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Iulie 17, 2013 Partajează Postat Iulie 17, 2013 Re: Trolii tirfor de la SANDUZZO. De fapt, pentru intins ancore si cabluri a fost conceput acest mecanism, nicidecum pentru scos masini din mlastina.:no 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nikepatrol Postat Iulie 17, 2013 Partajează Postat Iulie 17, 2013 Re: Trolii tirfor de la SANDUZZO. 60 bani kilu" de fier vechi x aproximativ 40 kile va mai recuperati 6 % din investitie. Calinvas avea ceva mai scump insa nou produsul. Teapa placuta domnilor ! :scr 1 "Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat Iulie 17, 2013 Partajează Postat Iulie 17, 2013 (editat) Re: Trolii tirfor de la SANDUZZO. 60 bani kilu" de fier vechi x aproximativ 40 kile va mai recuperati 6 % din investitie. Calinvas avea ceva mai scump insa nou produsul. Teapa placuta domnilor ! :scr Nu toata lumea isi permite sa cumpere de nou. Fiecare la nivelul lui a cumparat ceva SH, ca e vorba despre un troliu, o bicicleta, un autoturism sau un iaht... Dar asta nu inseamna ca daca cumperi SH trebuie sa iei teapa. Cred ca si tu ai cumparat macar masina de teren SH, si nu te-ai gandit ca te tepui... Acum tu ce faci, te bucuri ca au luat niste colegi teapa fiindca nu au cumparat de la tine sau de la un prieten de-al tau? Frumoasa atitudine, colegiala chiar... Editat Iulie 17, 2013 de u2_2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate