mita31 Postat August 13, 2013 Partajează Postat August 13, 2013 (editat) Re: Trolii tirfor de la SANDUZZO. ................................ NU mai conteaza acum,eu nu voi mai accesa acest forum niciodata! Va salut Last edited by SANDUZZO; 23rd July 2013 at 09:44. Ce-mi plac fazele ăstea cu supărații pe lume care promit că ei nu mai intră pe forum niciodată ... dar uită foarte repede promisiunea făcută. Nu am nicio treabă cu SANDUZZO, doar mă distrează faza asta: Niciodată, înseamnă nici măcar o singură dată. Sau îți veni mintea la cap? Dăduși banii înapoi la oameni? Numai bine! Editat August 13, 2013 de mita31 All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! ▀ lllllll ▀ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RETI Postat August 23, 2014 Autor Partajează Postat August 23, 2014 Re: Trolii tirfor de la SANDUZZO. vezi sa nu........ nici macar nu a incercat sa dea un telefon sa vb ceva acolo.... Land Rover Discovery I Mercury Sable LR serie III Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate