cristibuzatu Postat Iulie 16, 2013 Partajează Postat Iulie 16, 2013 Salutare, O data pe an incerc sa ajung in Malaia. Cred ca stiti destul de bine zona...pe langa Voineasa... Anul asta, iesirea e stabilita in unul din urmatoarele 2 weekend-uri As vrea sa ma ajutati si pe mine, va rog, daca aveti ceva track-uri prin zona....fara Strategica pe care am facut-o de cateva ori deja. Ce mai am eu, sunt traseele de mai jos, dar care cred ca pot fi parcurse, in cea mai mare masura, cu 4x4 de strada...:(Parang.zip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
al_eugen Postat Iulie 16, 2013 Partajează Postat Iulie 16, 2013 Re: Malaia 2013 Salut, Eu sunt de cateva zile in Voineasa si pot sa-ti zic ca de 2 zile ploua voios. Suspectez ca o sa gasesti noroi din belsug in zona. Bafta, Alex Mitsubishi Outlander 2.2D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristibuzatu Postat Iulie 17, 2013 Autor Partajează Postat Iulie 17, 2013 Re: Malaia 2013 Salut, Eu sunt de cateva zile in Voineasa si pot sa-ti zic ca de 2 zile ploua voios. Suspectez ca o sa gasesti noroi din belsug in zona. Bafta, Alex asta nu e rau deloc :D numa' ca trebuie sa vad si pe unde o "apuc" :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate