chinezu Postat Iulie 18, 2013 Partajează Postat Iulie 18, 2013 buna ziua, am o problema cu rulmentii de la cardan,am gasit pe ebay la 33 dolari+32+17 vama si transport total 82. Intrebare:stie cineva daca sunt 1 sau 2 rulmenti? Ajutor , multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Iulie 18, 2013 Partajează Postat Iulie 18, 2013 Re: rulmenti cardan freelander 2d buna ziua, am o problema cu rulmentii de la cardan,am gasit pe ebay la 33 dolari+32+17 vama si transport total 82. Intrebare:stie cineva daca sunt 1 sau 2 rulmenti? Ajutor , multumesc. Sunt 2:wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
chinezu Postat Iulie 19, 2013 Autor Partajează Postat Iulie 19, 2013 Re: rulmenti cardan freelander 2d Sunt 2:wink: multumesc pt raspuns. stiu ca sunt doi rulmenti pe cardan , nelamurirea mea este alta , si anume : am cautat si am gasit rulmentii pe ebay dar nu stiu daca se livreaza la set , adica doi sau unu ? am citit aici ca cineva a comandat pe ebay , a platit 270 lei cu transport inclus , dar citi a primit unu sau doi? ma puteti lamuri? a mai comandat cineva asa ceva? si citi a primit? scuze , nu vreau sa fiu obositor , dar sunt intr-un mare impas. multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Iulie 19, 2013 Partajează Postat Iulie 19, 2013 Re: rulmenti cardan freelander 2d Am cumparat eu azi cei 2 rulmenti, vin la bucata si au costat 210 lei amandoi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
chinezu Postat Iulie 21, 2013 Autor Partajează Postat Iulie 21, 2013 Re: rulmenti cardan freelander 2d buna dimineata, imi poti da si mie sursa? , un nr. de contact? Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Iulie 21, 2013 Partajează Postat Iulie 21, 2013 Re: rulmenti cardan freelander 2d buna dimineata, imi poti da si mie sursa? , un nr. de contact? Multumesc Ai PM! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Iulie 21, 2013 Partajează Postat Iulie 21, 2013 Re: rulmenti cardan freelander 2d Ti-am mai trimis odata.Nu stiu ce s-a intamplat....:cn Sa ma ti la curent. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
chinezu Postat Iulie 24, 2013 Autor Partajează Postat Iulie 24, 2013 (editat) Re: rulmenti cardan freelander 2d Ti-am mai trimis odata.Nu stiu ce s-a intamplat....:cn Sa ma ti la curent. Salutare, am gasit, pret 104 lei buc. problema rezolvata. Multumiri. Editat Iulie 24, 2013 de DKW Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tonytherunner Postat Iulie 24, 2013 Partajează Postat Iulie 24, 2013 Re: rulmenti cardan freelander 2d Salutare, am gasit, pret 104 lei buc. problema rezolvata. Multumiri. Sa nu te astepti sa sa tina mai mult de 3000 km (daca sunt aftermarket),sunt foarte slabi calitativ fata de cei originali (din ce am citit pe acest forum pica foarte repede). If you own a land rover everyone expect to be a mechanic Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mate Andrei Vlad M.D. Postat Iulie 24, 2013 Partajează Postat Iulie 24, 2013 Re: rulmenti cardan freelander 2d Sa nu te astepti sa sa tina mai mult de 3000 km (daca sunt aftermarket),sunt foarte slabi calitativ fata de cei originali (din ce am citit pe acest forum pica foarte repede). Dap corect din ce ai citit! Eu unul utilizez piese aftermarket pana acum nimic! Crede-ma depinde si de cine si cum monteaza o piesa si la cati "priceputi in ale LR" sunt pe la noi 3000 km mi se pare o medie buna ! sincer! Land Rover freelander td4 2001 :n1 " I've rather push my Landy ,than drive your cruiser ":old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Iulie 24, 2013 Partajează Postat Iulie 24, 2013 Re: rulmenti cardan freelander 2d Sa nu te astepti sa sa tina mai mult de 3000 km (daca sunt aftermarket),sunt foarte slabi calitativ fata de cei originali (din ce am citit pe acest forum pica foarte repede). Cred ca exagerezi un pic cu 3000km. Mecanicul la care am schimbat rulmentii,are LRF si a montat tot aftermarket si nu are nicio problema deocamdata.Evident, a depasit 3000 km.Trebuie sa luam in calcul si faptul ca nu are timp nici cauciucul sa se imbatraneasca.Eu abia i-am schimbat si sper sa nu se adevereasca cele afirmate de tine.:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
christi Postat Mai 21, 2016 Partajează Postat Mai 21, 2016 (editat) Re: rulmenti cardan freelander 2d cei PE care i-ati schimbat in 2013...ii mai aveti inca pe masini? :) Editat Mai 21, 2016 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate