Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

rulmenti cardan freelander 2d

chinezu

Postări Recomandate

Re: rulmenti cardan freelander 2d

buna ziua,

am o problema cu rulmentii de la cardan,am gasit pe ebay la 33 dolari+32+17 vama si transport total 82.

Intrebare:stie cineva daca sunt 1 sau 2 rulmenti? Ajutor , multumesc.

Sunt 2:wink:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Sunt 2:wink:

multumesc pt raspuns.

stiu ca sunt doi rulmenti pe cardan , nelamurirea mea este alta , si anume : am cautat si am gasit rulmentii pe ebay dar nu stiu daca se livreaza la set , adica doi sau unu ?

am citit aici ca cineva a comandat pe ebay , a platit 270 lei cu transport inclus , dar citi a primit unu sau doi?

ma puteti lamuri?

a mai comandat cineva asa ceva?

si citi a primit?

scuze , nu vreau sa fiu obositor , dar sunt intr-un mare impas.

multumesc.

Link spre comentariu

Ti-am mai trimis odata.Nu stiu ce s-a intamplat....:cn

Sa ma ti la curent.

Salutare,

am gasit, pret 104 lei buc.

problema rezolvata.

Multumiri.

Editat de DKW
Link spre comentariu

Salutare,

am gasit, pret 104 lei buc.

problema rezolvata.

Multumiri.

Sa nu te astepti sa sa tina mai mult de 3000 km (daca sunt aftermarket),sunt foarte slabi calitativ fata de cei originali (din ce am citit pe acest forum pica foarte repede).

If you own a land rover everyone expect to be a mechanic
Link spre comentariu

Sa nu te astepti sa sa tina mai mult de 3000 km (daca sunt aftermarket),sunt foarte slabi calitativ fata de cei originali (din ce am citit pe acest forum pica foarte repede).

Dap corect din ce ai citit! Eu unul utilizez piese aftermarket pana acum nimic! Crede-ma depinde si de cine si cum monteaza o piesa si la cati "priceputi in ale LR" sunt pe la noi 3000 km mi se pare o medie buna ! sincer!

Land Rover freelander td4 2001 :n1 " I've rather push my Landy ,than drive your cruiser ":old
Link spre comentariu

Cred ca exagerezi un pic cu 3000km. Mecanicul la care am schimbat rulmentii,are LRF si a montat tot aftermarket si nu are nicio problema deocamdata.Evident, a depasit 3000 km.Trebuie sa luam in calcul si faptul ca nu are timp nici cauciucul sa se imbatraneasca.Eu abia i-am schimbat si sper sa nu se adevereasca cele afirmate de tine.:grin:

Link spre comentariu

• 2 ani mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare