suzimm Postat Iulie 20, 2013 Partajează Postat Iulie 20, 2013 Scuze moderatorilor pt ca am deschis acest topic ..dar nu m-am putut abtine..Dupa 3 ani de exploatare a micului meu samurai pot declara cu mana pe inima ca este o masina extraordinara..o folosesc zilnic la lucru numai pe drumuri rurale,,dealuri si tot felul de coclauri unde ti ar fi mila sa ti bagi masina de oras si nu m-a lasat niciodata la greu..este atat de rezistenta ca inca si eu ma mir cat poatre rezista la atatea gropi si drumuri impracticabile..ca si costuri ii fac o revizie generala pe an care nu depaseste 6-700 ron...iar instalatia gpl montata acum un an face toti banii,,,ca si concluzie o masina pe care o recomand cu toata sinceritatea daca aveti de escaaladat drumuri grele. audi a4b8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Iulie 20, 2013 Partajează Postat Iulie 20, 2013 Re: Fiabilitate dovedita ... cumva zisesi pe undeva de o revizie regulata ? Ei , tocmai de aia .... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzimm Postat Iulie 20, 2013 Autor Partajează Postat Iulie 20, 2013 Re: Fiabilitate dovedita ... cumva zisesi pe undeva de o revizie regulata ? Ei , tocmai de aia .... revizia inseamna schimbat ulei si filtre plus ici colo cate o inlocuire...bucsaraie , cruci cardanice,,,oricum raportat la cat trag de ea un an de zile costul mi se pare mic audi a4b8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Roskat Postat Iulie 20, 2013 Partajează Postat Iulie 20, 2013 Re: Fiabilitate dovedita Subscriu!!! La cate gropi cu 50 km/h si volanul virat am luat cu samuraiul ma mir cum de nu mi s-a rupt nimic. Sa nu mai spun de tonele carate... Super masinuta...mai putin consumul :grin: 1 Go big or go home. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzimm Postat Iulie 21, 2013 Autor Partajează Postat Iulie 21, 2013 Re: Fiabilitate dovedita Subscriu!!! La cate gropi cu 50 km/h si volanul virat am luat cu samuraiul ma mir cum de nu mi s-a rupt nimic. Sa nu mai spun de tonele carate... Super masinuta...mai putin consumul :grin: pt mine consumul a fost un punct minus,,,pana i am pus gpl,,de atunci no stress.. audi a4b8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
M3f Postat Iulie 21, 2013 Partajează Postat Iulie 21, 2013 Re: Fiabilitate dovedita Si cand ma gandesc ca acum o luna si jumatate eram chitit sa imi iau un Wrangler !! :D Noroc ca mia scos Doamne Doamne in cale bestiuta asta mica ... si sincer la consum nu mi se pare rau ... ~9 in oras si curios e ca afara cam 8 cu Bfg 31 M/T In offroad nu am facut consumul .. nu am decat 2 iesiri scurte !! CONCLUZIA ..... Cea mai tare jucarie dupa Spiderman !! :)) Deja prefer mai mult Samuraiul si prin oras decat Jaguarul 2.0 D pe care il detin ! " Si imi pare rau ca nu mai am loc si pentru el in pat pe langa sotie " !!! :banana :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzimm Postat Iulie 21, 2013 Autor Partajează Postat Iulie 21, 2013 Re: Fiabilitate dovedita acum cateva zile am patit un eveniment mai putin placut,.,.un ghertoi cu un turism destul de nou a fost vadit suparat ca m am bagat intro depasire si i am luat fata,,si a inceput sa ma urmareasca si sa ma sicaneze in trafic destul de urat...baganduse in fata mea si franand brutal,,,era cat pe aci sa ma infig cu bulbarul in el dar m am controlat deoarece nemernicul avea un copil in masina,... in fine,,,am reusit sa l depasesc prin dreapta si el iarasi dupa mine f nervos( probabil ca nu a putut concepe cum eu cu o cacareaza de masina ii fac fata bolidului lui)..insa ,,,schimbare de plan,,am luat o pe aratura)))) si gagiul a ramas cu buza umflata si cu ranga din masina nefolosita...deci,,,samurai rulezzz 2 audi a4b8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate