marinionescu Postat Iunie 10, 2008 Partajează Postat Iunie 10, 2008 Stiu ca este din 85 si are motor de 2.8 Diesel Proprietarul este foarte secretos asa ca poate ma ajutati voi . Cine nu stie, si nu stie ca nu stie, e adormit, trezeste-l. Cine nu stie, si stie ca nu stie, e invatacel, ajuta-l. Cine stie, si stie ca stie, e invatat, insoteste-l. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iunie 10, 2008 Partajează Postat Iunie 10, 2008 Re: Ce Nissan Patrol este cel din foto Stiu ca este din 85 si are motor de 2.8 Diesel Proprietarul este foarte secretos asa ca poate ma ajutati voi . Si poza unde e? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marinionescu Postat Iunie 10, 2008 Autor Partajează Postat Iunie 10, 2008 Re: Ce Nissan Patrol este cel din foto Nu ma ajuta nimeni ? Cine nu stie, si nu stie ca nu stie, e adormit, trezeste-l. Cine nu stie, si stie ca nu stie, e invatacel, ajuta-l. Cine stie, si stie ca stie, e invatat, insoteste-l. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Iunie 10, 2008 Partajează Postat Iunie 10, 2008 Re: Ce Nissan Patrol este cel din foto Sper sa nu ma insel.. nu stiu prea multe despre nissan are motor in 6 cilindri in linie cod motor L28, 2753 cc. Cauta date pe net despre nissan patrol MQ sau 160 si vezi daca seamana. ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Iunie 10, 2008 Partajează Postat Iunie 10, 2008 Re: Ce Nissan Patrol este cel din foto Parerea mea ca daca are motor de 2,8 nu este cel original .Acest motor dupa cunostinta mea au inceput sa-l monteze din 89-90. Din poza daca s-ar vedea fata ..... Dar mie mi se pare masina mai noua de 85 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iunie 11, 2008 Partajează Postat Iunie 11, 2008 Re: Ce Nissan Patrol este cel din foto E model ca al meu....dar sigur nu este motorul lui.....la anul acela de fabricatie se montau motoare de 3.3 aspirate sau turbo......personal pe al meu am motor de 3.3 TD... :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Iunie 13, 2008 Partajează Postat Iunie 13, 2008 Re: Ce Nissan Patrol este cel din foto E modelul 2,8 fabricatie Spania. Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marinionescu Postat Iunie 13, 2008 Autor Partajează Postat Iunie 13, 2008 Re: Ce Nissan Patrol este cel din foto Deci motorul de 2.8 aspirat poate fi original . Cine nu stie, si nu stie ca nu stie, e adormit, trezeste-l. Cine nu stie, si stie ca nu stie, e invatacel, ajuta-l. Cine stie, si stie ca stie, e invatat, insoteste-l. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marinionescu Postat Iunie 16, 2008 Autor Partajează Postat Iunie 16, 2008 Re: Ce Nissan Patrol este cel din foto Multumesc am aflat despre ce este vorba . Se poate inchide topicul . Cine nu stie, si nu stie ca nu stie, e adormit, trezeste-l. Cine nu stie, si stie ca nu stie, e invatacel, ajuta-l. Cine stie, si stie ca stie, e invatat, insoteste-l. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Iunie 16, 2008 Partajează Postat Iunie 16, 2008 Re: Ce Nissan Patrol este cel din foto Multumesc am aflat despre ce este vorba . Se poate inchide topicul . 1. Noi n-am aflat inca, fii te rog dragut si lamureste-ne ... 2. De ce ai sters poza din primul post ? Nu se mai intelege nimic din topicul asta ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marinionescu Postat Iunie 16, 2008 Autor Partajează Postat Iunie 16, 2008 Re: Ce Nissan Patrol este cel din foto Este un Nissan Patrol MQ facut in Spania in anul 1986. Am incercat sa pun o poza din fata . Multumesc aztec sunt dator cu ceva bere . Cine nu stie, si nu stie ca nu stie, e adormit, trezeste-l. Cine nu stie, si stie ca nu stie, e invatacel, ajuta-l. Cine stie, si stie ca stie, e invatat, insoteste-l. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate