Norian Postat Ianuarie 6, 2016 Partajează Postat Ianuarie 6, 2016 Re: Foloseste cineva gume Cooper Stt? Ok, multumesc, o sa incerc cu un 1.2 in prima faza la urmatoarea iesire pe zapada sa vad ce se intampla si apoi daca e, cobor la 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
symy139 Postat Ianuarie 6, 2016 Partajează Postat Ianuarie 6, 2016 (editat) Re: Foloseste cineva gume Cooper Stt? Nu stiu daca s-a mai discutat pe forum, dar de prin octombrie/noiembrie cand a fost anuntat oficial Cooper vine pe piata cu un nou model de anvelopa, adica STT Pro, tot urmaresc sa vad unde, ce, cat, cum se pot pipai, achizitiona. Pareri pe la americani, ca momentan la ei am vazut ca se gasesc, am tot citit. Feedback-ul general ar fi superior STT-ului in teren, in defavoarea asfaltului, cu un procent de 80% mud, gravel etc si doar 20% asfalt. Curios daca s-a apucat cineva de importat acest model de anvelopa in Europa mai intai, si apoi in Romania. :wink: [ATTACH=CONFIG]256106[/ATTACH] Editat Ianuarie 6, 2016 de symy139 Don't :dr1 faster than your angel can :pl1 . symy139@yahoo.com 0766718187 - Service 4x4 Iasi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 6, 2016 Partajează Postat Ianuarie 6, 2016 Re: Foloseste cineva gume Cooper Stt? Nu stiu daca s-a mai discutat pe forum, dar de prin octombrie/noiembrie cand a fost anuntat oficial Cooper vine pe piata cu un nou model de anvelopa, adica STT Pro, tot urmaresc sa vad unde, ce, cat, cum se pot pipai, achizitiona. Pareri pe la americani, ca momentan la ei am vazut ca se gasesc, am tot citit. Feedback-ul general ar fi superior STT-ului in teren, in defavoarea asfaltului, cu un procent de 80% mud, gravel etc si doar 20% asfalt. Curios daca s-a apucat cineva de importat acest model de anvelopa in Europa mai intai, si apoi in Romania. :wink: [ATTACH=CONFIG]256106[/ATTACH] La Arinovis ai intrebat ? http://forum.club4x4.ro/showthread.php?77478-Anvelope-noi-off-road-COOPER REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
symy139 Postat Ianuarie 6, 2016 Partajează Postat Ianuarie 6, 2016 Re: Foloseste cineva gume Cooper Stt? M-am uitat pe site-ul lor, si nu par a fi in stoc, personal nu am intrebat. Nici in Europa nu am avut noroc sa gasesc, dar cine stie. O sa arunc o intrebare totusi. Don't :dr1 faster than your angel can :pl1 . symy139@yahoo.com 0766718187 - Service 4x4 Iasi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Catalin40A Postat Ianuarie 6, 2016 Partajează Postat Ianuarie 6, 2016 (editat) Re: Foloseste cineva gume Cooper Stt? Astea sunt cauciucurile. Si eu as vrea sa iau un set..... Editat Ianuarie 6, 2016 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
l_stoian79 Postat Ianuarie 18, 2016 Partajează Postat Ianuarie 18, 2016 Re: Foloseste cineva gume Cooper Stt? duminica am reusit sa pun Toyota dea curmezisul pe strada ... cu STT-uri incaltat. Mare noroc ca eram singur pe aleea respectiva, pe jos era zapada batatorita & gheata, masina goala, tractiune doar spate. Deci, iarna, cu STT, e "senzatie" ...cel putin pe gheata, pe pamant inghetat si zapada afanata sunt OK, dar asfalt cu gheata e cam pericol. Pe stradute laturalnice inghetate, daca opresc (daca reusesc sa opresc :grin:) sa cedez trecerea sau ceva, la plecare cam trebuie sa cuplez si fata ca altfel ma fac de ras :wtf1: Acuma e drept ca am presiunea 2.2atm si gumele au 4 ani vechime... "Explore.Dream.Discover."-Mark Twain cele mai bune lucruri din viata mea: http://picasaweb.google.com/olivia.iris.stoian :n1 "my precioussssss" :jp1: http://picasaweb.google.com/stoian.l.m :bannana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FordRanger Postat Ianuarie 18, 2016 Partajează Postat Ianuarie 18, 2016 Re: Foloseste cineva gume Cooper Stt? Un MT pe timp de iarna face cat tot atata cat face o anvelope de iarna in noroi . :ha: Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Ianuarie 18, 2016 Partajează Postat Ianuarie 18, 2016 Re: Foloseste cineva gume Cooper Stt? Acuma e drept ca am presiunea 2.2atm si gumele au 4 ani vechime... Ti-ai dat singur raspunsurile. :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Norian Postat Ianuarie 18, 2016 Partajează Postat Ianuarie 18, 2016 Re: Foloseste cineva gume Cooper Stt? duminica am reusit sa pun Toyota dea curmezisul pe strada ... cu STT-uri incaltat. Mare noroc ca eram singur pe aleea respectiva, pe jos era zapada batatorita & gheata, masina goala, tractiune doar spate. Deci, iarna, cu STT, e "senzatie" ...cel putin pe gheata, pe pamant inghetat si zapada afanata sunt OK, dar asfalt cu gheata e cam pericol. Pe stradute laturalnice inghetate, daca opresc (daca reusesc sa opresc :grin:) sa cedez trecerea sau ceva, la plecare cam trebuie sa cuplez si fata ca altfel ma fac de ras :wtf1: Acuma e drept ca am presiunea 2.2atm si gumele au 4 ani vechime... Dap, confirm, m-am facut si eu de ras ieri grupa mare :( si m-am intors involuntar pe o straduta. Chiar facusem presiunea 1.5atm preventiv, dar degeaba. Tot asa, masina in 2x4, fara nimic greutate in ea. Pana n-am cuplat 4x4 n-am reusit sa plec. Mi se pare foarte periculos, cum am si ampatament scurt, pe asfalt la mers pe zapada batatorita, la mai mult de 60km/h incepe sa "danseze" spatele. Ma gandesc serios sa pun 2-3 saci cu nisip permanent in portbagaj, sa am un 200kg apasare pe puntea spate. Vi se pare o idee proasta chestia asta ? Alta solutie nu am gasit In plus, am facut o iesire de grup mai consistenta ieri si am constat, din nou, ca pe zapada afanata sunt ok STT, dar pe batatorita sau gheata sunt praf. Simexurile parca se comporta mai bine, cel putin din ce am vazut. Ca si concluzie, la mersul in grup, masinile cu STT-uri trebuie puse cat mai in fata, cat e zapada afanata, pentru ca daca sunt la urma grupului si prind batatorita sau gheata sunt puse pe picior gresit. Am reusit sa alunec pe gheata si m-am trezit pe o mlastina semi-inghetata, cu 30cm de zapada pe ea. STT-urile au facut fata pana cand am dat de noroi "pasta" moment in care s-au incarcat si s-a terminat distractia. Cu dieselul nu poti tura suficient sa le descarci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristi S Postat Ianuarie 18, 2016 Partajează Postat Ianuarie 18, 2016 (editat) Re: Foloseste cineva gume Cooper Stt? Am tot scris pe forum despre aceste anvelope si sustin in continuare ca sunt multumit de comportamentul lor in general. Tind sa cred ca si caracteristicile masinii au multe de spus in cazul comportamentului acestor anvelope. Masina mea are masa proprie aproximativ 2600 kg, este 4x4 permanent, are ESP si implicit Controlul Tractiunii. Probabil aceste caracteristici fac diferența, anvelopele ajutând o astfel de configurație sau, mai degrabă, configurația generând un comportament corespunzător al acestor anvelope. Cu alte cuvinte, eu nu am intampinat probleme iarna, se descurca foate bine. Le am de aproape 5 ani si au fost folosite in fiecare an in perioada oct-aprilie, ca incaltaminte de iarna. Editat Ianuarie 18, 2016 de Cristi S Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kibitz Postat Ianuarie 19, 2016 Partajează Postat Ianuarie 19, 2016 Re: Foloseste cineva gume Cooper Stt? Eu sunt per total multumit de ele. Iarna - este asa cum ati spus si voi - aluneca bine :wink: Partea rea este ca am inteles ca nu o sa mai puna pe ele simbolul de M+S, fapt care, in cazul meu, a contat in momentul achizitiei deoarece nu voiam sa le tot schimb iarna :uameni aka v1tara aka Sorin (__\≡≡≡$≡≡≡/__) Vitara 1.6 16v [__]\≡≡≡\≡Ө≡/≡≡≡/__] Patrol Y61 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrianfd Postat Mai 13, 2016 Partajează Postat Mai 13, 2016 Re: Foloseste cineva gume Cooper Stt? astazi la arinovis, versiunea pro: le-am pipait nitel. pare peste km2 profilul, guma era destul de moale, un pic lipicioasa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Mai 13, 2016 Partajează Postat Mai 13, 2016 Re: Foloseste cineva gume Cooper Stt? astazi la arinovis, versiunea pro: [ATTACH=CONFIG]263619[/ATTACH] le-am pipait nitel. pare peste km2 profilul, guma era destul de moale, un pic lipicioasa. Da, asa e, guma e o ideea mai moale fata de BFG KM2, iar lucrul asta se simte iarna. Cu toate astea, mie nu mi s-a parut ca se tocesc mai repede pe asfalt. REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crss1 Postat Mai 13, 2016 Partajează Postat Mai 13, 2016 Re: Foloseste cineva gume Cooper Stt? Salutare! Astazi mi-am luat si eu stt pro,oare de ce nu au scrisul pe ele alb? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Mai 13, 2016 Partajează Postat Mai 13, 2016 Re: Foloseste cineva gume Cooper Stt? Salutare! Astazi mi-am luat si eu stt pro,oare de ce nu au scrisul pe ele alb? [ATTACH=CONFIG]263642[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]263640[/ATTACH] Tot de la Arinovis - Brasov le-ai luat ? Sau de unde ? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crss1 Postat Mai 14, 2016 Partajează Postat Mai 14, 2016 (editat) Re: Foloseste cineva gume Cooper Stt? Din targ vitan,de la o firma,m am dus sa ma uit la profile mt si am dat de o firma care le aveau pe stoc dot 2015 parca. Editat Mai 14, 2016 de crss1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Mai 14, 2016 Partajează Postat Mai 14, 2016 Re: Foloseste cineva gume Cooper Stt? Din targ vitan,de la o firma,m am dus sa ma uit la profile mt si am dat de o firma care le aveau pe stoc dot 2015 parca. Ti-au dat factura si certificat de garantie ? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Mai 14, 2016 Partajează Postat Mai 14, 2016 Re: Foloseste cineva gume Cooper Stt? ...oare de ce nu au scrisul pe ele alb? Din ce stiu eu, culoarea literelor este in stransa legatura cu dimensiunea gumelor, poate fi alb sau negru (culoarea cauciucului). http://us.coopertire.com/Tires/Light-Truck/DISCOVERER-STT-PRO.aspx In sectiunea "tire size & specifications" este mentionat si lucrul acesta. It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Mai 14, 2016 Partajează Postat Mai 14, 2016 (editat) Re: Foloseste cineva gume Cooper Stt? ...oare de ce nu au scrisul pe ele alb? OWL vine de la "Outline White Letters" iar RWL vine de la "Raised White Letters". Si are legatura numai cu designul, si nu cu anumite dimensiuni. Exista anumite modele de anvelope care pentru fix aceleasi dimensiuni si caracteristici se gasesc atat in varianta OWL cat si BLK (Black - adica cu inscriptiile pe negru, clasic). Pentru ca unora le place pe alb, altora pe negru. Editat Mai 14, 2016 de Optimus Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crss1 Postat Mai 14, 2016 Partajează Postat Mai 14, 2016 Re: Foloseste cineva gume Cooper Stt? @Astral,da,factura si garantie. @teddy,@Optimus,acum inteleg cum sta treaba cu culoarea ))...multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tiberiu Stan Postat Mai 24, 2016 Partajează Postat Mai 24, 2016 Re: Foloseste cineva gume Cooper Stt? @Astral,da,factura si garantie. @teddy,@Optimus,acum inteleg cum sta treaba cu culoarea ))...multumesc! Ma ajuta cineva cu uncontact ...pentru achizitie de stt pro? Multumesc mult! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nomad Postat Ianuarie 24, 2017 Partajează Postat Ianuarie 24, 2017 Re: Foloseste cineva anvelope Cooper Stt ? Buna ziua, M-ar interesa sa cunosc din partea celor ce au folosit ambele variante,o comparatie cu "+ uri" si "- uri" intre STT si STT PRO. Personal sunt hotarat in printa marcii dar nu si in ceea ce priveste modelul. Multumesc. Life's Too Short To Drive Boring Cars Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate