sorinV8 Posted July 22, 2013 Share Posted July 22, 2013 pentru cei ce se gandesc sa -si faca tubulare:ha: http://www.tocmai.ro/buggy-gilera-11456314.html TOYOTA HDJ 80 4.2 SUZUKI SJ 413 cei ce pot fac, cei ce nu.....dau sfaturi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexei Posted July 22, 2013 Share Posted July 22, 2013 Re: de vanzare :ha: foarte tare amplasat si mai ales ''protejat'' filtrul de aer... filtru sport... pentru crestere de putere :))))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
KAROLOKW Posted July 22, 2013 Share Posted July 22, 2013 Re: de vanzare :ha: foarte tare amplasat si mai ales ''protejat'' filtrul de aer... filtru sport... pentru crestere de putere :))))) da evacuarea ai vazut unde e?:) sus de tot si nici nu pare sa fie izolata :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexei Posted July 22, 2013 Share Posted July 22, 2013 Re: de vanzare :ha: pai ca sa te bronzezi direct au pus evacuarea aia.... li s-a parut lor ca tre sa fie o tzeava trasa sus... doar ca nu le-a fost clar care e aia :)))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
teddybear Posted July 22, 2013 Share Posted July 22, 2013 Re: de vanzare :ha: Mie imi place "maxim" rezevorul:banana:banana:banana It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link to comment Share on other sites More sharing options...
seklerbowhunter Posted July 22, 2013 Share Posted July 22, 2013 Re: de vanzare :ha: :ha: e tare! in loc de cal, merge la tara "If you think adventure is dangerous, try routine; it is lethal." Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexei Posted July 22, 2013 Share Posted July 22, 2013 Re: de vanzare :ha: Mie imi place "maxim" rezevorul:banana:banana:banana io m-am gandit ca e pentru ... pilot / pilit si copilot rezervorul ala... nu pentru pistoane :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
yo2bt Posted July 22, 2013 Share Posted July 22, 2013 Re: de vanzare :ha: pentru cei ce se gandesc sa -si faca tubulare:ha: Asa e... pentru cei care se gandesc sa-si faca o tubulara, dar nu-si vor face niciodata, desi ei se pricep la masini, e foarte bun postul asta. Cate trotinete, carucioare de butelii, carute... ati facut pana acum, de le stiti asa de bine? Admisia, evacuarea si rezervorul nu-s bune... da' de suspensii, de directie, de unghiuri, nu ziceti nimic? Motorul o fi bun? O fi mai capabila si mai fiabila in offroad decat Lada Niva? Tuparu, Mauri si toti ceilalti care au construit si vor mai construi masini, si care stiu cat gandesti si cat muncesti ca sa faci o tubulara, nu si-ar permite sa comenteze munca unui, sau unor oameni pasionati. Desi am doua Patroale, sincer, mi-as dori si tubulara portocalie. 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link to comment Share on other sites More sharing options...
sorinV8 Posted July 22, 2013 Author Share Posted July 22, 2013 Re: de vanzare :ha: Asa e... pentru cei care se gandesc sa-si faca o tubulara, dar nu-si vor face niciodata, desi ei se pricep la masini, e foarte bun postul asta. Cate trotinete, carucioare de butelii, carute... ati facut pana acum, de le stiti asa de bine? Admisia, evacuarea si rezervorul nu-s bune... da' de suspensii, de directie, de unghiuri, nu ziceti nimic? Motorul o fi bun? O fi mai capabila si mai fiabila in offroad decat Lada Niva? Tuparu, Mauri si toti ceilalti care au construit si vor mai construi masini, si care stiu cat gandesti si cat muncesti ca sa faci o tubulara, nu si-ar permite sa comenteze munca unui, sau unor oameni pasionati. Desi am doua Patroale, sincer, mi-as dori si tubulara portocalie. Perfect adevarat ce spui, urma sa spun asta mai tarziu. Munca depusa pentru a face acest acaret nu este una usoara si nici nu este pentru cei ce nu au mai avut tangenta cu sudura , flexul etc. Drept urmare omul ce a facut asta este de apreciat pentru curajul , perseverenta si pentru o parte de pricepere. Spun asta pentru ca rezultatul nu este din pacate pe gustul nici unuia dintre cei de pe aici (presupun). TOYOTA HDJ 80 4.2 SUZUKI SJ 413 cei ce pot fac, cei ce nu.....dau sfaturi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yo2bt Posted July 22, 2013 Share Posted July 22, 2013 Re: de vanzare :ha: Stii cum e cu gusturile... sincer sa fiu, nici mie nu-mi place culoarea... :grin: Tubularele nu au cum sa fie prea aratoase, dar sunt a draq de functionale. Dupa ce reusesti sa gasesti locurile de prindere la suspensie, la motor, la cutie, la scaune, etc., s-ar putea sa nu mai arate cum ti-ai propus si cum ti-ai dorit. Eu zic ca omul a respectat cam toate regulile pentru a fi o masina functionala si chiar performanta. Rezervor de motorina mai bun decat un butoi din inox, nu cred ca ezista. Daca-l imbraca cu o tabla, era mai bine? Evacuarea si admisia au fost intentionat lasate asa, ca sa poata fi modificate foarte usor dupa placul cumparatorului. A stiut constructorul ca la astea sunt gusturi diferite. :grin: 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link to comment Share on other sites More sharing options...
sorinV8 Posted July 22, 2013 Author Share Posted July 22, 2013 Re: de vanzare :ha: De gustibus non disputandum....vorba rusului Goethe :ha::ha::ha: TOYOTA HDJ 80 4.2 SUZUKI SJ 413 cei ce pot fac, cei ce nu.....dau sfaturi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
teddybear Posted July 22, 2013 Share Posted July 22, 2013 (edited) Re: de vanzare :ha: Asa e... pentru cei care se gandesc sa-si faca o tubulara, dar nu-si vor face niciodata, desi ei se pricep la masini, e foarte bun postul asta. Cate trotinete, carucioare de butelii, carute... ati facut pana acum, de le stiti asa de bine? Admisia, evacuarea si rezervorul nu-s bune... da' de suspensii, de directie, de unghiuri, nu ziceti nimic? Motorul o fi bun? O fi mai capabila si mai fiabila in offroad decat Lada Niva? Tuparu, Mauri si toti ceilalti care au construit si vor mai construi masini, si care stiu cat gandesti si cat muncesti ca sa faci o tubulara, nu si-ar permite sa comenteze munca unui, sau unor oameni pasionati. Desi am doua Patroale, sincer, mi-as dori si tubulara portocalie. No offence, da cred ca ai inteles oleaca gresit postul meu (nu vorbesc in numele altora ca nu e treaba mea). Tot respectul pentru munca, pasiune si timpul consumat! Nu comentez aspecte tehnice (de genul motorizare, suspensie, etc.), ii las pe cei care se ocupa cu asa ceva sa o faca (daca vor considera necesar sa-si piarda timpul cu asta). Am comentat ideea cu butoiul de bere pe post de rezevor pentru ca mi s-a parut (si mi se pare in continuare), hilara si kitch. (a fi putut macar, fara sa-i scada nimic din rezistenta, sa-l "cosmetizeze" un pic inainte de a-l monta pe masina) Cu atat mai mult cu cat intentioneaza sa vanda creatia. Nu cred ca ai sa vezi la vreunul din cei enumerati de tine (ai uitat de fratii Cernescu) astfel de improvizatii scoase la vanzare. Pe de alta parte, ce as mai putea comenta, sunt proportiile: masina e mult mai inalta decat lata sau lunga! As fi tare curios cat de stabila este, in conditiile astea, pe inclinari laterale. Dar repet: nu ma pricep, sunt un tiriplici in domeniu. Consider ca, a lua o baza buna (Samurai), cu "defecte" si "neajunsuri" cunoscute in ce priveste stabilitatea si sa obtii in final un produs care (la prima vedere), nu inspira deloc incredere tocmai din acest motiv, constituie o grava eroare de conceptie. Dar e numai parerea mea de tiriplici care n-a construit nici macar un carucior de butelii. O zi buna iti doresc! Edited July 22, 2013 by teddybear It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts