cos Postat August 3, 2013 Partajează Postat August 3, 2013 Re: Inlocuire pompa si servo frana cu una de pe utiltiara Incearca si pe forum la AROisti ... ( daca nici acolo nu te ajuta , lumea e prea mica ... )... cred ... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FocusSAN Postat August 4, 2013 Autor Partajează Postat August 4, 2013 Re: Inlocuire pompa si servo frana cu una de pe utiltiara Se ingramadeste lumea si acolo de zici ca vin la taiere :))) Pana la capat am rezolvat-o...singur. Am pus distantiere intre cilinfru si ferodo, am micsorat cursa la pompa de frana si acum deseneaza asa frumos pe asfalt de zici ca e trecuta de gradinita :D Una peste alta, se poate pune pompa si servo si de pe Transit pe Aro. Vorba reclamei: raman dovezi solide :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat August 4, 2013 Partajează Postat August 4, 2013 Re: Inlocuire pompa si servo frana cu una de pe utiltiara Distantierele intre cilindru si ferodo la frana cu tambur ? Suna cel putin aiurea , dar depinde cum e facuta adaugarea lor . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FocusSAN Postat August 5, 2013 Autor Partajează Postat August 5, 2013 Re: Inlocuire pompa si servo frana cu una de pe utiltiara Asa este.Suna ciudat,arata si mai ciudat,insa este extrem de eficient. Spre exemplu Calarasi-Fagaras,cu aprox 2 tone incarcatura, s-a efectuat fara nici cea mai mica emotie. Suruburi de 6 pe fata si de 4 pe spate(asta in conditiile uzurii de la mine). Am facut asta la primirea instantanee a raspunsului unui mecanic "nu ai frane fiindca pierzi presiune pe spate" fara nici o investigatie sau ceva de genul asta. Am intrles de la el ca asa se intampla cilindrilor de frana mai batranesti.Cum,de ce,cat de des si alte intrebari nu mi-am pus fiindca a functionat si asta a contat. NU RECOMAND NICIODATA EFECTUAREA IMPROVIZATIILOR DE ACEST GEN!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate