cobrra Postat Iulie 23, 2013 Partajează Postat Iulie 23, 2013 vineri ne-am hotarat sa facem o ieseala cu caracter de distractie si explorare in zona schiulesti .. cu cazare in varful bou ..mare ,mic,, o sa incerc sa las pozele sa vorbeasca de la sine ,,,, 1 Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Iulie 23, 2013 Partajează Postat Iulie 23, 2013 Re: o mica plimbare ..gasca valeni ,,,cu cobrra ,,, Ultimele doua foto imi sunt foare cunoscute....am niste poze acolo cu ceva gheata la urcarea cu pietre si ceva zapada pina la iesirea in golul alpin-ultima....zapada pe hornul ce da in gol avea 2-3 m cred... Ce vremuri..... Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Iulie 24, 2013 Autor Partajează Postat Iulie 24, 2013 Re: o mica plimbare ..gasca valeni ,,,cu cobrra ,,, mai incercam cu cateva poze:h5 Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Iulie 24, 2013 Partajează Postat Iulie 24, 2013 Re: o mica plimbare ..gasca valeni ,,,cu cobrra ,,, Frumoasa iesirea. Poate muta cineva threadul in anul corespunzator. S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Iulie 24, 2013 Autor Partajează Postat Iulie 24, 2013 Re: o mica plimbare ..gasca valeni ,,,cu cobrra ,,, Frumoasa iesirea. Poate muta cineva threadul in anul corespunzator. S-auzim de bine scuze ca la ora asta nu pricep ....... in ce an ? ieseala a fost in data de 19---20 iulie 2013 :tk Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Iulie 25, 2013 Partajează Postat Iulie 25, 2013 Re: o mica plimbare ..gasca valeni ,,,cu cobrra ,,, scuze ca la ora asta nu pricep ....... in ce an ? Ai postat la 2011. :grin: Vezi aici: http://forum.club4x4.ro/forumdisplay.php?421-Iesiri-la-sfarsit-de-saptamana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iulie 25, 2013 Partajează Postat Iulie 25, 2013 Re: o mica plimbare ..gasca valeni ,,,cu cobrra ,,, Ai postat la 2011. :grin: Vezi aici: http://forum.club4x4.ro/forumdisplay.php?421-Iesiri-la-sfarsit-de-saptamana L-am mutat eu acum la 2013 ! :h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Iulie 25, 2013 Partajează Postat Iulie 25, 2013 Re: o mica plimbare ..gasca valeni ,,,cu cobrra ,,, da, frumos traseul. ati iesit prin cheia? The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Iulie 29, 2013 Autor Partajează Postat Iulie 29, 2013 Re: o mica plimbare ..gasca valeni ,,,cu cobrra ,,, nu prin cheia ...returul a fost facut tot pe schiulesti :h5 Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate