Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Toaleta portabila "Designed & Handmade by Vio"

Postări Recomandate

Re: Toaleta portabila "Designed & Handmade by Vio"

... te inteleg ca esti ofuscat , si iti inteleg motivele . Nu inteleg care-i legatura intre toaleta de off si canalizarea Londrei ..., mie imi par oarecum paralele ideile .

Revenim ... pentru ca sunt minoritar in drumetiile mele , ma preocupa activ ideea . Dar buda care le tine fericite pe foomeile care ma insotesc si care imi ocupa marea parea parte a vietii trebuie sa fie mica cel putin in inaltime - eventual colapsabila , pliabila ( calatoreste cu noi in exteriorul masinii intre doua canistre - dar cu corpul rigid pentru a putea suporta vicisitudinile si zgaltaielile specifice drumurilor de munte si pentru a putea pastra un timp limitat produsii operatiei specifice fara sa se expuna sacul - sa poata folosi saci menajeri universali , nu dedicati si greu de gasit sau greu de aprovizionat pentru un tip de om dezordonat care sunt io ( poate ca nu e cea mai eco solutia cu saci , dar sa fim seriosi ca e una din cele mai minime poluari cantitative si calitative cu care pot ofensa mediul ... astia aprox 20 de saci pe an ) ..., si sa nu se sparga ca alelalte care au ramas pe traseu - una la Cheile Rametului si una la Rosia Montana ( fiind supremul argument oficial al gagicilor ... care a inclinat balanta pentru intoarcerea acasa cu doua zile mai devreme in 2012 ... ) . Si cel mai greu din familie sunt eu , cu doar 74 kile , imbracat , incaltat si cu portmoneul in buzunar. Au fost ele ieftine , dar dupa doua rateuri nu mai pare asa de rentabil sa fie ieftine .

Deci - pliabila , cu saci universali , rezonabil de rezistenta . Care ? Poate ma lumineaza un rulotist cu mai multa experienta ( ... desi m-am documentat putintel , se vede ca rezultatele documentarilor din anii trecuti ... ie crapate si abandonate ) .

De ce e necesara ? Din acelasi motiv pentru care e necesara apa calda ( cel putin mie in lumea mea mica ) .

Pe unde imi place mie sa ma invart cand plec de acasa e un privilegiu daca nu-ti ingheata poponeata noaptea ...

Editat de cos
  • Like 2

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

...De ce e necesara ? Din acelasi motiv pentru care e necesara apa calda ( cel putin mie in lumea mea mica ) .

...

As mai putea adauga:

• pentru un minim de confort oferit doamnelor (si copiilor) care ne insotesc pe coclauri...
  • pentru ca, de la o anumita varsta, (sau din diverse motive medicale), multi dintre noi nu mai sunt in stare sa stea "pe ciuci" fara a evita dureri insurmontabile de diferite articulatii...
  • pentru ca, asa cum amintea un coleg ceva mai sus, e mai sanatos, cel putin pentru fauna din zona de campare...
  • si, nu in ultimul rand, pentru ca accesul in anumite zone protejate a inceput sa devina conditionat de existenta (si utilizarea) acestei "dotari"!

Ca noi, romanii in general, inca vedem "chestia" asta ca pe un moft... asta e cu totul alta discutie (inca aruncam chistoace, PET-uri si diverse alte deseuri la intamplare, inca - multi dintre noi - nu suntem obisnuiti sa ingropam macar cenusa ramasa de la gratar, etc). In esenta, e vorba de o mentalitate care deabia a inceput sa mijeasca pe la noi. Nu veau sa jignesc pe nimeni, dar, hai sa ne amintim cate zeci de tone de gunoaie se strang anual din actiunile de curatenie si "ecologizare" ale acelorasi zone (locuri de picnic, albii de rauri, etc.)

Scuze de off-topic:al

• Like 1

It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! icona%20(200).gif

Link spre comentariu

din pacate au fost unite 2 topicuri, si a iesit... ce a iesit. topicul lui Patrolator este unul tehnic si care este interesant (domnule, din cauza ta, trebuie sa ma dotez si eu cu asa ceva, doamna considerind asta o idee foarte buna).

pe de alta parte, nu neg ca m-am distrat copios! :ha:

dar, inainte de a invata cum sa defecam in natura, ar trebui sa invatam urmatoarele:

1. sa tinem saci menajeri in masina, astfel incit, cind plecam de la picnic, sa avem in ce stringe gunoiul

2. sa invatam sa folosim lopata ca sa ingropam jarul la finalul gratarului

3. sa invatam sa folosim sufa de copac

4. sa invatam sa folosim damper-ul de cablu la troliu

si cred ca lista mai poate continua...

The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500

4x4MANIA is where we are !!!

“ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius.

Link spre comentariu

...

Deci - pliabila , cu saci universali , rezonabil de rezistenta . Care ? Poate ma lumineaza un rulotist cu mai multa experienta...

Salut.

Cu toate ca nu sînt rulotist, îti pot recomanda asta:

http://www.woick.de/outdoor-shop/de/falttoilette-bio.html

BA931000B_biobag_toilette.thumb.jpg.f3cdb4e99bec42d934237f327dc75cac.jpg

Am vazut-o live anul asta la tîrg si un prieten a si achizitionat-o.

Din pacate, în 2008, cînd îmi spargeam eu capul cu rezolvarea "problemei cacacioase", acest model înca nu exista.

Si nici acesta:

http://www.woick.de/outdoor-shop/de/feld-toilette-faltbar.html

BA324000A_Feld_toilette_faltbarpersoenlsurvival.thumb.jpg.6668faee986213c155e8cb54a50d599e.jpg.

Cît despre poluarea mediului, poti dormi linistit daca folosesti pungi biodegradabile:

http://www.woick.de/outdoor-shop/de/toilettenbeutel-kompostierbar-8-stueck-fuer-falttoilette.html :wink:

Unde-i un PATROL, acolo-i un drum...

http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ

Link spre comentariu

Si ca sa nu vorbim doar de KK, pt. doamne si domnisoare (în cazul în care înca nu stiu deja) exista un articol cu ajutorul caruia pot face pipi barbateste, din picioare.

https://www.globetrotter.de/shop/pflegemittel/toilette/whiz-freedom-128180/

i60877.thumb.jpg.4fee757b45a7e65b09bec56edff581d5.jpg

Editat de Patrolator

Unde-i un PATROL, acolo-i un drum...

http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ

Link spre comentariu

Si ca sa nu vorbim doar de KK, pt. doamne si domnisoare (în cazul în care înca nu stiu deja) exista un articol cu ajutorul caruia pot face pipi barbateste, din picioare.

https://www.globetrotter.de/shop/pflegemittel/toilette/whiz-freedom-128180/

Da, exista si a trecut deja ceva timp de cand a fost inventat.

Asta e de fapt originalul:

http://www.shewee.com/products/shewee

[ATTACH=CONFIG]185384[/ATTACH]

Dispozitivul are in spate o poveste destul de interesanta, a lansarii lui pe piata.

Desi la inceput a fost refuzata de toata lumea, pe motiv ca asa ceva nu s-ar vinde, in cele din urma inventatoarea lui a reusit sa-l introduca pe piata cu succes prin intermediul armatei, care l-a considerat util pentru personalul feminin.

Iar in final, dupa foarte scurt timp de la lansare, a devenit o afacere de mare succes, transformand-o pe inventatoarea lui in multimilionara, "peste noapte" :grin:

Link spre comentariu

vezi cortul ăla ingust și înalt de lângă mașină?...[ATTACH=CONFIG]185872[/ATTACH]

poți face și duș dacă vrei

:)

... dar nu in acelasi timp, nu?:grin:

73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi

ORCA - Off Road Club Arad

Link spre comentariu

sunteți deplasați....

pun pariu că aveti snorkel, si lanturi, si lopata, si topor fiskars, si bosola si cite si mai cite, dar la capitolul igiena personala nu va vine sa investiti...

probabil ca o sa ma gindesc mai bine daca sa dau mina cu vreun coleg gasit pe coclauri :)

nu ma intereseaza deloc cum va taie pe voi si unde faceti - important este ca eu si femeia mea sa ne simtim bine, si curati, si nemirositori, in ciuda celor care braveaza cu masinile lor pregatite de orice dar care sunt deficitari la capitolul igiena

... sau poate sunteți doar teribilistii gica-contra...

• Like 2
Link spre comentariu

din pacate au fost unite 2 topicuri, si a iesit... ce a iesit. topicul lui Patrolator este unul tehnic si care este interesant (domnule, din cauza ta, trebuie sa ma dotez si eu cu asa ceva, doamna considerind asta o idee foarte buna).

...........QUOTE]

Ti se parea mai ok sa fie DOUA topicuri cu fix aceeasi tema ?!??

Stai bland ca acum il voi face pe al doilea unde voi muta toate parerile celor care prefera cacarea naturala pe unde apuca si care dezavueaza/minimalizeaza nu problema in sine, ci chiar efortul celor s-au caznit sa ne impartaseasca din ideile lor !

Rog pe cei care nu sunt interesati sau au alte pareri mai "spartane" sau mai bine zis inutile, sa le posteze pe topicul de mai jos !

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?79984-Despre-cum-sa-ne-golim-intestinele-in-natura

Va multumesc pentru intelegere !

Editat de Astral
Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Intrucat se pare ca nu este respectat topicul lui Vio si nici idei/variante conforme cu tema topicului n-au mai aparut, acest topic va fi inchis si redeschis doar la cerere pe pm si ii invit pe cei care s-au cacat in acest topic sa-si usureze coloratele idei pe tema defecatiei pe topicul de mai jos :

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?79984-Despre-cum-sa-ne-golim-intestinele-in-natura

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare