cobrra Postat Iulie 24, 2013 Partajează Postat Iulie 24, 2013 la rugamintile unui prieten bun m-am apucat sa ,,fabric,, o placa de troliu pentru un teranoo 2. am tot scormonit eu pe imagini dar sincer nu am gasit nimic sa-mi placa sa pot fura ca model si drept urmare a trebuit sa ma apuc de treaba. o sa las pozele sa vorbeasca de la sine. Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gedaci_2005 Postat Iulie 24, 2013 Partajează Postat Iulie 24, 2013 Re: bullbar si placa troliu teranno 2 by cobrra Salut, Crezi ca suportul asta o sa tina la o troliere intr-un unghi mai ciudat? Te intreb ca am incercat si eu ceva asemanator si nu a rezistat. Parerea mea este ca ar trebui data o intaritura traverselor care prind placa de sasiu, altfel aceste traverse se vor indoi stanga sau dreapta in voie. O zi buna. EX-NISSAN :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Iulie 24, 2013 Partajează Postat Iulie 24, 2013 Re: bullbar si placa troliu teranno 2 by cobrra la rugamintile unui prieten bun m-am apucat sa ,,fabric,, o placa de troliu pentru un teranoo 2. am tot scormonit eu pe imagini dar sincer nu am gasit nimic sa-mi placa sa pot fura ca model si drept urmare a trebuit sa ma apuc de treaba. o sa las pozele sa vorbeasca de la sine. Misto lucrarea... au mai facut si altii:)) https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Iulie 24, 2013 Autor Partajează Postat Iulie 24, 2013 Re: bullbar si placa troliu teranno 2 by cobrra Salut, Crezi ca suportul asta o sa tina la o troliere intr-un unghi mai ciudat? Te intreb ca am incercat si eu ceva asemanator si nu a rezistat. Parerea mea este ca ar trebui data o intaritura traverselor care prind placa de sasiu, altfel aceste traverse se vor indoi stanga sau dreapta in voie. O zi buna. nu te pot contrazice ca nu stiu despre ce e vorba dar da avand in vedere un unghi mai tensionat putem folosi un scripete si cred ca asta ar rezolva dilema ta.... Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Iulie 25, 2013 Autor Partajează Postat Iulie 25, 2013 Re: bullbar si placa troliu teranno 2 by cobrra si revin cu poze reprezentand si finalizarea lucrarii :2dr:2dr:2dr:2dr Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate