M3f Postat Iulie 25, 2013 Partajează Postat Iulie 25, 2013 Sper sa nu deranjez pe cineva cu acest topic , poate sa mai discutat dar nu prea am timp sa rasfoiesc tot.... Am descoperit in urma schimbului de saboti pe spate ca , cablul de la frana de mana care actioneaza pe roata din dreapta ( cel lung ) revine greu la loc si nu pana la CAPAT fiind necesare 2 lovituri in tija din capat pentru a se debloca !! INTREBARE ... Se poate unge ? repara pentru a functiona corespunzator sau necesita schimbarea ???? Daca necesita schimbare indicati-mi un distribuitor ca sub 125 lei nu l-am gasit ! :al Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Iulie 25, 2013 Partajează Postat Iulie 25, 2013 (editat) Re: Cablu frana de mana Samurai Se poate repara , unge , aghezmui ... La mine a fost nevoie sa fac altele din cabluri de Logan noi folosind doar capetele celor vechi - cablurile vechi erau absolut inutile iar cele noi costau aproape 1000 lei ( unul era putin mai scurt si putin mai ieftin ... 480 ...) . Daca camasa exterioara are urme de coroziune e timpul sa-l lasi in urma sau il lasi pe drum , injurand . Stiu eu , din surse proprii ... . Crede-ma , nu trebuie sa irosesti timp si efort cu cele vechi daca nu merg bine dupa ungere - nu se mai imbunatateste cu timpul , din contra ... Asa am agonizat ceva timp ... fara mare efect. Editat Iulie 25, 2013 de cos ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate