Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Cablu frana de mana Samurai

M3f

Postări Recomandate

Sper sa nu deranjez pe cineva cu acest topic , poate sa mai discutat dar nu prea am timp sa rasfoiesc tot....

Am descoperit in urma schimbului de saboti pe spate ca , cablul de la frana de mana care actioneaza pe roata din dreapta ( cel lung ) revine greu la loc si nu pana la CAPAT fiind necesare 2 lovituri in tija din capat pentru a se debloca !!

INTREBARE ... Se poate unge ? repara pentru a functiona corespunzator sau necesita schimbarea ????

Daca necesita schimbare indicati-mi un distribuitor ca sub 125 lei nu l-am gasit ! :al

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Cablu frana de mana Samurai

Se poate repara , unge , aghezmui ... La mine a fost nevoie sa fac altele din cabluri de Logan noi folosind doar capetele celor vechi - cablurile vechi erau absolut inutile iar cele noi costau aproape 1000 lei ( unul era putin mai scurt si putin mai ieftin ... 480 ...) . Daca camasa exterioara are urme de coroziune e timpul sa-l lasi in urma sau il lasi pe drum , injurand . Stiu eu , din surse proprii ... . Crede-ma , nu trebuie sa irosesti timp si efort cu cele vechi daca nu merg bine dupa ungere - nu se mai imbunatateste cu timpul , din contra ...1419974213_P1020847(Medium).JPG.38ba19ae3c10322b03a4dc8edfc9aee6.JPG

Asa am agonizat ceva timp ... fara mare efect.

Editat de cos

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare