minitehnicusro Postat Iulie 26, 2013 Partajează Postat Iulie 26, 2013 (editat) Am in vedere aceasta operatiune si sunt in faza de documentare. Ce am gasit pana acum: directie -de schimbat caseta de directie -de schimbat/prelungit furtune caseta de directie -de ranforsat sasiu in zona si bucsat gaurile de prindere caseta -de schimbat lonjerul stramb de sub radiator -de inlocuit coloana de directie -de inlocuit cochiliile de la coloana de directie -de modificat suportii radiator frane -de mutat pompa de frana -de schimbat conductele de frana care merg la abs -de schimbat conducta de vacuum suspensie -schimbat carcasa punte fata -schimbat fuzete -de mutat prinderile pe sasiu de la bara panhard fata -de inlocuit bara panhard fata interior -de inlocuit bord complet -de modificat/inlocuit traversa de rigidizare (steering support) -inlocuit /prelungit instalatia electica de la bord si comenzi: indicatoare, lumini, stergator, oglinzi, etc -schimbare comenzi geamuri electrice de pe dreapta pe stanga. -inlocuire fata de usa cu comenzi geamuri electrice -mutat/prelungit instalatia electrica de la comanda geamurilor electrice -de schimbat si mutat pedalierul -de schimbat pedalele de ambreiaj si frana -de mutat cablul de actonare incuietoare capota motor -de inlocuit mecanismul de inchidere capota motor -de inlocuit aeroterma -de inlocuit conductele din compartimentul motor de la aer conditionat exterior -de inlocuit motorul si mecanismul de la stergatoarele de parbriz -de inlocuit plasticaraia de la grila de la stergatoare si aerisire Am uitat ceva? Editat Iulie 26, 2013 de minitehnicusro 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iulie 26, 2013 Partajează Postat Iulie 26, 2013 Re: Mutare volan pe partea corecta la Jimny Am uitat ceva? Da. Rabdare de chinez batran. :grin: Daca te hotarasti sa faci operatia asta, cel mai bine ar fi sa ai langa tine o masina donatoare de pe care sa iei tot ce ai nevoie. Cateodata te blocheza o nenorocita de clema sau suport, piese mici la care nu le dai importanta cand cumperi piese de la altii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionica77 Postat Iulie 27, 2013 Partajează Postat Iulie 27, 2013 (editat) Re: Mutare volan pe partea corecta la Jimny Toate piesele te duc peste 1000euro,eu zic ca nu merita. Editat Iulie 28, 2013 de Astral MERITA, NU "se merita" !!...http://forum.club4x4.ro/showthread.php?50746-Dictionar&p=613631&viewfull=1#post613631 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
unde Postat Iulie 29, 2013 Partajează Postat Iulie 29, 2013 Re: Mutare volan pe partea corecta la Jimny Subscriu... mai bine iei unul cu volanul pe stinga si gata. Daca totusi te hotarasti sa faci operatia, bafta maxima! Suzuki Jimny 1.3i 2004 "There is nothing wrong with the planet... people are f*cked" - George Carlin Saving the planet Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marianw8 Postat Iulie 29, 2013 Partajează Postat Iulie 29, 2013 (editat) Re: Mutare volan pe partea corecta la Jimny Nici macar o singura data nu as incerca , daca ai timp ,curaj ,rabdare , de pricepere sigur nu duci lipsa daca gandesti asa ceva , sunt multe alte masini cu volanul la locul lui , nu ti pierde timpul , viata este scurta , plimba te . bafta in orice faci ! Marian Editat Iulie 29, 2013 de Marianw8 ...magaru' moare de drum lung si prostu' de grija altuia. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
timberland0910 Postat Octombrie 3, 2013 Partajează Postat Octombrie 3, 2013 Re: Mutare volan pe partea corecta la Jimny corect:g Natural Disaster Response Operations Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
peter erno Postat Octombrie 15, 2013 Partajează Postat Octombrie 15, 2013 Re: Mutare volan pe partea corecta la Jimny Stergatoarele vor lucra invers,podul pedalier ,pedalele au alte curburi si coloana directie intra altfel,consola centrala aeroterma,toate conductele de aer,ventilator cu carcasa,cablu ambreaj si kilometraj vor fi scurte,oglinzile nu sunt sigur ca se pot regla in unghi corect,blocul cu sigurante,eu la Daihatsul meu am folosit cam 100 m cablu din bucati de 50-80 cm pentru prelungire,pentru bord si instrumente. http://modificari4x4.blogspot.ro/ relatii la tel 0723013231 peter.erno@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate