Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

aer conditionat pe lj 70

kherim

Postări Recomandate

buna seara . as vrea sa intreb pe cunoscatori daca pot monta o instalatie de aer conditionat de la un hilux cu volan pe dreapta le batranul meu lj. cred ca , compresorul , radiatorul de aer cond si conductele nu ar fi o problema deoarece hilux-u avea tot 2lt2 , mai raman cele din interiorul masinii. aveti ceva sugestii?multumesc.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: aer conditionat pe lj 70

Stiu pe cineva care dupa ce s-a luptat si a schimbat coloana de directie/pedale... de pe partea dr.pe stg. fost nevoit sa comande vaporizatorul(cel din interior) pt. volan stg. undeva din tarile arabe pentru 70-ul lui, nu a fost chiar ieftin.

In plus J70 volan dr/stg. difera amplasamentul conductelor de la a.c. care "duc" catre radiatorul de clima, deoarece vaporizatorul este montat undeva intre suflanta de aer si aeroterma, la ambele masini aceasta este in dreptul pasagerului. Practic la volan stg. conductele pleaca prin partea dr. a masinii catre fata/radiator a.c., iar la volan pe partea dr. pleaca din partea stg. masinii catre fata/radiator a.c.

@Landcruiser
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare