nisda Postat Iulie 30, 2013 Partajează Postat Iulie 30, 2013 Salut, Caut o butelie mica pentru argon-coargon 8-10 litri. 0755916857 sau pm va rog. Multumesc! D22 King Cab Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baciudibaciu Postat Iulie 30, 2013 Partajează Postat Iulie 30, 2013 Re: Cumpar butelie de 8-10 l pentru sudura mig mag Salut ! La inceputul aceste luni am cumparat o butelie cu aceasta capacitate,pe care am umplut-o cu gpl si o folosesc la aragazul de voiaj . Are robinetul si filetul identic cu cel de la buteliile normale . Doamna mai avea una ! Daca este cea ce ai nevoie pot trece pe la dansa sa vad daca o mai are si mai ales daca o vinde . cu bine ps deoarece nu am acces la net decat foarte rar ,te rog sa ma suni in situatia ca iti pot fi de ajutor. 0744.280.320 baciudibaciu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oldlander Postat August 7, 2013 Partajează Postat August 7, 2013 Re: Cumpar butelie de 8-10 l pentru sudura mig mag Salut, Am acesta butelie,am cumparat-o pentru acelasi scop,dar nu am folosit-o niciodata . Daca te intereseaza o dau cu 200ron ,pretul pe care l-am platit Catalin/0724313675 In afaceri, nu primesti ceea ce meriti, ci ceea ce negociezi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nisda Postat Iulie 8, 2014 Autor Partajează Postat Iulie 8, 2014 Re: Cumpar butelie de 8-10 l pentru sudura mig mag Salut Cu scuzele de rigoare prezentate colegilor care au intentionat sa ma ajute la momentul prezentarii anuntului-am plecat la lucru si nu am avut posibilitatea sa intru pe forum luni bune. Inca mai caut butelie si reductor de presiune pentru argon-coargon. Nu pot raspunde la telefon dar intru zilnic pe forum. Multumesc D22 King Cab Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate