Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Ventilatie habitaclu,partea din spate!

Liviu-San

Postări Recomandate

Pentru ca in partea din spate la LRF,nu prea ajunge aerul conditionat,m-am gandit sa trag o conducta de aerisire de undeva din bord(nu stiu deocamdata de unde mai exact),sa o duc pe langa schimbatorul de viteze,mai departe prin cal si sa-mi iasa in spate,unde ar fi trebuit sa am priza de 12v si sa-i pun o gura de ventilatie de logan.

Cam asta ar fi pe scurt ideea de baza.Astept cu interes si alte variante/idei pentru a putea duce la bun sfarsit aceasta extrem de complicata modificare:grin:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Ventilatie habitaclu,partea din spate!

:) e buna ideea ta. In cal, garantat nu ai loc. Adica daca observi de la schimbatorul de viteze pana la frana de mana ai un spatiu foarte jos. eh, ala e lipit de podeaua masinii. in plus, daca vrei sa faci o chestie interesanta, sub scaunele din fata ai cate o priza de aer, pentru cei din spate. eventual de acolo poti sa improvizezi ceva ca sa ajunga aerul si sus.

Succes,

Kid

Fuck em, I don't care! Pop the cheap champagne, I'm going down in flames, hey!
Link spre comentariu

:) e buna ideea ta. In cal, garantat nu ai loc. Adica daca observi de la schimbatorul de viteze pana la frana de mana ai un spatiu foarte jos. eh, ala e lipit de podeaua masinii. in plus, daca vrei sa faci o chestie interesanta, sub scaunele din fata ai cate o priza de aer, pentru cei din spate. eventual de acolo poti sa improvizezi ceva ca sa ajunga aerul si sus.

Succes,

Kid

Da,stiu,am vazut dupa.Mi-ar fi convenit p-acolo ca as fi putut face ceva estetic,as fi preferat sa nu se vada.Ma gandesc ca daca pun niste furtune cu diametrul mai mic,nu vor face fata si muncesc degeaba,poate mai si stric una alta p-acolo..:grin:

Link spre comentariu

Am cautat un pic pe net si gasisem o tubulatura de land rover,dar nu mai stiu ce model.Pleca de sub bord si se continua cu 2 tevi aplatizate.Colegii care aveti acest sistem, poate ma ajutati cu detalii.

As mai putea sa incerc cu cele de logan,daca le gasesc pe la dezmembrari.

Le-as baga pe sub mocheta si le scot pe sub scaune:wink:

L.E. Acum m-am uitat la masina si am vazut ca am prizele sub scaune.

Restul e simplu de facut!

Multumesc frumos, se poate inchide!:tk

Editat de Liviu-San
Link spre comentariu

Cand faci lucrarea poate ne dai mai multe detalii, ca e un subiect interesant, si se pot inspira si altii care au nevoie de adaptarea / modificarea asta

Spor la treaba!

Link spre comentariu

Am cautat un pic pe net si gasisem o tubulatura de land rover,dar nu mai stiu ce model.Pleca de sub bord si se continua cu 2 tevi aplatizate.Colegii care aveti acest sistem, poate ma ajutati cu detalii.

Asa ceva este la Disco 1:wink:

It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! icona%20(200).gif

Link spre comentariu

Asa ceva este la Disco 1:wink:

Da,se pare ca tubulatura respectiva o am si eu, numai ca iti ingheata unghiile si nu face rece sus,astfel incat o sa trag un furtun flexibil din jumatatea de fanta de sub fiecare scaun si o sa o distribui in mijlocul cotierei,printr-un aerator de logan.E singura solutie gasita "la rece" deocamdata.:grin:

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare