yknot Postat Iulie 30, 2013 Partajează Postat Iulie 30, 2013 Salutare, In saptamana 11-18 aug. o sa fiu in zona Sinaia unde o sa fiu si cazat si ma gandeam ca daca aveti careva iesiri in perioada asta prin imprejurimi, dati-mi de stire si ne lipim la plimbarica. Eu o sa fiu cu Samuraiul si sotia asa ca nu contati pe mine la rupt grav masina. Si asa ma suporta mergand cu Samuraiul niste sute de kilometri. I-a placut acum 2 ani plimbarea pana pe varful Caraiman, deasupra crucii cu Samuraiul si poate ne mai bucuram cu vre-un traseu frumos. 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yknot Postat August 4, 2013 Autor Partajează Postat August 4, 2013 Re: Bucegi 11 - 18 08.2013 Merge cineva in perioada asta in baiului sau grohotis? 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SOGO Postat August 4, 2013 Partajează Postat August 4, 2013 Re: Bucegi 11 - 18 08.2013 Merge cineva in perioada asta in baiului sau grohotis? Salut. Merg eu pe ruta vallea Doftanei -grohotis- cheia pe 12 sau 13 august Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yknot Postat August 5, 2013 Autor Partajează Postat August 5, 2013 Re: Bucegi 11 - 18 08.2013 Suna interesant. Probabil faci intrarea in traseu prin Campina. tel meu este 0722sase75271. Da-mi numarul tu te rog. Multzam. 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SOGO Postat August 5, 2013 Partajează Postat August 5, 2013 Re: Bucegi 11 - 18 08.2013 Suna interesant. Probabil faci intrarea in traseu prin Campina. tel meu este 0722sase75271. Da-mi numarul tu te rog. Multzam. Ma gandesc sa intru pe langa lacul Paltinu (langa pod) sau pe la Tesila. Nu cunosc bine zona, asa ca sunt deschis la sugestii. Obiectivul meu este sa inoptez in Cheia. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat August 5, 2013 Partajează Postat August 5, 2013 (editat) Re: Bucegi 11 - 18 08.2013 Ma gandesc sa intru pe langa lacul Paltinu (langa pod) sau pe la Tesila. Nu cunosc bine zona, asa ca sunt deschis la sugestii. Obiectivul meu este sa inoptez in Cheia. nu este o idee buna sa mergi cu un jimny stoc pe drumul de la paltinoasa. drumul te scoate in traseul de bertea si apoi in traseul de creasta de pe grohotis. ori ca urci pe unele din variantele pe dreapta, ori pe urcarea din capatul forestierului o sa rupi masina, si este pacat de ea ca-i frumoasa. chiar daca prin minune ajungi urci cu masina intreaga in traseul de bertea, ai de urcat ravenele de pe muntele clabucetul inainte de iesirea in gol alpin. cel mai sigur drum este pe la valea doftanei, intrarea in traseu se face pe la benzinaria de langa pensiunea veverita. Editat August 5, 2013 de minitehnicusro 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SOGO Postat August 6, 2013 Partajează Postat August 6, 2013 Re: Bucegi 11 - 18 08.2013 nu este o idee buna sa mergi cu un jimny stoc pe drumul de la paltinoasa. drumul te scoate in traseul de bertea si apoi in traseul de creasta de pe grohotis. ori ca urci pe unele din variantele pe dreapta, ori pe urcarea din capatul forestierului o sa rupi masina, si este pacat de ea ca-i frumoasa. chiar daca prin minune ajungi urci cu masina intreaga in traseul de bertea, ai de urcat ravenele de pe muntele clabucetul inainte de iesirea in gol alpin. cel mai sigur drum este pe la valea doftanei, intrarea in traseu se face pe la benzinaria de langa pensiunea veverita. O sa aleg drumul asta daca poti sa imi explici mai exact pe unde intru in traseu. Pe langa veverita nu vad nici un drum care urca in munte -pe google. De altfel pensiunea este relativ in centrul localitatii... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat August 6, 2013 Partajează Postat August 6, 2013 Re: Bucegi 11 - 18 08.2013 O sa aleg drumul asta daca poti sa imi explici mai exact pe unde intru in traseu. este vorba de drumul rosu si/sau albastru din centrul imaginii care urca pe vf negrasul. 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
boerumarius Postat August 6, 2013 Partajează Postat August 6, 2013 Re: Bucegi 11 - 18 08.2013 Pe 11 august sunt disponibil. se poate si Baiului si Grohotis. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yknot Postat August 6, 2013 Autor Partajează Postat August 6, 2013 Re: Bucegi 11 - 18 08.2013 Pentru data de 11 astept un raspuns de la Minitehnicus & CO pentru o iesire in zona. Sa vedem ce hotarasc baietii si vorbim. 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SOGO Postat August 6, 2013 Partajează Postat August 6, 2013 Re: Bucegi 11 - 18 08.2013 Pentru data de 11 astept un raspuns de la Minitehnicus & CO pentru o iesire in zona. Sa vedem ce hotarasc baietii si vorbim. Eu nu pot mai devreme de 12 aug. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yknot Postat August 7, 2013 Autor Partajează Postat August 7, 2013 Re: Bucegi 11 - 18 08.2013 Se pare ca nu s-au aliniat planetele pentru Minitehnicus &CO si nu ies in weekendul asta. Eu am cazarea rezervata in Sinaia de duminica si e mai dificil sa particip la iesire din aceiasi zi, trebuie sa se "pupe" mai multe treburi. Daca reusesc sa mai "ante- prelungesc" rezervarea si in ziua de sambata ar fi ideal, incerc asta acum si astept raspuns. 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
boerumarius Postat August 11, 2013 Partajează Postat August 11, 2013 Re: Bucegi 11 - 18 08.2013 Daca mai ai chef de Grohotis sau Baiului da un semn. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SOGO Postat August 11, 2013 Partajează Postat August 11, 2013 Re: Bucegi 11 - 18 08.2013 Daca mai ai chef de Grohotis sau Baiului da un semn. La 10.00 ne vedem in Valea Doftnei - asa cum am stabilit ;) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
calinvas Postat August 12, 2013 Partajează Postat August 12, 2013 Re: Bucegi 11 - 18 08.2013 Minutehnicus , ataseaza si trackurile care apar in poza te rog . [ATTACH=CONFIG]186379[/ATTACH] este vorba de drumul rosu si/sau albastru din centrul imaginii care urca pe vf negrasul. http://bestwinch.ro/14-exemplu-de-montaj Trolii Kingone Trolii BestWinch Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yknot Postat August 20, 2013 Autor Partajează Postat August 20, 2013 (editat) Re: Bucegi 11 - 18 08.2013 Frumoasa iesire. Am fost pana la urma pe Grohotis, Baiului si Leaota. Track nu am pentru Grohotis insa e traseul cunoscut pe creasta. Am mai incercat intr-o zi cu Gogo o urcare pe Leaota din Fundata insa nu ne-a iesit, a plouat torential cand am ajuns in golul alpin. LeaotaCuUrcareDinRuncu.kmzBaiuluiPeCreasta.kmz Editat August 20, 2013 de Astral 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate