columbianu Posted July 30, 2013 Share Posted July 30, 2013 (edited) Ma poate ajuta cineva cu o informatie: Cum demontez o telecomanda de la un troliu Warn M8000 ? ( eventulal niste foto daca se poate ) Am firul intrerupt chiar de la telecomanda si nu reusesc sa o demontez. Atasez o poza cu modelul de telecomanda, dar fara lanterna. Multumesc anticipat. Edited July 30, 2013 by columbianu Link to comment Share on other sites More sharing options...
columbianu Posted July 31, 2013 Author Share Posted July 31, 2013 Re: Demontare telecomanda Warn M800 Nu a desfacut nimeni o telecomanda? Vreau sa stiu exact cum se desface, nu sa bag surubelnita si sa o stric mai rau :grin: Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgel Posted July 31, 2013 Share Posted July 31, 2013 Re: Demontare telecomanda Warn M800 Bre, eu ma tem ca nu se desface. E lipita strans al dreaq' pe toate partile, nici urma de surub sau clema. Am renuntat la telecomanda si am montat butoane de comanda interior+exterior. Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
columbianu Posted August 22, 2013 Author Share Posted August 22, 2013 Re: Demontare telecomanda Warn M800 Bre, eu ma tem ca nu se desface. E lipita strans al dreaq' pe toate partile, nici urma de surub sau clema. Am renuntat la telecomanda si am montat butoane de comanda interior+exterior. Multumesc. Am reusit intr-un final sa o desfac. Am dat cu cutter-ul pe unde era imbinata, era lipita ca dreak. Desfacuta, reparat firul intrerupt si lipita cu silicon ( nu superglue ca nu se stie cand mai trebuie sa umblii pe acolo ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
columbianu Posted August 24, 2013 Author Share Posted August 24, 2013 Re: Demontare telecomanda Warn M800 Se poate inchide. Multumesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts