Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Carburator Samurai

kermit

Postări Recomandate

In momentul de fata am pe masina un carburator de dacie, caruia i-am pus gand rau inca de la achizitia masinii. Ma puteti ajuta cu ceva sfaturi? ce ca caut, ce sa cumpar?

Am gasit pe net Weber 32/36 http://www.autopartswarehouse.com/shop_parts/carburetor/suzuki/samurai.html dar sunt 3 si nu prea imi dau seama care ar fi diferentele intre ele.

Eventual pentru diminuarea costurilor as vrea si unul second ... dar functional.

Masina este: Suzuki Samurai 1991: 4Cyl 1.3L JL

Cu Stima,

TOYOTA Hilux 2.4, D4D 4x4

SUZUKI Samurai 1.6, 8v 4x4

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Carburator Samurai

pai si cu filtrul ala de aer de deasupra cum ramane .... sincer il eliminasem din start, mi se pare vulnerabil pentru ce am eu de gand sa fac cu masina. Pot folosi cu el in continuare filtrul masinii? macar ala e un pic mai etans, asta ma gandesc ca se va umple cu noroi la prima baltoaca.

Link spre comentariu

cu un alt carburator compatibil cu masina si existent in tara nu ma poate ajuta nimeni? Voi cei care mai aveti veverite si cate a-ti mai avut interventii in maruntaiele lor? Nou sau folosit .. important e sa fie functional.

Link spre comentariu

kermit! stai! nu te repezi :D

si eu am de luat un carb din-asta weber.

hai sa facem un fel de combinatie. tu stii deja exact ce vrei si de la ce magazin, din ce tara? ma gandesc ca le putem lua din acelasi loc si sa impartim taxa de transport...

ce zici? ai facut deja comanda sau facem la comun?

Suzuki Vitara

sa sara noroiuuu'

Link spre comentariu

nu inca ... deocamdata intreb in stanga si in dreapta. Astept intai sa duc masina la menanic sa vedem ce ii mai trebuie. Da un semn cad o sa gasesti ce vrei si vom vedea.

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...
Vizitator dacian1381

38/38?merge pe motorul g13a?

scrie ca nu este recomandat pentru motorul de 1.3 stock?se buleste?

pareri?si pe mine ma intereseaza 2.pt mine si bro.

cam ce putere primeste motorul in plus?

consumul?nu ca ar avea importanta :banana :bannana

Link spre comentariu

la mine nu mai sta la relanti din 300 in 300 km.Suflu putin cu compresorul cele 2 camere si isi revine.Mentionez ca am filtrul de aer si de benzina schimbate.Ce sa-i fac?

Suzuki Jimny , Ironman suspension
Link spre comentariu

Asa pateam si eu la carburatorul original.Il suflam,mergea bine si can iti era lumea mai draga nu mai tinea nu mai statea la relanti.

M-am enervat si i-am pus un Weber 32-36 :grin:

Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006

KAMIKAZE TEAM

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

merci de pont dar am Weberul pe scaun langa mine ... cum primesc capisonul pentru filtru de aer sus cu el pe masina.

Fericitule :grin:

Eu nu as fi avut rabdare sa nu-l urc sus,ii bagam un furun ceva in gura sa-l aud cum toarce :ha: :banana :banana

Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006

KAMIKAZE TEAM

Link spre comentariu

inca am masina desfacuta, mai dureaza ceva timp pana revine pe rotile ei. Apropo ca vruiam sa iti trimi t PM, semeringurile la planetare erau 62/48/9 (nu 63) - sa nu il consideri repros ... doar informatie.

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare