bogdanpop Postat Iulie 31, 2013 Partajează Postat Iulie 31, 2013 Va salut, Asa cum spune in titlu, as dorii o solutie pentru un kit snorkel (sper ca ma exprim bine) pentru al meu pajero. Masina este in plin proces de modificari (de bun simt) dar m-am impotmolit la acest capitol! as dorii solutii ieftine si scumpe..... Va multumesc Bogdan. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MihaiK Postat Iulie 31, 2013 Partajează Postat Iulie 31, 2013 Re: Snorkel Pajero 2,5 TD Va salut, Asa cum spune in titlu, as dorii o solutie pentru un kit snorkel (sper ca ma exprim bine) pentru al meu pajero. Masina este in plin proces de modificari (de bun simt) dar m-am impotmolit la acest capitol! as dorii solutii ieftine si scumpe..... Va multumesc Daca nu gasesti snorkel de la safari sau de la alte firme se poate confectiona din pvc, inox, alu sau mai stiu eu ce materiale...aici te pot ajuta stiu pe cineva care face asta doar ca va trebui sa vi la cluj sau poti sa adaptezi un snorkel consacrat pt o alta masina trebuie sa fie pe aceeasi parte si ungiul dintre capota si parbriz sa fie cam la fel, cred ca la pajero este pe stanga. Spor Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
House4x4 Postat August 1, 2013 Partajează Postat August 1, 2013 Re: Snorkel Pajero 2,5 TD salut, de ce nu cauti in oferta noastra sa vezi ce gasesti ? Ai sa ramai susrprins cate modele si ce preturi decente vei gasi. http://house4x4.ro/ro/component/djcatalog2/itemstable/3-snorkel O zi buna. Marcel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdanpop Postat August 13, 2013 Autor Partajează Postat August 13, 2013 Re: Snorkel Pajero 2,5 TD Dar comanda cum o fac? TOt ma uit pe site dar nu vad nici o modalitate de a comanda sau de a face un cont de cumparaturi:???? Sa fie browserul meu mai prost? :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
House4x4 Postat August 14, 2013 Partajează Postat August 14, 2013 Re: Snorkel Pajero 2,5 TD salut in contact gasesti coordonatele, e-mail si telefon trimite-mi PM sau e-mail pe office@house4x4.ro cu adresa de livrare. O zi buna, Marcel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdanpop Postat August 15, 2013 Autor Partajează Postat August 15, 2013 Re: Snorkel Pajero 2,5 TD ti-am dat MP. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate