alex2 Postat August 1, 2013 Partajează Postat August 1, 2013 Vreau sa pun pe lada niva alte scaune ,stie cineva de la ce masini se potrivesc ??De la Fiat Punto a incercat cineva?.Multumesc anticipat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat August 1, 2013 Partajează Postat August 1, 2013 Re: Scaune Lada niva Vreau sa pun pe lada niva alte scaune ,stie cineva de la ce masini se potrivesc ??De la Fiat Punto a incercat cineva?.Multumesc anticipat. de potrivit direct cred ca nu se potrivesc de la nimic, dar cu adaptare se potrivesc de la mai multe opel corsa,bmw...etc eu am niste Evo pe masina dar depinde care e scopul si motivele pentru care vrei sa schimbi scaunele,daca vrei confort pui altceva daca vrei sprijin lateral mai bun pui altceva ,daca vrei greutate mica pui unele ca mine care au doar 4 kg nu 17 ca alea originale...depinde ce vrei Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex2 Postat August 1, 2013 Autor Partajează Postat August 1, 2013 Re: Scaune Lada niva Sincer , pentru o manevrabilitate mai buna si o reducere a volumului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat August 1, 2013 Partajează Postat August 1, 2013 Re: Scaune Lada niva Sincer , pentru o manevrabilitate mai buna si o reducere a volumului. manevrabilitate mai buna a cui? a scaunului? daca da atunci ia Sparco R100 reducere a volumului? care volum al cui? al scaunului? pai daca da atunci defineste ce anume te intereseaza sa aiba spatarul mai subtire sa aiba spatarul mai inalt sa fie sezutul mai sus/jos mai subtire, sa fie cu tetiera fixa sau reglabila sa fie inclusa in scaun sau nu... daca vrei sa fie cum banuiesc eu un scaun mai bun decat cel de fabrica original rusesc care se strica la sistemul de rabatare sau ii mai sare cate un surub sau ii iese o sarma, atunci oricare din variantele refolosirii unora de la alta masina si adaptate e ok. plus ca sigur vei gasi scaune foarte bune si comfortabile la un pret foarte bun cred ca la 100-150 de euro gasesti lejer chiar si 2 bucati(eu am gasit la 300 scaune fata si bancheta spate de piele de jeep cu tot cu incalzire reglaje si toate cele ) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex2 Postat August 1, 2013 Autor Partajează Postat August 1, 2013 Re: Scaune Lada niva Da, cam asta e ideia , deci orce altceva e mai bun ...multumesc nu mai stau mult pe ginduri. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nivaforever Postat August 1, 2013 Partajează Postat August 1, 2013 Re: Scaune Lada niva In locul tau m-as gindi de doua ori. Nu "orice altceva" este mai bun. Eu am schimbat scaunele cu unele de BMW si recunosc, am luat teapa. Sunt cu mult mai incomode fata de cele originale chiar daca au mai multe reglaje. Singurul avantaj, sunt din piele, adica mai usor de intretinut. cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex2 Postat August 6, 2013 Autor Partajează Postat August 6, 2013 Re: Scaune Lada niva Am incercat si am avut noroc ,un amic a binevoit sa m-a lase sa aleg de la el din dezmenbrari o pereche de scaune .Am ales ... nu stiu sigur de la ce marca auto (pe ele scrie cu pixul ford K , probabil model mai vechi). Cert e ca a fost necesar un minim de adapteri , din 4 suruburi 2 au venit la gaura iar pt. celelalte 2 cu platband si cu o bucata de profil ...au mers la fix.Am cistigat" manevrabilitate (la scaun) spatiu (sint mai putin voluminoase), si ceva la greutate (sesizabil mai usoare) ,inaltime (sunt mai inalte ) din prindere si nu mai agata presul de cauciuc, cind misc fata spate, iar pentru cine e mai scund !!! . Scaunul soferului poate fi reglat si pe inaltime.Deocamdata la prima vedere merita .Acum am o problema ..trebuie sa gasesc la scaunele de niva un loc sa la pastrez(arata f. bine,) ori sa le dau ??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat August 8, 2013 Partajează Postat August 8, 2013 Re: Scaune Lada niva pai daca vrei sa pastrezi masina si eventual daca te gandesti sa o si vinzi peste ceva ani probabil ca e bine sa ai scaunele originale poate viitorul cumparator e maniac si vrea sa aiba totul original pe ea. personal eu le-as vinde sau da altcuiva care are nevoie de ele,dar eu sunt dintre aia care nu vand masina adica mi-am facut-o pt mine asa cum e si asa o tin pana nu mai am ce face cu ea si fie o duc la rabla fie o dezmembrez si fac altceva cu ea :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florincotofana Postat Februarie 2, 2014 Partajează Postat Februarie 2, 2014 Re: Scaune Lada niva Eu am scaune de Ford K, incalzite :banana cel de la sofer are reglaj si pe inaltime, arata excelent, nu cred ca se potrivesc perfect la gauri, dar se pot adapta, chiar ma bate gandul sa le mai inalt putin 3-5 cm cu niste picioruse. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Februarie 2, 2014 Partajează Postat Februarie 2, 2014 Re: Scaune Lada niva Eu am scaune de Ford K, incalzite :banana cel de la sofer are reglaj si pe inaltime, arata excelent, nu cred ca se potrivesc perfect la gauri, dar se pot adapta, chiar ma bate gandul sa le mai inalt putin 3-5 cm cu niste picioruse. ca o curiozitate cat de inalt esti si cate kilograme ai? nu de alta da daca mai inalti scaunele la primul hop mai serios vei face o forma de forma capului tau direct in plafon Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
allroad Postat Februarie 2, 2014 Partajează Postat Februarie 2, 2014 Re: Scaune Lada niva Eu am pus niste scaune de Opel Corsa de prin 2002,se pot adapta destul de usor si ai un plus de confort fata de cele de Lada care la 60.000 km troncaneau din toate incheieturile. L 200 BMW F650 GS Dakar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vlad petru Postat Martie 25, 2021 Partajează Postat Martie 25, 2021 Salutare , ce scaune potrivesc pe Lada Niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
prostovanu Postat Aprilie 5, 2021 Partajează Postat Aprilie 5, 2021 buna ziua. din toamna posed o lada niva an fabricatie 2003,motorul merge execrabil..........am fost cu ea la o gramada de 'experti' in muuuuulte ateliere,la multe testere si niva tot pe loc sta. sunt epuizat deja...nu mai stiu ce sa-i fac unde s-o duc.........ca simptome ale motorului....merge foarte neregulat,se incalzeste destul de repede si tare............o fi avand ceva probleme cu maf,map,bujii,bobina,,,,,,,,,,,,nu mai stiu nu i-a dat nimeni de cap..................daca ma puteti ajuta cu vreun sfat va multumesc frumos. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate